2 yoovee

Sanchik

New member
../images/Emo35.gif2 yoovee

היי, מה שלומך? יש תקווה לגבי תיקון של PowerBright עבור TX? נ.ב. עיינתי גם ב שירשור ב 1src.com בכבוד רב SANCHIK

yoovee

New member
תשובה ונצלש עזרתכם: AOE למשתמשי ZL?

שלום SANCHIK, שלומי מצויין, תודה :) לעניין PB, תקן אותי אם אני טועה - התמיכה בכפתור POWER? אם כן, צר לי לומר שאני אובד עצות - אני מקווה ששאר הכפתורים עובדים לך. אם לא, פרט בבקשה מה הבעיה ב-TX. לגבי 1src.com, אם כבר הזכרת... אני צריך חוו"ד משתמשי ZLauncher עם תוכנה אחרת שלי - AutoOffExtender - נאמר ששילוב שלה עם ZL = קריסה. האומנם? הדיווח התקבל מ-T5. תודה, - יובל.

gadi7

New member
AutoOff Extender בגרסא 1.5

על T5, ללא שום לאונצ'ר - עובדת כמו תותח. שוב, תודה רבה. התוכנה הנ"ל מועילה ביותר.

Sanchik

New member
PB

שלום רב! נכון, מדובר על לחצן POWER, שאר הלחצנים עובדים- ז.א. אני יכול לשייך אחד מארבע HB ל PB וזה מבצעה שינוי המבוקש. עם ZL הפחדת אותי, לנסיתי AutoOffExtender.(אני כן משתמש ב ZL) בברכה SANCHIK

yoovee

New member
אין מה לפחד, ע"פ הדיווח שהתקבל -

- מדובר ב"קפיאה" - אתחול רך (לא הרסני) וזה עובר. בכל אופן תודה על העדכון, הבעיה עם לחצן Power תיפתר ברגע שאבין מה גורם לכך (לצערי איני בכיוון). גדי - תודה רבה גם לך על המשוב. הגירסה האחרונה של AutoOffExtender היא 2.5 - בין השיפורים המשמעותיים: כפתור להפעלה יזומה ותיבת התראה ויזואלית (אופציה). גירסה 2.5 סה"כ יציבה מאוד לטעמי - הבעיה היחידה היא חוסר תגובה לכפתור Power (כמו ב-PB) במכשירים מסויימים שעל כך כאמור אין לי מענה הולם מלבד תמיכה בכפתורים נוספים. דיווח הקריסה עם ZL על T5 הוא הראשון שקיבלתי וגם עליו נאמר במפורש שאין ושם בעיה כאשר ZL מבוטלת - אני עדיין צריך להבין מה זה אומר, אבל ייתכן והאשם לאו דווקא ב-AOE.

למעלה