חו"ל וסוסים

../images/Emo35.gif../images/Emo19.gif../images/Emo87.gifחו"ל וסוסים../images/Emo87.gif../images/Emo19.gif../images/Emo35.gif

קניות- האם קניתם משו בחו"ל לסוסכם? האם קניתם משו בחו"ל בשבילכם? מה אתם הכי רוצים לקנות בעולם בחו"ל? (סוס, ציוד לסוס, ציוד לכם, מכשולים, מאמן טוב, אחר) צפייה- האם ראיתם פעם בחו"ל ספרים\סרטים או כל דבר אחר בחו"ל? האם ראיתם פעםרוכבים על רמה בחו"ל? סתם או שהם רוכבים? האם ראיתם סוסים בחו"ל? צילמתם? מעשים- האם עבדתם בחווה בחו"ל? הייתם במקום עם סוסים בחו"ל? רכיבה- האם אי פעם רכבתם בחו"ל? במסגרת של המשפחה או סאמר סקול או משו אחר?

mkuzi

New member
באמת אדיר....

1) אין לי סוס 2) קניתי פסלון בתורכיה. 3) איך אפשר לקנות מאמן?????? אם כבר אז אני אקנה ציוד בחו"ל-העברה של הסוס תעלה יותר מהסוס עצמו.... 4) צפיתי בתוכניות בטלוויזיה בחו"ל. 5) ראיתי סוסים לא ראיתי רוכבים. 6) אאההה????? 7) ראיתי הרבה סוסים בעיקר בהולנד. 8) צילמתי סוסים אבל לא משהו שאני יכול להראות בפורום. 9) לא עבדתי אף פעם בחו"ל-יוצאים לחו"ל כדי להנאה לא כדי לעבוד.... 10)רכבתי במשך רבע שעה במיני חוה של חברים של סבתא של בדרום אפריקה (!!!!) 11) תמיד יצאתי לחו"ל עם המשפחה

טוי בוי

New member
חו"ל....

האים קניתם משהו בחול לסוס? כן שמיכה, מגינים. האים קניתם משהו בחול בשבילכם? שוט דרסאג'. מה אתם הכי רוצים לקנות בחול? {סוס, ציוד לסוס, ציוד לכם, מכשולים, מאמן טוב, אחר}. הכול! חוץ ממכשולים! האים ראיתם פעם בחול ספרים, סרטים או כל דבר אחר? כן. האם ראיתם פעם רוכבים על רמה בחול? כן. סתם או שהם רכבו? רכבו. האם ראיתם סוסים בחול? ברור! צילמתם? כן המון! מעשים האים עבדתם בחווה בחול? לא. הייתם במקום עם סוסים בחול? כן. האים אי פעם רכבתים בחול? כן. באיזו מסגרת? טיול בחוץ עם כל מיני אנשים שרוכבים שם ואחת שהופיע במופע של הסוסים הרקדנים... סתם טיול של 2 שיש להן סוסים. 2 מדריכות אחת מופיע במופע ואחת רכבה על אנדלוסי {סטליון} מושלם! והעובד אורוות...

netpetra

New member
ברור

אני הייתי בארה"ב ורכבתי כמעט כל יום על סוסים שונים, וגם קיבלתי שם שיעור, ואז נסענו לחווה של חברים בגודל רבע מישראל!!!!!!!!!!!!1 לוקח יום וחצי לחצות אותה ברכיבה!!!!!!!!!! ושנה הבאה אני וחברה שלי נוסעות לשם לחודש לבד לעבוד

../images/Emo1.gif

קניות- האם קניתם משו בחו"ל לסוסכם? לא! האם קניתם משו בחו"ל בשבילכם? כן קסדה! מה אתם הכי רוצים לקנות בעולם בחו"ל? (סוס, ציוד לסוס, ציוד לכם, מכשולים, מאמן טוב, אחר) צפייה- האם ראיתם פעם בחו"ל ספרים\סרטים או כל דבר אחר בחו"ל? האם ראיתם פעםרוכבים על רמה בחו"ל? סתם או שהם רוכבים? אממ כן בת דודה של רוכבת אינגליש בחול וראיתי אותה מתחרת בקפיצות 140 האם ראיתם סוסים בחו"ל? צילמתם? כן יש לי תמונה אפילו עם סוס מחול מעשים- האם עבדתם בחווה בחו"ל? לא הייתם במקום עם סוסים בחו"ל?כן.. חווה טיולים.. רכיבה- האם אי פעם רכבתם בחו"ל? כן!! בגרמניה כל חופש... במסגרת של המשפחה או סאמר סקול או משו אחר? אממ אפשר לומר משפחה..

תשובוווווות! ../images/Emo176.gif

קניות- האם קניתם משו בחו"ל לסוסכם? כן- שמיכה וכיסוי לאוזניים ואני כנראה יסע להולנד.. אז..פפפפ האם קניתם משו בחו"ל בשבילכם? כן- זה ארוך.. טוב אז: סווצ'רט של סוסים, 2 חולצות של סוסים, כמה זוגות טובות של כפפות משהו כמו 4, 4 שוטים, 2 מגפיים-חצי מגף, צ'אפסים ו-3 מכנסי רכיבה.. מה אתם הכי רוצים לקנות בעולם בחו"ל? ז'קט כחול כהה!!!! סוס יש לי כבר ואני מרוצה ממנו... מאמן גם מרוצה הייתי מביאה את לודגר בירנבאום!.. (סוס, ציוד לסוס, ציוד לכם, מכשולים, מאמן טוב, אחר) צפייה- האם ראיתם פעם בחו"ל ספרים\סרטים או כל דבר אחר בחו"ל? יש לי ספר מחו"ל האם ראיתם פעם רוכבים על רמה בחו"ל? סתם או שהם רוכבים? אולי אני נוסעת לאולימפיאדה שנה הבאה... האם ראיתם סוסים בחו"ל? צילמתם? ראיתי.. וצילמתי גם בסאמר סקול שהייתי.. מעשים- האם עבדתם בחווה בחו"ל? לא הייתם במקום עם סוסים בחו"ל? כן פעמיים שהייתי בסאמר סקול.. רכיבה- האם אי פעם רכבתם בחו"ל? כן שהייתי בסאמר סקול פעמיים.. במסגרת של המשפחה או סאמר סקול או משו אחר

אסף 1989

New member
שאלה...

