שרשור שאלות

גלי 34

New member
יש את הסדרה ב VOD?

לא ראיתי ואני יכולה לראות רק בלילה אם זה ב HOT VOD אתחיל לראות

ortal1111

New member
שאלה..

זה רק אני או שבאתר של פיק אפ רק הפורם פועל?! שאר הדברים לא מעודכנים, אין תמונות אין שומדבר על השחקנים ובשאר הדברים.. מתי זה יתעדכן? -תודה-

Yassi K

New member
שאלות שאלות ואין תשובות..

כנ"ל לכמה שאלות שהיו פה.. מקווה לתשובה בקרוב

SeXxy GirL 2

New member
כבר יתעדכנו גלריות של שחקנים...

וגם היתעדכן ה"ראשי" ו"אודות"... אז והם בטח עובדים עכשיו על שידורים חוזרים/ספיישלים וכ'... ונ.ב תשרשרי נכון.. תודה! וזה מתיחס להרבה אנשים כאן!

SeXxy GirL 2

New member
כן זאת טלנובלה..

ועדין לא כל כך ברור מי הזוגות הראשיים וכ'... הסידרה רק היתחילה... במשך הזמן כבר ניראה מה, איך ולמה... ולדעתי אין פה מישהו ראשי או משו כזה ביגלל שלכולם יש את הסיפור שלהם..

SeXxy GirL 2

New member
תיראי..

הסידרה רק היתחילה... ניראה לי שבמשך הסידרה יכנסו לפה שחקנים! ואני גם מאוווד מקווה! אז כדאי לחכות..

irisiris1

New member
ד"ר יחיאל אלקבץ../images/Emo2.gif

מישהו יודע כיצד ניתן ליצור קשר עם הביולוג ד"ר יחיאל אלקבץ, מי שמגלם את הטייס , ששכחתי את שמו? באיזו סוכנות הוא מיוצג והאם הוא משתף פעולה בימים אלה עם אחותו רונית אלקבץ? ניתן להשיב לי ישירות למייל [email protected] שנית, בהודעה הטלפונית של פיקאפ בטל' 0508888088 נאמר שיש לינק דרך אתר זה למי שרוצה להיות ניצב אבל אין לינק ואין נעליים. תודה למשיבים.

barmiz

New member
שאלה

מישהו מכן להסביר לי? ממש לא הבנתי את הקטע שיש להלנה עם אנאבל... למה כל פעם שהיא מדברת עליה היא נעשית עצובה? למה כשברוריה הסתכלה בתמונה היא התעצבנה? למקה היא כל הזמן אומרת "אם אני מאחרת אנאבל כועסת" ונשארת בשקט? מה הסיפור של האישה הזאת? חח

למעלה