HOT או YES

Sideshow Bob

New member
../images/Emo35.gifHOT או YES../images/Emo35.gif

יש לי HOT. אני חייב לציין שאני די מאוכזב מהסרטים ב-HOT Cinema. אין יותר מדי סרטי אימה, למרות שהיו כמה טובים כמו The Shining ו- Pet Sematary. גם ב-YES לא שמעתי יותר מדי ביקורות טובות על סרטים. למרות ששמעתי שהיה The Ring. עכשיו, אני אולי עובר ל-YES עוד כמה ימים. האם כדאי לי להישאר עם HOT? או שמא לעבור ל-YES? אגב, The Grudge גרף 40 מיליון דולר בקופות, וזה אומר שסרטי האימה יוצאו בקצב גדול יותר ממה שהיה מקודם, בגלל שרואים שגם סרט אימה יכול לגרוף הרבה יותר מקומדיה קורעת, או סרט אקשן קטלני. תודה

avshalomariel

New member
אני לפעמים מת לראות את הסרטים...

שיש בhot אבל לפעמים אחרים מקנאים בי... אז אני משער שאי אפשר כל כך להחליט..

Spiritfall

New member
../images/Emo11.gif

לי אין את שניהם
אבל אתה תמיד יכולים להתלונן להוט או יס שאין מספיק סרטי אימה.. תאמינו לי שפניות של אנשים כן מעניינים אותם.

itamar argaman

New member
אוקיי...

מכיוון שיש לי אצל אמא הוט ואצל אבא יס, אז אני יכול להגיד לך מה יותר טוב. לפני שהוט קנת את כל הכבלים (ערוצי זהב, תבל ומתב) היו סרטים מחורבנים בכבלים. ביס תמיד היו סרטים טובים, זה היה מאז ומתמיד. אבל מאז שהוט כבר משדרת, משדרים לדעתי סרטים יותר טובים מאשר ביס.. אפילו כל מני סקרים ושטויות מוכיחים שלהוט יש סרטים יותר טובים מאשר ליס.. אבל... פה אנחנו מדברים על סרטי אימה ומתח!!! אז ככה ש.. יס הרבה יותר טובה בסרטי אימה, יש לה אפילו ערוץ שלם אך ורק בשביל מותחנים וסרטי אימה.. אבל בכל זאת, אני לא מאוכזב מהוט, אבל תמיד כשאני רואה יס אני יכול ליהיות בטוח שיהיה סרט אימה הלילה.

milkshakit

New member
האמת ../images/Emo85.gif

שגם יס לפעמים מאכזבים... מלא לילות חיפשתי סרט ביס 2 והיו סתם סרטים מעפנים.. אבל לדעתי, יס עדיין טובה יותר.

אנזימים

New member
בטח שהוט!

אין על ביפ! מבחינת סרטים, פחות או יותר יש ב2 החברות את אותם הסרטים חוצמכמה סרטים של דויד לינץ' שבכלל לא היה מזיק אם היו שמים אותם בהוט

NiKi†a

New member
ד"א

רק להוט יש את ערוץ AXN ושם משדרים לפעמים סרטים ממש טובים
עוד סיבה. וגם לדעתי- הוט לוקח.

kfir number 1

New member
יס

אני חלוק אבל אני בעד יס מבחינת בחירת הסרטים. (וסרטי אימה במיוחד)

למעלה