שתי שאלות לאנשים שבקיאים בתולדות המירוץ

Luanne

New member
../images/Emo35.gifשתי שאלות לאנשים שבקיאים בתולדות המירוץ

1. כששני זוגות מגיעים לעמדת סיבוב פרסה אחד אחרי השני, הזוג שהגיע שני צריך לחכות שהראשון יחליט האם ולמי הוא שם את הפרסה או שהם ישר יכולים לקחת את הרמז הבא ולהמשיך? 2. מישהו ידע האם היה בתולדות המירוץ האמריקאי צוות שבו בני הזוג או אחד מהם היו אנשי צבא? סתם מעניין..

dararo

New member
תשובות ../images/Emo70.gif

1.הם צריכים לחכות. לדוגמא, בעונה 12, כשהם היו איפשהו באפריקה, היה פרסה, וזוג אחד ראה שזוג אחר מתכנן לעשות פרסה למישהו והם היו צריכים לחכות(מה שבסוף התברר שכשגוי) 2.כן, עונה 7, רון היה טייס בחיל האוויר וירו במסוק שלו והוא הפך לשבוי בעיראק.(POW)

Luanne

New member
רגע, לא הבנתי..

1. אז הם באמת היו צריכים לחכות או שהם טעו ויכלו להמשיך? 2. הוא היה בצבא בתקופה של המירוץ, או פרש לפני זה? בתור מורעלת צבא במיל', נראה לי ממש נחמד שבישראלית יהיה צוות צבאי, נגיד קצינים או משהו, לא? בכל מקרה, סליחה על החפירות ותודה על העזרה

JAMES DEAN

New member
בקשר ל-2

רון וקלי (בתמונה) הוא טייס מסוקים בעירק וביום השלישי ירו לעברו והוא הוחזק 23 ימים בכלא. קלי היא מיס דרום קרוליינה. פתיח העונה השביעית 4:32

JAMES DEAN

New member
../images/Emo196.gif היה אבא (סוהר) ובן

ג'וש וסטיב עונה רביעית

dararo

New member
תשובות(2)../images/Emo58.gif יתכן

הם חיכו והלכו לאט עד שהבלונדינות הלכו. קיצר, גם בעונה 7, כשרון וקלי הגיעו לשטיח העצור שניה לפני רוב ואמבר, רוב ואמבר חיכו שרון וקלי יחליטו. הוא יצא מהצבא בגלל שלפני המירוץ הוא היה POW.

גםצופה

Member
מנהל
אני חושבת שהם צריכים לחכות ../images/Emo58.gif

והם חייבים לעצור לפני התיבה ב"סיבוב הפרסה" (בעבר זה כונה בשם 'מעצור' ובו הם יכלו לעצור זוג אחר לפרק זמן שהיה במעין 'שעון חול'...) ממה שזכור לי בעונות האמריקאיות כל זוג שמגיע לשם חייב לעצור ולהגיד אני בוחר להשתשמש/לא להשתמש במעצור/סיבוב פרסה לפני שהוא לוקח את סמן הדרך מהתיבה... ואם מישהו עוצר זוג שכבר עבר את המקום זה כמובן בזבוז של סיבוב הפרסה....

למעלה