DIALER ONE

xfwind

New member
../images/Emo35.gifDIALER ONE

הורדתי ל- LEGEND את האפליקציה כדי להקל על חיוג ומתמצאות בין אנשי הקשר - לפי המלצה שקיבלתי. א-ב-ל - אין שם עברית במקשים - ז"א שכל פונקצית החיפוש לפי שם לא ישימה
צודק
טועה

רענן 25

New member
יש עברית והיא מצוינת

כנס להגדרות ואז להגדרות כלליות ואז להגדרות שפה. אנחנו שם ברשימה בין האוקראינית לסינית. אפשר אפילו לראות על לוח המקשים גם את האותיות בעברית וגם באנגלית בו זמנית. זה ממש מצוין לחיפוש אנשי קשר בשתי השפות. אצלי התוכנה מותקנת בגלקסי, אולי בלגנד זה שונה.

xfwind

New member
../images/Emo4.gifיש מקלדת עברית בטלפון והיא מופיעה

כברירה עת עולה מקלדת. כשעולה מקלדת ה-DIALER ONE אני לא מוצא את הברירה הזו....

YosMan1

New member
תעלה את המקדלת של DIALER ONE

ואז תלחץ על מקש תפריט SETTINGS T9 SETTINGS T9 LANGUAGE HEBREW

YosMan1

New member
ובקשתי מהמפתח שיוריד את האותיות הסופיות

המעצבנות שהוא שם על המקלדת אבל הוא לא עונה.

פגית

New member
נצלש שאלה בנושא חיוג

אני משמשת במערכת ההפעלה של אורנג' בגאלקסי ומרוצה כרגע. ממה שונה החייגן שלה, אשר גם מאפשר חיפוש על פי שם ואו מספר, מהאפליקציה המדוברת? תודה...

xfwind

New member
אין לי מושג, המליצו לי עליה כי

כרגע הגישה לאנשי הקשר מבלבלת מעט ואולי יהיה כאן יותר נוחיות. ננסה ונתנסה....

רענן 25

New member
כמה מיתרונות dialerOne

- על המקשים גם עברית וגם אנגלית. עוזר אם חלק מאנשי הקשר באנגלית - אפשרות לקבוע מה יופיע עם פתיחת התוכנה. כולל אפשרות להראות את רשימת אנשי הקשר אליהם מתקשרים הכי הרבה. ועוד הרבה אופציות אחרות לאופן הפתיחה. - אפשרות לראות רק אנשי קשר שמופיע אצלם טלפון. חוסך תצוגה של אנשים המופיעים רק עם כתונת מייל, למשל. - אפשרות לקבוע צבע וצורה של מקלדת החיוג ורשימת אנשי הקשר שלה - t9 מאד משוכלל עם לימוד המתפתח עקב השימוש. מביא במחשבון טלפונים אחרונים ונפוצים. - אפשרות לחפש רק לפי אלפבית, או רק לפי מספרים, או כרגיל שניהם. - אלה שמתקשרים אליהם הכי הרבה מופיעים בזמן החיפוש בראש הרשימה. - שליטה בהצגת כל אחד מהפרמטרים של הסטורית החיוגים. - אפשרויות לפעולות שאפשר לבצע באמצעות החלקה ימינה או שמאלה טוב, זו רשימה חלקית בלבד. ממנה אפשר להבין שהתוכנה ניתנת לעיצוב והתאמה ברמה מאד גבוהה.

em28

Well-known member
שאלת תם: איך מגיעים לאותיות בפריסת מקשים ?

אני מצאתי שדילר1 עדיפה בעיקר בשיחות אחרונות ומועדפים והרבה פחות בחיפושים - עברית לא מושלמת וחיפוש משמאל לימין.

xfwind

New member
לא התקבל באהדה../images/Emo4.gif איך מוחקים../images/Emo35.gif

ומחזירים לDEFULT של המערכת
ניסיתי לגרור ולסל - לא מגיב

רענן 25

New member
הסרת התוכנה

אז ככה: 1. נכנסים לתפריט ובוחרים בהגדרות (הכלליות של המערכת) 2. בהגדרות בוחרים בהגדרות יישומים ומקורות 3. בוחרים בנהל יישומים ומחכים מעט בסבלנות כי לוקח זמן עד שהמערכת מעלה את כל היישומים שבה. 4. ברשימת היישומים של צד שלישי בוחרים ב dialer one (או כל תוכנה אחרת שברצונך להסיר). 5. בחלון שנפתח בוחרים ב"הסר התקנה". יש תוכנות שעושות את זה קצת יותר מהר. זו הדרך מתוך יישומי המערכת עצמה, כי אינני יודעת איזה תוכנות אחרות יש לך. אגב, המשיכה לסל מסירה רק את קיצורי הדרך שעל הדסקטופ ולא את התוכנות עצמן. לידע כללי. ועוד: תמיד אפשר להוריד שוב מהחנות, אם מתחרטים... גם תוכנות שעלו כסף רשומות על שמך שם.

xfwind

New member
../images/Emo140.gifהוסר.

חבל שהאפליקציה לא מאפשרת לבחור בינה לבין מצב הברירה המקורי של הטלפון - ואז מאפשרת הסתגלות הדרגתיתי. יתכן וזה קיים אבל לא קיבלתי יותר מידי הזדמנויות לטפל בזה...

kintaro

New member
שאלה בקשר לDIALER ONE

איך אני משתמש בקיצורים מיוחדים כמו *#06# להשיג את הIMEI? בחייגן הרגיל זה עובד.. כאן זה לא עובד לצערי.. או שלא מצאתי דרך להפעיל

white star

New member
../images/Emo54.gif ניסיתי את התוכנה

לא התלהבתי, החייגן של הגלקסי מועדף עליי

רענן 25

New member
אצלי התוכנה ממש הכרחית

כי יש לי אנשי קשר גם באנגלית וגם בעברית. במקלדת החיוג המקורית הייתי צריכה בכל חיוג שני להפוך שפה. כאן גם אנגלית וגם עברית בו= זמנית על המקשים.

למעלה