זהה את הסלב

../images/Emo35.gif../images/Emo191.gifזהה את הסלב../images/Emo191.gif../images/Emo35.gif

הסבר:
כל שבוע אני אשים תמונה מעוותת של סלב כלשהו ואתם תצטרכו לגלות מי זה. אבל, את התשובה אתר תשלחו לי במסר. אחרי ששלחתם לי מסר אל תכתבו "עניתי" כי אז יבינו שיש אנשים שענו לפניהם. בשבוע הבא אני אגיד את הזוכה, הזוכה נקבע לפי מי שכתב ראשון וכמובן אם התשובה נכונה:) וכדיי שהפינה הזאת לא תהיה ריקה כל שבוע יהיה נושא חדש שנדבר עליו. התמונה המעוותת לשבוע

../images/Emo47.gif../images/Emo27.gifהזוכות../images/Emo37.gif../images/Emo47.gif

שבוע שעבר, הסלב המעוות היה יהודה לוי
שוב, כולכן צדקתן, אך יש רק מנצחת אחת שענתה ראשונה:) **תופים**
**תופים**
מקום שלישי:
אריאל - baril
מקום שני:
polly88 - פולי
מקום ראשון:
תום פוינטר !!

../images/Emo26.gifנושא השבוע../images/Emo36.gif

סדרות. מהי הסדרה האהובה עליכן? הסדרה שאף פעם לא תשכחו? הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב? הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifסיינפלד!

אני חושבת שסיינפלד פה עונה על כל הקטגוריות מבחינתי. הסדרה האהובה עליי ללא ספק,אני לא חושבת שאני אשכח אותה,אני לא אפסיק לראות אותה(כי הדברים בסיינפלד בפעם השנייה הרבה יותר מצחיקים) ואני ממליצה עליה בחום! אני מאוד אוהתב גם את אבודים,אבל אני תקועה בעונה 4 אז אני לא יכוהל לדעת אם זה מתפתח טוב כרגע או לא. ארץ נהדרת אני גם אוהבת,וגם את שבת צחוק! בכללי חוץ מזה אני לא רואה כמעט טלוויזיה,מעדיפה מחשב.:)

../images/Emo34.gifהווו סוףסוף נושא שאני מתחברת אליו!

סדרות שאני הכייייייי אוהבת . הן אחת שיודעת , 90210 החדש , מחשבות פליליות. הסדרה שאני בחיים לא אשכח היא : המורדים. סדרה שאני לא אפסיק לראות שוב ושוב זה דרייק וג'וש וזואי 101 סדרה שאני ממליצה עליה בחום רב היא אחת שיודעת
וגם 90210

../images/Emo109.gifחחחחD:

מהי הסדרה האהובה עליכן? הישרדות, גוסיפ גירל, האוס, שנות ה70.
ואני לא יכולה לדרג
הסדרה שאף פעם לא תשכחו? שנות ה70 והישרדות...כי ראיתי את כל הפרקים מלא פעמים D: הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב? חבריםםםם ושנות ה70 חחח הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה? כל מה שכתוב למעלה כמובן D: והטופ מודל הבאה, אקסטרים מייקאובר (אני חולת ריאליטי קשה...נראלי אני הרייטינג היחיד שלהם
) ואנערף מה עוד XD

m o r 1 0 2

New member
אקסטרים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

ריאלטי פשוט מדהימה
וכנל לגבי הכול!

sweet shir

New member
אומייגד אקסטרים מייקואברר

אני לא מסוגלת לראות את זה בלי לפרוץ בבכי
לא משנה, אפילו אם אני רואה 5 דקות ראשונות או אחרונות חחחחחחחחחחח חגיגת דמעות.XD

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif ../images/Emo44.gif ../images/Emo23.gif I

