שרשור שאלות

ליפזוס

New member
מה זה פיק אפ בפיק אפ!?

תראו..כל הזמן בסדרה הם אומרים שלפאב של רז קוראים "פיק אפ" אבל גם הדיילים כל הזמן אומרים לפני הטיסות שלהם.."הפיק אפ בא לאסוף אותי עוד מעט" ...לא הבנתי למה הם מתכוונים כל הזמן...מישהו מבין?

ליפזוס

New member
שיר הנושא של פיק אפ!!!

איך קוראים לו? ומי שרה אותו? למישהו יש את המילים שלו?

shay224

New member
פרטים

שם השיר:רחוק ביצוע: דניאלה פיק מילים: ברק פלדמן לחן: יוני בלוך שוב מתעוררת במיטה זרה, מול אורות חמים של עיר קרה, לבדי, לא נשארת, לא נוגעת, לא רואה, לא נוחתת ולא ממריאה, איך תדע מי אני? מתוך שמי התכלת זו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח. אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך. שוב עם המדים החשופים עלי, מתאפרת להסתיר פני מכולם, לא למטה, לא למעלה, לא בצד, לא איתך ולא עם אף אחד ומפה, לאן? מתוך שמי התכלת זו אני נופלת אבל אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך אני אזכור אותך עד שתשכח. אם רק תבטיח לי שלא תיקח אותי גבוה או רחוק כל כך. כל הפרטים מתוך "שירונט"

../images/Emo13.gif

"הפיק אפ בא לאסוף אותי" משמעו שהסעה או אדם שאמור לאסוף את הדייל מגיע לאסוף אותו.... פיק אפ באנגלית זה איסוף...

FRIENDSforever

New member
בגלל ש...

פיק אפ בר זה משו כמו בר לדייטים...כאילו אוספים (פיק אפ) את הבחוקה ובאים לבר הזה...יש הרבה פיק אפ ברים בארה"ב וכל מיני...

פיק אפ..

אמא שלי וסבתא שלי היו דיילות... פיק אפ זו ההסעה שבאה ואוספת את כל הדיילים לשדה תעופה אם איו להם איך להגיע..

למעלה