שרשור שאלות

• פותח הנושא SLTS
  • פורסם בתאריך

SLTS

New member
שאלה

שמעתי קאבר של וויש יו וור היר במין אופרה כזאת אם יש מישו שיודע למה הכוונה בבקשה אם אפשר את שם המבצע תודה רבה שבת שלום:)

Crazy Diamond85

New member
האם יצא DVD

האם יצא Is there anybody out there? על DVD? או בוידאו, או משהו אחר מלבד CD? ובכלל אילו DVD יש אשר מתעדים הופעות של פינק פלויד?

FuckAll

New member
איפה אני יכולה למצוא.....

תמונות של הלהקה ביחד לעבודה??

Miss CB

New member
הממ לא

העניין עם ההופעות האלו של החומה ("איז דר אניבאדיאאוט דר" ועם שיפט+אלט הסליחה) הן שיש הקלטות סאונד מעולות שלהן אבל וידיאו? איכות שלא שווה לשלם עליה, כנראה, אחרת זה כבר היה יוצא לשוק. נדמה לי שאפשר "להשיג"
קטעים באינטרנט אבל גם זה באיכות מאוד מאוד נמוכה. DVD אחרים? יש את ההופעה בפומפיי שיצאה לא מזמן; יש אחד של ווטסר מבצע את החומה עם אמנים אורחים בחומת ברלין; יש של גילמור שאומרים שזו הופעה מעולה; בנוסף יש DVD שיצא לפני כמה חודשים שמתעד את הקלטות והכנת הדארקסייד; יש איזה DVD על סיד, אני לא סגורה בדיוק על מה הוא מכיל - אבל ציף דיברה עליו פעם אני בטוחה שהיא תוכל להסביר.

ב"גלריות" של הפורום הזה

ובכל אתר של הפלויד ברשת. יש אלפים רבים כאלו. את יכולה להתחיל מאלו שמצויים ב"קישורים" שלנו.

FuckAll

New member
דחוף!!! מה זאת התמונה הזאת?!?

איך היא קשורה לפינק פלויד?!

Tree of Half Life

זוהי תמונה של עץ, ששונתה בעזרת גרפיקה ממוחשבת כך שתראה כמו פרופיל של פני אדם (לא מישהו ספציפי). התמונה נוצרה ע"י סטורם תורגרסון, שאחראי למרבית העיצוב הגרפי של הפלויד מאז 1968. הוא יצר את התמונה עבור פרסומת כלשהי לאלבומי הפלויד, בשנת 1998.

OzzzzzY

New member
אתה בטח מתכוון לGregorian...

יש להם קאברים לעוד כמה שירים מוכרים...

למעלה