שרשור שאלות

T z i a N

New member
מדריך הטרמפיסט לפינק פלויד.

שלום, אני בד"כ לא כותב בפורום אבל כשעלתה לי השאלה הבאה ידעתי שזה המקום לבוא אליו. בזמן שעברתי על אתר של פינק פלויד מצאתי שבאלבום Division's bell, אחד מהאנשים שמופיעים בתודות הוא הסופר הידוע (והאהוב עלי) דאגלאס אדאמס. (ראו קישור מצורף) רציתי לשאול מה הקשר שלו לאלבום, מה הוא עשה והאם זה הוא או סתם צירוף מקרים חסר משמעות (מה שמתאים לסופר [והמבין יבין])? בברכה, ארתור

SoftMachine

New member
הכה את המומחה

רק רציתי לדעת... אני יודע ש-Meddle יצא בשנת 1971 וקיימת גם גרסא שכוללת את הקטע Echos השאלה היא האם הגרסה הזו היא מאוחרת יותר או שהיא יצאה יחד עם הגרסה השניה. אם היא אכן מאוחרת יותר, מתי יצאה? טנקיו :)

N a V e

New member
מממ מישהו יודע במה מדובר? -->

http://pinkfloydcdscanz.bizland.com/Tonight/israelPSNEMS10012.html מצטער אם כבר דובר על זה בעבר,למרות שלא זכור לי.

אנשים יקרים- שאלה חשובה

האם אתם יודעים היכן אפשר, אם בכלל, להשיג פוסטר של The Wall בארצנו הקטנטונת?

דאגלאס אדאמס ו-the division bell

המידע הזה מופיע בארכיון הפורום - כבר דובר עליו. אבל אחזור שנית: אדאמס פיתח ידידות עם הפלויד, ובמיוחד דייויד גילמור, מתישהו בתחילת שנות התשעים. הוא זה שהציע את השם The Division Bell לאלבום. אדאמס גם הופיע עם הפלויד בלונדון, במסגרת סיבוב ההופעות של Pulse. קשר נוסף בינו ללהקה הוא העובדה שגם הוא יליד העיר קיימבריג', כמו גילמור, ווטרס ובארט, אף כי הוא היה צעיר מהם בכמה שנים.

הא?

הקטע Echoes מופיע באלבום Meddle. לאלבום הזה יש רק "גרסה" אחת. ראה/ראי הפרטים ב"דיסקוגרפיה" בתוך ה"שאלות הנפוצות" של הפורום.

הודפס בישראל, ככל הנראה

מדובר בפס הקול של סרטו של פיטר וויטהאד Tonight Let's All Make Love In London, שהוסרט בסוף שנת 1966. בפס הקול הופיעו כל המי ומי של הסצינה הלונדונית אז, כולל הפלויד, הסטונס ועוד. בין השחקנים היו מייקל קיין ועוד אחרים ששכחתי. פס הקול יצא בויניל בשנות השישים ומאז ועד שנת 1995, היה אפשר להשיג את ההקלטות של הפלויד ממנו רק בבוטלגים. בשנת 1995 יצא האלבום באופן רשמי (אם כי בהדפסה מצומצמת, וקשה להשיגו גם כיום). כמו כן, יצא גם "סינגל" ממנו, הכולל את הקטעים של הפלויד - Interstellar Overdrive ו-Nick's Boogie. את הסרט עצמו - והצילומים של הפלויד בכלל זה - ניתן גם כן להשיג. עד כמה שהבנתי, הלינק שנתת הוא להדפסות של פס הקול שנעשו מחוץ לבריטניה (בבריטניה פס הקול יצא בחברת CBS). אחת מההדפסות נעשתה, כנראה, בבית חרושת ישראלי, אם כי על פי הלינק, מדובר בהדפסה לשוק האמריקאי. בארץ ניתן כנראה להשיג את פס הקול רק ביבוא - לפחות כך זה היה בפעם היחידה שראיתי את זה כאן.

Shakty

New member
יום אהבה שמח

אולי עוד פריט שצריך להיכנס ל FAQ Pink Andersson Floyd Council שני זמרי בלוז שהיו אהובים על בארט...

זה כבר קיים ב-FAQ ("שאלות נפוצות")

אישית, אני מעדיפה את חג האהבה היהודי (ט"ו באב), אבל אם יש החוגגים גם את היום - אז חג שמח.

ברוכה הבאה לפורומנו ../images/Emo24.gif

וראי התשובות למטה..
המדור "שאלות נפוצות" (הוא ה-FAQ) של הפורום, מחזיק, נכון לעכשיו, בתשובות לכמה שאלות, ואת הדיסקוגרפיה ה(כמעט) מלאה של אלבומי הלהקה. אני ממליצה לקרוא את הנ"ל, וכן את העמודים הקודמים בפורום, בהם אצור ידע רב.

דיןדין16

New member
תודה ../images/Emo13.gif מקום מאוד מעניין הfaq הזה

אבל תגידו רגע, למה סיד בארט מוזר?

מי אמר שהוא מוזר? ../images/Emo11.gif

בארט הוא כיום אדם לא צעיר, ולא בריא - פיזית ונפשית. הוא עבר טראומות ולא החלים מהן לחלוטין. זה עצוב, אפילו טראגי, אבל דברים כאלו עלולים לקרות.

itaikuskus

New member
בארט היה הדבר הכי שפוי בפלויד

ומכאן כל הלחץ היה עליו...מה שגרם לו להתנסות בסמים בצורה כבדה דבר שהוציא אותו מאיזון והוא הפסיק לתפקד.. עד שהחברים האחרים שראו את המנהיג ואת הלהקה שוקעים החליטו להטביע את המנהיג ולהציל את הספינה...

yakir_g

New member
אני קניתי דרך האתר-

rocker.co.il מוכרים שם פוסטרים מבד יש שם 2 של the wall

edlessme

New member
או שאתה יכול להיות יצירתי..

ולצייר על הקיר של הבית\חדר\דירה מה שלא יהיה..

למעלה