תשובה ל א הרצלייני

אורקה א

New member
../images/Emo35.gif תשובה ל א הרצלייני

צהריים טובים, אני מבטיח לך - לומר על אוריאלי שהוא סנוב זה כמו לומר שקריר בקיץ... יכול להיות שלא התרשמת, זה די מובן לנוכח העובדה כי לפעמים אנו שבויים בקונספציה שפוליטיקאי חייב להיות אגרסיבי וכוחני בהופיעו לפני הציבור. אוריאלי הוא לא כזה. הוא גם טוען בכל הזדמנות שמה הקשר בכלל לפוליטיקה ולראשות עירייה ?! אוריאלי הוא היחיד מבין המועמדים ששמותיהם עלו בפורום זה שאינו מקושר ואינו נתמך על ידי שום מפלגה ! גרמן = מרצ (היא יכולה לנסות להסתיר זאת מעיני הציבור עד מחר - זה ממש עלוב ועם זאת כל כך מתאים לטקטיקות השקרים ואחיזת העיניים שמאפיינים את גרמן ובן אליעזר הנוראי) רישפי = עבודה לבצור = ליכוד משמע - חיבור למפלגות = תלות מוחלטת מה אתה עושה במקרה בו אוריאלי מתמודד מול גרמן בסיבוב השני ?

תשובה

רשפי לא רצה מטעם העבודה, היא נתמכת בעזרת המפלגה ורצה ברשימה נפרדת-על מפלגתית. ולשאלתך קודם נעבור את הסיבוב הראשון אח"כ נחשוב על עניין...

EmperorMollari

New member
אותו סיפור בדיוק

גם יעל גרמן רצה ברשימה על-מפלגתית שנתמכת ע"י מרצ. והיא לחלוטין אינה מנסה להסתיר זאת. אין לה סיבה. בבחירות הקודמות היה כתוב מרצ על פתקי הבחירות שלה והיא ניצחה ניצחון סוחף..... טקטיקות ההפחדה שלכם לא עובדות על אף-אחד

להזכירך מה קרה למרצ היום

ועוד ששינוי רצה לרשימה למועצת העיר, רשימתה של מרצ ויעלי תפסיד מדנטים לשינוי שיש לה תומכים רבים בעיר.

eopeace

New member
יעל גרמן

לא רציתי להיכנס לדיונים שלכם על אוריאלי - זה ממילא לא הולך להשפיע כאן, אבל בכל זאת טענת כי בין יעל גרמן למרצ יש תלות מוחלטת. ובכן, יעל גרמן ראש העיר כבר כמעט חמש שנים ובפעם הקודמת המעורבות של מרצ היתה רבה יותר - איזה תלות היתה וכיצד כתוצאה מכך נגרם לעיר נזק? דבר אחד נוסף - לומר שיש טעות זה דבר אחד, לומר שנערכת כאן טקטיקה של שקרים זה כבר קרוב להוצאת דיבה...

סלח לי על מה אתה מדבר

מעולם לא אמרתי שקרים, שהגיעו להוצאת דיבה!!! אין לי מושג מה הולך בין גרמן למרצ, אבל דע לך שגרמן מזוהה עם מרצ וא משנה עם איזה רשימה תרוץ... אגב, החוק לא פועל האינטרנט, ואתה לא יודע עליי כלום חוץ מעבודתי... אנא ממך אל תגרום לי לחשוב עלייך רעות, קיבלתי רושם אחר ועוד אחרי מה שסיפרו לי לגבייך.

eopeace

New member
התשובה לא היתה אליך

אני עניתי לאורקה שכתב: "גרמן = מרצ (היא יכולה לנסות להסתיר זאת מעיני הציבור עד מחר - זה ממש עלוב ועם זאת כל כך מתאים לטקטיקות השקרים ואחיזת העיניים שמאפיינים את גרמן ובן אליעזר הנוראי)" שים לב לשרשור. עם זאת, הוצאת דיבה (שלא קשורה אליך כאן), קשורה לפרסום - ואמצעים אלקטרוניים מספקים את הדרישה הזו והעובדה שלא יודעים פרטים לא אומרת שזה לא קרה - אבל כמו שאמרתי, ההודעה שלי היתה מכוונת לאורקה. הבהרה קטנה - יעל גרמן הינה חברת מרצ ונבחרה בפעם הקודמת בראשות רשימת מרצ. תקציב הבחירות בבחירות אלו מגיע ממרצ אבל הרשימה היא לא מרצ - למעשה, מבין השישה הראשונים יש 3 אנשי מרצ וככל הנראה רק אחד נוסף מבין השלושה הבאים.

למעלה