זהה את הסלב

../images/Emo35.gif../images/Emo191.gif זהה את הסלב ../images/Emo191.gif../images/Emo35.gif

הסבר:
כל שבוע אני אשים תמונה מעוותת של סלב כלשהו ואתם תצטרכו לגלות מי זה. אבל, את התשובה אתר תשלחו לי במסר. אחרי ששלחתם לי מסר אל תכתבו "עניתי" כי אז יבינו שיש אנשים שענו לפניהם. בשבוע הבא אני אגיד את הזוכה, הזוכה נקבע לפי מי שכתב ראשון וכמובן אם התשובה נכונה:) וכדיי שהפינה הזאת לא תהיה ריקה כל שבוע יהיה נושא חדש שנדבר עליו. התמונה לשבוע הזה

../images/Emo47.gifהמנצחות לשבוע../images/Emo47.gif

מקום שלישי: סרינה - Serena16
מקום שני: מור - MiDdLe Girl
מקום ראשון:
מור - m o r 1 0 2
כל הכבוד בנות:) טעויות: בון מאבודים\דיימון מיומני הערפד ליאם מ-90210 החדש

../images/Emo26.gifהנושא השבועי../images/Emo36.gif

בנים
בגלל שכולן פה בנות, למרות שהיו פה אולי 2 בנים, דיי מזמן. הרשתי לעצמי לפתוח את הנושא הזה. אז, יש לכן מישהו? מה הקשר הכי ארוך שהיה לכן? בעיות או משהו? פינת יעוץ:)

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמשעמם לי O:

יש לכן מישהו? אממ לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לכן? אמממ O: לא ניראלי שהיה XD בעיות או משהו? יש. והרבה לצערי S: טוב זה יצא ממש קצר. הייתי צריכה לפרט או משו ? XD

BOYS BOYS BOYS

אני מאוהבת בילד חתיך בטירוף יותר יפה מדאגי [ רציני] עם גוף והמהממם ושיינים רוקובות הוא בשכבה שלי החברה הכי טובה שלי גם מאוהבת בו [= ועוד שבועים הוא נוסע לגור בחול . הקשר הכי ארוך שהיה לי היה חודש הבעיות נמצאות למעלה

Serena16

New member
גם לי היה אחד

שהייתי מאוהבת בו בטירוף בגיל 14 והיינו בסוגשל קטע, ואז הוא עבר לקנדה

\= זה תמיד קורה לי ! זה הבן השני

שאני אוהבת והוא נוסע לחול! שלא לדבר שבכללי אני מתאהבת בבנים בני 18 !

Serena16

New member
אי אפשר איתם, ואי אפשר בלעדיהם../images/Emo3.gif

יש לכן מישהו?
חבר כבר שנה וכמה חודשים
מה הקשר הכי ארוך שהיה לכן?
החבר הנוכחי שלי והקודם בערך חצי שנה :)
בעיות או משהו?
אחרי די הרבה זמן יש הרבה ריבים .. פינת יעוץ? ממ.. אני רק יכולה להגיד שלפעמים צריך לשחרר וכמה שלפעמים בהתחלה חושבים כל דקה ''איפה הוא?, מה הוא עושה עכשיו? עם מי?'' צריך לסמוך על בן הזוג שלך ואם את לא.. כנראה שהוא לא בשבילך

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo3.gif

טוב אזז, יש לי חבר, יובל
ואתמול היינו 8 חודשים וכיף כיופאק!
חח סתם, לא זה כיף כזה ^-^ NO מה להגיד D: להלהלהלהלה. D:

למעלה