Adva CS

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif../images/Emo35.gif

אני עושה ניתוח שבוע הבא (ב"ה) ב"אסותא אופטיק"ואני פתאום מתחילה לחשוב. אני אמורה לעשות בשיטה של הליטוש ואני ממש מפחדת מזה
...... איך מתמודדים????? איך הרופאים באסותא? יהיה נחמד לשמוע גם על חויות חיוביות מהניתוח למי שיש......

חששות לפני ניתוח

אדוה שלום, חששות לפני ניתוח הם דבר תקין ולדעתי מאוד חיובי. רוב המטופלים שלי מתמודדים היטב עם הימים הראשונים לאחר הניתוח אם כי רובם מדווחים על חוסר נוחות בעיניים וסינוור מול מסך מחשב. רק מיעוט מתלונן על כאבים ממשיים. מוזר לי שאין את מכירה את הרופא המנתח שלך, יחסי האמון עם המנתח חשובים לדעתי כדי לעבור את תהליך ההחלמה בצורה הכי חיובית שאפשר. כאשר מטופל שלי המועמד לניתוח מתמודד עם חששות לפני הניתוח, אני מציע לו לפנות למנותחים שלי מהעבר הקרוב והרחוק כדי לשמוע מהם, מיד ראשונה, מה היו החוויות שלהם וטיפים איך להתמודד טוב יותר. יתכן ועדין תוכלי לבקש מהמנתח שלך סיוע כזה. בהצלחה בניתוח ורפואה שלמה ומהירה

Adva CS

New member
תודה על העידוד

באמת תודה על התגובה המהירה. אני יודעת מי מנתח אותי ונבדקתי אצלו כבר... הוא חביב ומרגיע וזה חשוב לדעתי. ראיתי מישהו בשניות הראשונות אחרי ניתוח והוא אמר שהוא רואה וצויין ובעקר חייך המון והרופא שלו זה הרופא שלי אז נרגעתי קצת יותר.... בכ"ז תודה על הכל....

למעלה