שרשור שאלות

alcoholica

New member
אוו סוף סוף אולי כאן אני אמצא תשובה

לפני 8 חדשים בערך מוכר בחנות דיסקים הראה לי דיסק חדש של פינק פלויד בהופעה חיה (DVD) הוא נראה כמו כל דיסק רגיל ז"א אין לו עטיפה עבה של DVD המוכר אמר לי שהוא מתאים גם ל DVD וגם למערכת רגילה אז הוא היה ממש חדש ואין לי מושג איך קוראים לו והוא גם היה המחיר אטרקטיבי 80 שח ואני מחפש אותו בנרות עכשיו אל תגידו לי ללכת לחנות היא באילת! בבקשה שם או משהו אני אשמח

itaikuskus

New member
מישהו שמע על זה?

לפני כשנה יצא לי להסתובב בטאואר רקורדס בחיפה...וקניתי שם בכולה 14.90 שקל די וי די של פול מקרטני בהופעה בקאוורן (סגירת מעגל...) שר שירים שהוא גדל עליהם..ההופעה צולמה ב14.12.99 ולקחו בה חלק כהרכב המלווה את פול שניגן על הבס גם איאן פייס המיתולוגי של דיפ פרפל ועל הגיטרה...דייב גילמור... מישהו שמע? ראה? מי שעוד לא...מומלץ!

ThHrtCllctr

New member
איפה אפשר לקנות

the wall live in berlin על DVD. וכמה זה אמור לעלות בערך?

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את הכינוי!!

אממ בקשר להופעות, אין שום דבר מסוים שידוע לי עליו, מה שכן יש דיוידי על הדארקסייד שיצא לא מזמן - הוא מתעד את הכנת האלבום אבל הוא לא בדיוק הופעה חיה, יותר ראיונות אני חושבת (לא ראיתי אותו, זה מה ששמעתי עליו). יש מספר דיסקים של הופעות, בינהם PULSE שהיא הופעה מ94 או 95 אאל"ט, ולה אמור לצאת מתישהו דיוידי, אבל משום מה העניין נדחה כל הזמן.. אממ יש הופעה בדיוידי של ווטרס לבדו מבצע עם חברים שונים את "החומה" אבל של כל הלהקה יחד...? לא שזכור לי.

menashke2003

New member
בעיקרון אפשר למצוא...

יש די וי די של רוג'ר ווטרס בהופעה ששם הוא מבצע שירים של הפניק פלויד... (את רוב הלהיטים) הופעה ממש על רמה וביצועים סבבה. בעיקר הביצוע של dogs שלפי דעתי מתעלה על המקורי אבל זו רק דעתי. חוץ מזה יש הופעה אקוסטית של גילמור ואת ההופעה של ווטרס בברלין אחרי נפילת החומה בברלין ששם הוא מבצע עם עוד הרבה אמנים את הדיסק the wall. זה מה שאני יודע

ThHrtCllctr

New member
פולס יש בדוד!

יש לי את פולס על דוד! יופי של הופעה!! אבל השם הנרדף של הההופעה הוא the division bell tour ולכן יש שם לדעתי כמה שירים יותר מדי מאותו אלבום... חוץ מזה יש שם את כל דארק סייד מתחילתו ועד סופו, ושלושה שירים מהחומה- comfotbly numb, brick in the wall p2, run like hell חוץ מזה יש גם את learning to fly בעיבוד חדש ומממממשששש יפה!! ממש אהבתי!! יש שם עוד מתופף חוץ ממייסון שמתופף על מערכת תופים ענקית והוא עושה את זה בעמידה והוא מתפרע שםםםם ! ממש שווה אאממממ יש גם את one of these days ואולי עוד משו אם לא שחכתי... ההופעה מלאה באפקטים מרהיבים כמו מטוס שטס לו ומתרסק וחזיר גדול שיוצא מהקיר

אין את PULSE ב-DVD

מה שיש בידך הוא כנראה זיוף, שנעשה במזרח אירופה. יש הרבה כאלו שמסתובבים באחרונה. הגרסה הרשמית של PULSE טרם יצאה ב-DVD.

בכל החנויות

יש את ה-DVD של Pink Floyd in Pompeii. וכן את ה-DVD של הסרט "החומה". ואת ה-DVD של התכנית על הכנת Dark Side of the Moon, שיצא לאחרונה. יש גם DVD-ים של חברי הלהקה בנפרד ממנה: גילמור ו-ווטרס.

שלום alcoholica

לא ברור לי, משאלתך, באיזה DVD מדובר. אין כרגע DVD של הפלויד בהופעה חיה. ראי תשובתי לשאלה הקודמת בשרשור, לגבי ה-DVD-ים שיש כרגע בשוק.

למעלה