creative מול ipod מה דעתכם, Creative Zen Micro 5GB או Apple Mini Ipod 4GB
G Ghostmize New member 1/8/05 #1 ../images/Emo35.gifcreative מול ipod מה דעתכם, Creative Zen Micro 5GB או Apple Mini Ipod 4GB
W weird dust New member 1/8/05 #2 מה אתה צריך מהנגן? רדיו, שם מסויים? הנגן מיועד לאיזה צורך? האם הגיגה הנוסף חשוב לך? אני אשמח לענות אחרי התשובות האלו.
מה אתה צריך מהנגן? רדיו, שם מסויים? הנגן מיועד לאיזה צורך? האם הגיגה הנוסף חשוב לך? אני אשמח לענות אחרי התשובות האלו.
G Ghostmize New member 1/8/05 #4 שניהם בעיקרון אותו דבר חוץ מהעובדה שבאייפוד יש את המשחקים, ובקרייטיב יש רדיו. השיקול בין הרדיו למשחקים הוא פחות קריטי, כי לדעתי האייפוד לוקח. רציתי לדעת בכללי איזו חברה מומלצת יותר.
שניהם בעיקרון אותו דבר חוץ מהעובדה שבאייפוד יש את המשחקים, ובקרייטיב יש רדיו. השיקול בין הרדיו למשחקים הוא פחות קריטי, כי לדעתי האייפוד לוקח. רציתי לדעת בכללי איזו חברה מומלצת יותר.
G Ghostmize New member 1/8/05 #5 וספיציפית לשאלות מה אני צריך מהנגן רדיו, שם מסויים? אמרתי שהרדיו לא קריטי הנגן מיועד לאיזה צורך? "שמיעה בדרכים" (צבא) האם הגיגה הנוסף חשוב לך? לא
וספיציפית לשאלות מה אני צריך מהנגן רדיו, שם מסויים? אמרתי שהרדיו לא קריטי הנגן מיועד לאיזה צורך? "שמיעה בדרכים" (צבא) האם הגיגה הנוסף חשוב לך? לא
W weird dust New member 1/8/05 #7 נכון וכיום שניהם דורשים קניה של מטען חשמל וכ'ו. אני חושב שלצבא פחות טוב לקנות נגן דיסק קשיח אבל זאת דעתי.
נכון וכיום שניהם דורשים קניה של מטען חשמל וכ'ו. אני חושב שלצבא פחות טוב לקנות נגן דיסק קשיח אבל זאת דעתי.