ראיתי בתחרויות קפיצות ששמים מין כיסוי כזה לאזניים בשביל מה זה? אני אף פעם לא הצלחתי להבין מה המטרה של זה, אפשר הסבר בבקשה?

לא נכון.....

הכיסוי לאוזניים הוא נועד בשביל שבתחרויות אז בדר"כ יש הרבה קהל וזה מעמעם את הרעשים.. כלומר הם לא שומעים אותם בברור והם שומעים אותם יותר חלש... כמובן שחתיכת בד דק לא יגרום לכך שהם לא ישמעו לגמרי את הרעש מכייון שיש להם שמיעה מאוד מפותחת ולכן שמים גם צמר גפן בתוך האוזניים ועל זה מלבישים את הכיסוי.. יש הרבה סוסים שנלחצים ונבהלים מהדיבורים של האנשים הוא צרחות וקריאות של אנשים אחרים שליד.. בשביל שזה לא יראה מצחיק על הסוס, עושים את הכיסוי יפה בשביל שזה גם יתן יופי מסויים וישקט את הסוס... אבל בעקרון זה בשביל לעמעם את הרעשים..

לא נכון.....

הכיסוי לאוזניים הוא נועד בשביל שבתחרויות אז בדר"כ יש הרבה קהל וזה מעמעם את הרעשים.. כלומר הם לא שומעים אותם בברור והם שומעים אותם יותר חלש... כמובן שחתיכת בד דק לא יגרום לכך שהם לא ישמעו לגמרי את הרעש מכייון שיש להם שמיעה מאוד מפותחת ולכן שמים גם צמר גפן בתוך האוזניים ועל זה מלבישים את הכיסוי.. יש הרבה סוסים שנלחצים ונבהלים מהדיבורים של האנשים הוא צרחות וקריאות של אנשים אחרים שליד.. בשביל שזה לא יראה מצחיק על הסוס, עושים את הכיסוי יפה בשביל שזה גם יתן יופי מסויים וישקט את הסוס... אבל בעקרון זה בשביל לעמעם את הרעשים..

טוי בוי

New member
נכון אבל בארץ אן כל כך קהל

אז לרוב זה לקישוט... אני מכירה רק רוכבת אחת שיש לה סוסה שבאמת צריכה את זה ויש לה את זה אבל חוץ ממנה יש עוד מעטים כי באמת שבארץ אין קהל... שקנית לאפולו את זה זה היה לעימום הרעשים או לקישוט?

נכון אין הרבה קהל בארץ אבל...

בכל זאת מספיק שילד קטן צורח וזה מוציא לסוס את הריכוז.. גם טלי מהחווה שלנו שמה את זה לגרניט.. וגם לסוס היפיוף הזה מאודים.. שכחתי את השם שלו.. פפ יש כזה.. זה שוסילי מתחרה איתו.. והתחרה גם בסוס צעיר.. לא משנה ויש עוד כמה.. ולאפולו לא ידעתי שזה מונע רעשים.. כי אני גם חשבתי שזה רק ליופי.. אבל סיפרו לי שזה מונע רעשים... וגם מונע שהזבובים יציקו לסוסים באוזניים.. וזה גם ליופי.. למרות ששלי מכוער
.. אם אני יטוס להולנד אני יקנה אחד יפה!.. ובחו"ל משתמשים בזה בעיקר שהם רוכבים באינדור.. כי כאשר נגיד נופלת קורה שומעים רעש די חזק ויש לה הד וגם שאנשים מדברים שומעים את זה יותר ולכן זה מבהיל את הסוס..

אני...

האם קניתם משו בחו"ל לסוסכם? לא. האם קניתם משו בחו"ל בשבילכם? כן. מכנסי רכיבה מה אתם הכי רוצים לקנות בעולם בחו"ל? (סוס, ציוד לסוס, ציוד לכם, מכשולים, מאמן טוב, אחר) הייתי רוצה לקנות סוס! איזה וורמבלד הולנדי או גרמני. הייתי רוצה להביא לפה את נדין קפלמן [אבל לא לקנות אותה! חחחח
] צפייה- האם ראיתם פעם בחו"ל ספרים\סרטים או כל דבר אחר בחו"ל? כן. אני ראיתי כל מיני סרטים על סוזן פולק ואיך שהיא מלמדת תלמידים שלה בגרמניה ועל פט פרלי ועל איך שהוא מאלף סוסים ועל סוזן סוופיט ועל הישיבה ועוד כל מיני... האם ראיתם פעם רוכבים על רמה בחו"ל? סתם או שהם רוכבים? כן אני ראיתי באיטליה. ושהם רוכבים. האם ראיתם סוסים בחו"ל? צילמתם? כן!.. פול.... מעשים- האם עבדתם בחווה בחו"ל? כן... הייתם במקום עם סוסים בחו"ל? כן... רכיבה- האם אי פעם רכבתם בחו"ל? במסגרת של המשפחה או סאמר סקול או משו אחר? כן. במסגרת המשפחה.

למעלה