עד לפני חודש בערך הכי אהבתי "האנטומיה של גריי"
ואז הכרתי את GLEE ושתיהן במקום הראשון
אני יכולה לראות "האנטומיה של גריי" כל היום, כל הזמן, כל פרק ובכל עונה
אם זה לא היה מובן אז אני ממליצה על "האנטומיה של גריי".... היא פשוט סדרה מושלמת! השחקנים הורסים, התסריט מעניין, ובכללי הסדרה ממכרת אז בזהירות
לא לבעלי לב חלש או קיבה רגישה
בכל הפרקים יש איברים פנימיים וכאלה [בכל זאת, מנתחים...]

m o r 1 0 2

New member
חברים-אהבת חיי../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מהי הסדרה האהובה עליכן?אוו יש הרבה אבל בטופ ניצב לו בגאווה חברים
אבל בנוסף:
אחת שיודעת
בוורלי הילס 90210
גיבורים
קייל XY
שנות ה-70
הסדרה שאף פעם לא תשכחו?חברים כמובן
ואת כל הטלנובלות של כריס המושלמות! הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב?חחח דרייק וגו'ש,חברים,זואי 101XDD הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה?אחת שיודעת ובוורלי הילס ובעצם כל מה שהמלצתי -הנ"ל.

sweet shir

New member
D:

מהן הסדרות האהובה עליכן? גוסיפ גירל, האוס, גליי, אחים ואחיות, פרוייקט מסלול, דם אמיתי ובטי. :) הסדרה שאף פעם לא תשכחו? הכי גאים שיש, ורוניקה מארס, חברים ובנות גילמור. הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב? חחח ללא ספק חברים! וגם מופע שנות ה-70. הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה? גלייייייייי אומיגד תראו!!! חשבתי שזה יהיה כושל, אבל זה כלכך *כ"כ* טוב!!! D: וכל מה שכתוב למעלה. <:

sweet shir

New member
חחחחחחחח כולם אמרו לי לראות

וכולם אמרו לי שאני אוהב.. והאמנתי להם, כי זה באמת מסוג הדברים שאני אוהבת. אבל לא חשבתי שזה יהיה כזה טוב!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני DD:

מהי הסדרה האהובה עליכן?חבריםםם דהה 333> וכמובן הפיג'מות, סאות'פארק, הטופ מודל הבאה, בוורלי הילס 90210 הסדרה שאף פעם לא תשכחו? הפיג'מות%#^, חברים אפקורס, המורדים וקטנטנות D: הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב?הפיג'מות וחברים XDD אני מדלקמת כבר הכל אבל זה פשוט לא נמאס הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה?גלי
ועספור <: אחת הסדרות!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif:)

וואי, אין לי סדרה אחת שאהובה עלי, כי כשאני מתמכרת למשהו אני מתמכרת עד הסוף...XD אז - CSI ניו יורק, לאס וגאס ומיאמי. D: , חברים
, וויל וגרייס, הג"ש
, אחים ואחיות. ולאחרונה התחלתי לראות פשע מן העבר, אני מכורה@#$#@$ D: הגעתי למסקנה שאני אפעם לא ישכח את הסדרה פוקימון XD, לא שאני רואה את זה כיום, אבל גדלתי על זה .XD אז לא נראלי שאני ישכח את זה, לפחות לא בזמן הקרוב.XD וכמובן חברים
הסדרה שאני לא יפסיק לראות שוב ושוב זה חברים
כי גם אחרי שרואים את הפרקים בפעם המיליון זה עדיין מצחיק. :) וסדרה שאני ממליצה לכן עליה זה חברים, למרות שבטח כולכן ראיתן.XD ואם אתן אוהבות סדרות של מתח כאלה... אז תראו CSI, ופשע מן העבר

Serena16

New member
איזה דיליי !

מהי הסדרה האהובה עליכן?מופע שנות ה70, מגרש ביתי, 90210,GLEE,על טבעי, יומני הערפד, חיים בלתי צפויים
הסדרה שאף פעם לא תשכחו?נראה לי שהשמינייה
הייתי מכורה בגיל 12! הסדרה שלא תפסיקו לראות שוב ושוב?מופע שנות ה70
אני יכולה לראות לנצצצח
הסדרה שאתן ממליצות לנו עליה?ככ Glee, אחלה סדרה :)

למעלה