שרשור שאלות

../images/Emo35.gifשרשור שאלות../images/Emo12.gif

חע, יש לי אחת. בעצם, יש לי שלוש! 1) ציטוט של ליין: "My bed isn't made, I'm tired, I haven't slept well for two weeks. I haven't been laid in a month. I don't have a girlfriend. I have a warrant for my arrest. " מישהו מוכן להסביר מה הקטע עם המעצר? 2) ליין שבר את היד וגם היה על כיסא גלגלים. הרחבה? 3) השיר would? נכתב על אנדרו ווד, או הוקדש לו אחרי שנפטר? השאלה מתעוררת בגלל שם השיר, שדומה בצורה מיסתורית לשם משפחה שלו
תודה מראש

everynormal

New member
אוקיי עונה

טוב בקשר למעצר, הדבר היחיד שידוע לי הוא שליין נכנס למעצר של 24 שעות לאחר שדמרי ארוסתו מתה כי הוא היה בסכנת התאבדות, על עוד מעצרים לא שמעתי וגם אין הרחבה ברשת על כך, אבל יכול מאוד להיות שהיו בגלל הסמים או בגלל אלימות בקשר לשבירת היד וכסא גלגלים אני לא ממש יודעת, סביר להניח שאיזו תאונה/קטטה/ התפרעות על הבמה או משו כזה השיר ווד הוקדש לאנדי אחרי שהוא נפטר, ג'רי כתב את השיר הזה לאחר פטירתו, לא נראהלי יש קשר בין השם לשם המשפחה, בתרגום חופשי ווד זה "היית רוצה" בשיר ג'רי בעצם שואל את אנדי, "אם הצלחתי אתה יכול?" כלומר כנראה ג'רי גם היה מכור לסמים ונגמל והוא בעצם פונה לאנדי ואומר לו שאם הוא הצליח גם אנדי היה יכול, זה בלשון עבר כי זה נכתב לאחר שאנדי מת

תודה על התשובות.

אני זוכרת גם שקראתי שאחרי שדמרי מתה הוא באמת ניסה להתאבד, או משהו כזה.. כתוב על זה בספר של ההיא, כנראה. אני מבינה את הקטע עם השיר.. "אם אני מוכן לעשות את זה, אתה היית?" בכל זאת מוזר לי שהשם כזה קרוב לשם משפחה שלו.

everynormal

New member
כן באמת הייתה מישהי

שהייתה מקורבת לליין והיא כתבה מעין ביוגרפיה על החיים שלו מומלץ לקרוא זה ממש מעניין

היא הייתה מקורבת אליו?

לא ידעתי על זה.. אני יודעת שהמשפחה שלו והלהקה לא אהבה את שני הספרים שהיא הוציאה בכלל.. ועכשיו בכלל רוצים להוציא סרט על ליין, אם שמעתם. והלהקה גם לא הכי בעד.

everynormal

New member
יכול מאוד להיות

כי נכתבו שמה כל מיני דברים שאולי הם לא רצו שיתפרסמו...ושמעתי על הסרט לא נראה לי שזה ייצא לפועל אחרי הכל ליין זה לא קורט....

shirbowie

New member
מישהו יודע מה השם של הביוגרפיה?

איפה אפשר להשיג אותה?ואם היא תורגמה בכלל לעברית?

everynormal

New member
השם של הביוגרפיה

יצאו שתי ספרי ביוגרפיה על ליין מאת אותה כותבת הראשון - Layne Staley: Angry Chair השני - Layne Staley: Get Born Again ולא אף אחד מהספרים לא תורגם לעברית לצערי

everynormal

New member
תבדקי באמזון

מה שבטוח שזה רק דרך האינטרנט לא נראה לי ניתן למצוא בארץ

למעלה