שרשור שאלות

edlessme

New member
המממ..

מי לעזאזל זאת שרלוט קרינגלס ולמה גם היא הולכת? (סאמר 68)

holo

New member
יש לי שאלה...שמציקה לי הרבה זמן

מה הפרוש של comortably numb בדקתי את הפרוש של כל מילה בנפרד והשם לא מסתדר לי כל כך:/ מישהו יודע?

Enigma M

New member
הדארק סייד והקוסם מארץ עוץ

ראיתי בארכיון קישור לאתר שמסביר איך הדארק סייד קשור לקוסם מארץ עוץ. זה צירוף מקרים או שבאמת יש קשר?? כי הדארק סייד נכתב הרי על טירוף אז איך זה שזה כל כך מתאים לקוסם??

Darkslide

New member
אוקי שאלות!

באיזה גיטרה גילמור הישתמש בשיר Marooned או ביכלל באיזה גיטרות בדרך כלל הוא מישתמש... ואם מישהו יודע אז באיזה מגברים?

לא ברור

השורות הן goodbye to you Charlotte Cringle's due שרלוט קרינגל היא כנראה דמות פיקטיבית. יש מספר תאוריות בנושא. אחת מדברת על כך שיש כאן התייחסות להריון לא רצוי, בגלל המילה due שפרושה, בין היתר, הוא "אמורה ללדת". אבל בעקרון, אף אחד לא יודע. תשאל את רייט.

אין קשר בין השניים

אם יש בכלל התאמות, זה מקרי. ישנם אתרים נחמדים שמראים כיצד כל אלבום יכול "להתאים" לכל סרט שהוא. סטטיסטית, זה פשוט מתבקש, בגלל ה"קצב" של סצינות בסרט. אני מזכירה כי היו כמה דיונים על הנושא בפורום בעבר, והם מצויים בעמודים קודמים. כן הנושא נמצא ב"שאלות נפוצות".

../images/Emo26.gif

חקרתי את האינטרנט, ובחיפוש מהיר לא גיליתי באיזו גיטרה הוא משתמש, אבל כן גיליתי שהוא משתמש בפדאל "Digitech Whammy", שלפי התיאור שלו מאפשר לדמות מתיחה של אוקטבה שלמה! גררררר... בכל מקרה, גילמור משתמש ברוב המקרים בFender Strat שלו, למרות שלעתים הוא מגוון עם אקוסטיות שונות או עם Les Paul חביבה. אתה יכול לראות באתר הזה באיזה ציוד הוא משתמש, ואם תחפש בגוגל "David Gilmour Gear" מובטחות לך תוצאות רבות.

edlessme

New member
קשור כמו גולדה מאיר ומחדל יום כיפור

!!! (לא היה מקום בנושא לנושאי קריאה... אחי.. זה קשור.. ואני ממליץ לך לפנות לתוכנות שמתמכות בלעזור לאנשים להכיר מוזיקה (מי יודע אילו?
) ולנסות למצוא שם את הגירסה המשוטפת של שניהם... גם אם זה טעות סטטיסטית... זה עדיין מגניב אשששש...

edlessme

New member
הסבר...

numb= שלא מרגיש כלום... comfturbley=בנוחיות (אני לא מסוגל לאיית באנגלית בשיט... משמעות הזיווג מתקשר ישירות לנושא של החומה... הניכור של החברה לרגש... לכן קמפטרבלי נומב משמעו להיות מנותק מהרגש בנוחיות.. שלא איכפת לי וזה סבבה...

נכון, וגם

זו קונוטציה לסמים, כמובן, כאלו שמקהים את החושים, נותנים תחושה נעימה, ומנתקים את הנוטלים אותם, מהחיים. מילות השיר גם מתייחסות לזה (הזריקה שהוא מקבל מהרופא וכד').

neo 2

New member
בסרט אפשר לראות את זה ממש טוב

בקטע שהוא יושב מול הטלויזיה ומרוכז רק בעצמו לא מקשיב למה שקורה מסביבו אפשר לפרש את צמד המילים האלה כאדיש. כלומר אדיש לכל מה שקורה מסביבו.

Table

New member
ואם אנחנו כבר בנושא.

אני מניח שרק אני לא יודע, אבל אני אשאל בכל אופן - מי זו ורה לין?

ורה לין

היתה זמרת אנגליה פופולרית, בזמן מלחמת העולם השניה. שירה הידוע אז היה We'll meet again - שיר שביטא את כמיהת העם הבריטי לתקופה של שלום ושגשוג.

למעלה