שרשור החידות הגדול
K kombinaizer New member 29/5/07 #1 ../images/Emo35.gif ../images/Emo132.gif שרשור החידות הגדול ../images/Emo132.gif ../images/Emo35.gif
K kombinaizer New member 29/5/07 #2 ../images/Emo221.gif חידה מספר 4' מהו סודו הקטן של אמיר? להזכירכם, השיר נמצא בשירים, פריסטיילים, קטעים מהופעות ודברים שלא באלבום, חיפוש נעים
../images/Emo221.gif חידה מספר 4' מהו סודו הקטן של אמיר? להזכירכם, השיר נמצא בשירים, פריסטיילים, קטעים מהופעות ודברים שלא באלבום, חיפוש נעים
ש שאקית New member 29/5/07 #3 ../images/Emo9.gif קבל איזה פטישה אני.. הוא קורא לה אקסית... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה מעןן זה היה קשה
../images/Emo9.gif קבל איזה פטישה אני.. הוא קורא לה אקסית... יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה מעןן זה היה קשה
K kombinaizer New member 29/5/07 #5 חידה נוספת איפה נוכל למצוא את סולו הגיטרה הארוך ביותר בשירי כלא 6? (ממש קל)
K kombinaizer New member 31/5/07 #13 ../images/Emo31.gif רואים שאת לא שומעת שירים שלא באלבום, איך זה שזוש לא ענתה עדיין?
ש שאקית New member 1/6/07 #14 זוש גרה בטבריה אבל כנציגת המשפחה: (ובתקווה שהתקוונת אליי.....) טו טוווווווו טוטו טה נה הנה נה נה נהההההההההה נהנהנ טו טו טו טו טו טנ הטנה טנהטנהטהנהטנהנהטהנהנהנטהנהנהנהנהנהנהנהננהנהננהההה בוא נילס בוא נעוף מפה שאלות תת רמה. מלכה ? מי? מי מלכה?.. אני
זוש גרה בטבריה אבל כנציגת המשפחה: (ובתקווה שהתקוונת אליי.....) טו טוווווווו טוטו טה נה הנה נה נה נהההההההההה נהנהנ טו טו טו טו טו טנ הטנה טנהטנהטהנהטנהנהטהנהנהנטהנהנהנהנהנהנהנהננהנהננהההה בוא נילס בוא נעוף מפה שאלות תת רמה. מלכה ? מי? מי מלכה?.. אני
S S h A y K i New member 1/6/07 #22 מה את צוחקת גם את לא בדיוק שיא הנורמליות../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאם מופרעת שלי מופרעות שליטהההההההה
מה את צוחקת גם את לא בדיוק שיא הנורמליות../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתאם מופרעת שלי מופרעות שליטהההההההה