תחרות פורום "לא פרס" הראשונה - נחשו ת'סרט!

גלבטרון

New member
../images/Emo35.gifתחרות פורום "לא פרס" הראשונה - נחשו ת'סרט!

ברוכים הבאים לתחרות ה"לא פרס" הראשונה של הפורום! כפי שרבים מיכם כבר יודעים הרבה פרקים בעונה 3 של "גולשים בזמן" הושפעו מסרטים וספרים ידועים. על מנת לרענן קצת את הפורום אני מזמין את כל הבאים אליו להשתתף בתחרות. כללי ההשתתפות: יום אחד לאחר שידור הפרק היומי בערוץ AXN אני (ורק אני) אפרסם את שם הפרק תחת שירשור זה. כל מי שיודע/ת על איזה סרט/ספר/אחר בוסס הפרק היומי (אם בכלל) ויביא ראיות מהפרק כדי לתמוך בטענתו י/תזכה ב"לא פרס" אחד! (יש להגיב להודעת הפרק ולא להודעה זו + לעיתים יש יותר מתשובה אחת נכונה). בנוסף בכל סופ"ש אני ארשום 5 חידות הקשורות להשראות של אותם פרקים והראשון/ה שי/תענה נכונה על כל 5 השאלות יזכה ב"לא פרס" נוסף! אז... בואו נתחיל!!! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - למי שלא יודע מה זה "לא פרס" - ובכן בעבר יו"ר של מארוול קומיקס סטן לי, העניק "לא פרסים" לכל מעריץ ששלח מכתב בו הוא מספר על טעות שהוא גילה בקומיקסים. ה"לא פרס" למעשה היה רק פירסום המכתב של אותו אדם על גבי מדור המכתבים של סטן לי. ה"לא פרס" נהיה מאוד פופולרי אך כעת הוא לא פעיל במארוול. ה"לא פרס" בתחרות זו יהיה תמונה מיוחדת עם שמות העונים נכונה על התשובה בה הם יוכלו להתגאות ולצרף לחתימתם (במידה וירצו). מטרת התחרות הזו ליצור אוירה טובה, משעשעת ופעילה בפורום.

גלבטרון

New member
אף אחד לא רוצה לשחק ? ../images/Emo7.gif

[על בסיס הנעימה של "זה לא כל כך נעים לראות גן סגור"] זה לא כל כך נעים לראות תחרות ריקה....

גלבטרון

New member
חבל מאוד! ../images/Emo7.gif

בצער רב, אני מודיע על סיום התחרות עקב חוסר התעניינות ושיתוף פעולה. אולי בעתיד ניתן יהיה לחזור על התחרות. אבל אשמח לשמוע מאנשים מדוע הם לא השתתפו? לא היה חשק? אין מוטיבציה? "לא פרס" לא מספיק? החידון לא מעניין?

גלבטרון

New member
להלן התשובות למי שמעוניין

עבור "כללי המשחק" זה הספר The Running Man (שהיה עובד גם לסרט של שוורצנגר בעל אותו שם) עבור "מבחן חומצתי לטוויסטר חשמלי" זה הסרט "טוויסטר"

גלבטרון

New member
באמת?

אם כך אני ממליץ לך מאוד לקרוא את הספר "The Running Man", מאת סטפן קינג (הסרט גם טוב אבל פחות טוב מהספר) וגם את הסרט "טוויסטר" סרט אסון-טבע לא רע בכלל (והוא דווקא שודר שסופ"ש האחרון בכבלים).

ענתר

New member
האמת?

יש לי מספיק אסונות בחדשות, מפני להעביר ערב עם אחד כזה

cundason

New member
מצטער...

לא הייתי פה בימים האחרונים בגלל מחסור חמור בזמן. משהו איום ונורא בדבר גזירה של פונקציות מעריכיות אי רציונליות. לעמים נדמה לי שהנוסחא למכונה של קווין יותר פשוטה מהדברים האלה..
בכל מקרה התשובה לפרק של "טוויסטר" היא ברורה,לא ידעתי על חוקי המשחק... מה לגבי הפרק של היום,על החולמים?

גלבטרון

New member
הבסיס לפרק של היום היו...

סרטי "הסיוט ברחוב אלם" וכן תאוריות על שליטה בחלומות דרך שליטה מוחית/גישוף.

גלבטרון

New member
בבקשה (ללפחות שלושה)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=109613901 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=764&msgid=109621436

למעלה