שרשור שאלות

MellowShip

New member
לאלבום..

אכן יש שתי גירסאות...אבל גם בשניה הוא מופיע פשוט הוא השיר הראשון בדיסק..ולא האחרון..זה הכל..

MellowShip

New member
אוף...

ראיתי את זה איפשהו ואחרי מאמצים רבים לא הצלחתי למצוא את המקור.. אם אני לא טועה זו הייתה הוצאה סינית של האלבום.. בכל אופן אני בטוח שהיו לו 2 גירסאות אבל..

T z i a N

New member
תהיו לי בריאים...../images/Emo24.gif

הגעתי לגן עדן:) תנו לי להבין את זה... הלהקה שאני הכי אוהב... עם הסופר שאני הכי אוהב? רק אל תגידו לי שסאלבאדור דאלי עשה איתם רימיקסים וקונפוציוס הופיע איתם בברלין.... ארתור... על גג העולם:)

חחח ../images/Emo6.gif

טוב, ווטרס הושפע משירים סיניים כשכתב את Set the Controls ועוד משהו, ובארט העתיק את המילים ל-Chapter 24 מהאי צ'ינג... וסטורם תורגרסון מושפע מדאלי, ללא ספק...

T z i a N

New member
well spank my ass and call me merry

אני לא אדבר על עוד אמנים דגולים שאני אוהב... כי אז אני רק אפול מהקשר המטורף שלהם לפינק פלויד. (כל מי שראה את הפרק על כדור הארץ בתור תוכנית מציאות בסאות'פארק יבין אותי.). בלי קשר, תודה רבה, אני מקווה להשתלב פה מהר. יש כאן אילו חוקים בלתי כתובים שכדאי שאני אדע או שאאלץ לחוות אותם על בשרי? ארת'

שמחים שהחלטת להצטרף...

בעקרון על הפורום חלים הכללים המחייבים בתפוז בכלל - הן תקנון תפוז ("כללי התנהגות" בפינה השמאלית העליונה של המסך) וכן הנחיות המועברות למנהלי הפורומים מההנהלה. הנושאים הרגישים הם הורדות/צריבות - שהס מלהזכירם, או לתת לינק להם וענייני זכויות יוצרים סבוכים, בגללם אסור להעתיק יצירה בשלמותה לפורום, אבל מותר לתת לינק אליה. אני גם לא מעודדת התקפות על גולשים אחרים, ושימוש בשפה גסה (יותר מדי). אגב שימוש בשפה גסה, בכותרת של ההודעה שלך צ"ל Mary ולא merry, למיטב ידיעתי.

edlessme

New member
merry זה גם קיצור של השם

merriadoc... כמו שג'רי זה קיצור של ג'רלד...

יתכן, אבל

הביטוי המסויים בו השתמש TziaN התייחס, למיטב ידיעתי, ל-Mary ולא Merry. לפחות באותם מקרים בהם נתקלתי בו. לא משנה.

edlessme

New member
לאוו דווקא...

אני זוכר שבסאות' פארק המורה היה אומר לפעמים "spank me sensless and call me charly"...

יש כמה חוקים בפורום הזה...

חוק א': שאל שאלה תמימה בפורום. חוק ב': אחרי שציףציף1000 עונה לך, כתוב שהיא יודעת הכל. חוק ג': לרוב יתפתח דיון סוער אודות שאלתך.

../images/Emo93.gif זה לא היה אמור להיקטע ככה.

חוק ד': נצל את ההזדמנות כדי לפרוץ לחצים, אבל השתדל לעשות זאת בשפה שציףציף לא יודעת (קרי - ג'יבריש). חוק בונוס: נצל את נוכחותך בפורום כדי להשתתף בביקורת האלבומים. השתתפות זו תניב בהכרח מספר ביטויים ציוריים למדי שיתארו את האלבומים שאתה אוהב / לא אוהב / שונא / מתעב של הלהקה, ולרוב ישמעו כמו קורס בספרות באוניברסיטה הפתוחה.

מבקשת את רשותך ../images/Emo13.gif

לכלול את הרשימה בתקנון הבלתי-רשמי של הפורום, בעמוד הראשי.

למעלה