הכה את הנייט-אימו

The Cat Woman

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo216.gifהכה את הנייט-אימו../images/Emo70.gif../images/Emo216.gif../images/Emo35.gif

התגעגעתם?
תזכורת למקרה ששכחתם- זה הזמן לשלוף |לום|, |נבוט|, |אגד-ארטילרי|, |קשת ורודה|, |חוטיני|, |דחפור|, |צונאמי|, |הרפס|, |גליוטינה|, |גרזן| וכו'.... זמן טוב לגייס כוחות גרילה, להצטרף לג'יהאד או לפחות לכת של גלוחי ראש ו- להכות את הנייט-אימו! כן, כן... זה זמן טוב להתנקם! בכל פעם נתנקם במישהו אחר ע"י הצבת שאלות נוראיות מאין כמוהן, מביכות, מציקות ובעיקר.... מאתגרות! וכמובן- איך לא- אחרי כל ההשתעשעות על חשבון הקורבן, גם שאלות שבאמת מעניינות אתכם, דברים שהייתם רוצים לדעת על הקורבן השבועי.
קורבן השבוע שלנו הוא.... היא.... |תופים| עלומה! |סתופים| payback time
לא תקחי לי את תומאס! אז קדימה, להתחיל לשרשר שאלות ל lacrimosa girl !

היויו

New member
הי הי הי <מחכך ידיים בזדוניות>

כמה עוד עבודות תיקחי על עצמך כדי לכסות את יכולת הרווח מהרחוב?
נכון שזו את שפתחה שרשור בפורום <מכשפות> בשאלה "איך מכשפים גוי כך שיתגייר,יעשה עליה ויבוא להתחתן איתי?"? ובנימה אופטמית זו... איך את מגיבה כשאנשים מגיבים על זה שקוראים לך עלומה (שם חרד"לניקי בעליל ולא ממש נוח לילדים,תודי...>? ~הזקן הזדוני~

lacrimosa girl

New member
...

כמה שרק אוכל. אני ממש חייבת כסף. שנה הבאה אעבוד בזנות בכ"מ, ביבנה יש אחלה שוק. [...
]
ממש לא אכפת לי שתומאס נוצרי, זה מקסים דווקא, אני אוהבת אנשים שלא חלשים כמוני ולמרות הכל ממשיכים להאמין, ובקשר לכישוף- מה, הוא כבר היה אצלי בבית כמה פעמים!! טוב אל תאמינו לי, מה אכפת לי ^*$*&)*$&#^#&%#&#
[10 נק' למי שיודע למה זה מתייחס
]
אני מתעבת את השם שלי, אבל א. אני עוד יותר שונאת שמעוותים אותו ל"אלומה" "תעלומה" "לומי" "לומוש" וכל אלו. אני ~הכי~ שונאת כמדגישים את הUMA. כלומר במלרע. על-ומה. איף. כמה אוריינטלי [
] זה עוד יכול להיות? אנשים שלא רואים אותי חושבים שאני ערבייה או משהו. אין לי בעיה עם ערבים, זה פשוט שם שכ"כ לא מתאים לי. ב. אין לי למה להחליף. הייתי אומרת לאנשים לקרוא לי לאקרימוסה, אבל זה 1. שם ארוך מדי כדי שיזכרו וכדי שיהיה קל לבטא, 2. צומי מדי 3. סתם לא נראה לי כמו שם. אבל מצד שני הוא מלווה אותי כבר יותר מ-3 שנים וממש מזוהה איתי [לא נראה לי שתמצא Lacrimosa girl אחרת
] אז אולי אני אוותר ובגיל 18 אגרור את עצמי למשרד הפנים כדי לשנות אליו. ^^

היויו

New member
ברור שלא... ../images/Emo13.gif

אני לא אוהב להיות זדוני מדי. תמיד אפשר להיות מגעילים ורעים, אבל הי, זו לא המטרה - נכון
?

היויו

New member
רגע,ומה עם השאלות שלך? או שאת רק מחממת...../images/Emo46.gif

אם את לא שמה שאלות,איך נדע שזה לא סתם נקמה על מחטף-תומאס שעלומה עשתה לך?

The Cat Woman

New member
אני פרסמתי את זה והלכתי לעבודה

וחזרתי לפני שעה... אז... טענות נא להפנות בכתב למערכת

טוב.. בגלל שאלונה לא פה)-]

אז הרשתי לעצמי לעשות העתק-הדבק לכל השאלות של אלונה!! מוואהעהעההאהא 1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") 4. אי פעם פינטזת על נקבה? 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? 6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? 7. והכי גבוה? 8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? 9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? 10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולכת\מה היית עושה? 12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? 14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור את מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? 16. את ממש שונאת אותי עכשיו נכון? 18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? 20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך את הכי טובה בו? 22. ו- " " " " " " " רעה " ? 23. אם היו אומרים לך "עלומה, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ 24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? 25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! 27. מה הפחד הכי גדול שלך? 28. את יודעת לבשל? מה? 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! 30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? 32. יופי חיצוני או פנימי? 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) 34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? 36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' (
)? 39. אי פעם ברחת מהבית? 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? 41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? 42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? 43. אתת חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? 44. את אוהבת אותי?
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) 46. והכי קצר? 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתת זוכרת...) 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? 49. מה הספר האהוב עלייך? 50. מה הסרט האהוב עלייך? 51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב? 52. ועל הטלויזיה? 53. יש לך רישיון? 54. את משחקת בסימס? 55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? 59. כשאת עצובה את...(תשלימי) 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) 61. את עוסק באומנות? :] 62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? 63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר\ת(
) המזל? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? 65. מה הפירוש של הניק שלך? 66. כמה זמן את כבר בפורום? 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) 68. החיה האהובה עלייך? 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? 70. אם היית יכולה, היית הורגת מישהו? 71. מה התחביבים שלך? 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? 73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!) 74. מה היית רוצה להיות כשתהיי גדולה (יותר)? 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? 76. האם אי פעם הטרדת מינית ילדות קטנות? 77. וילדים? 78. ברכותיי! אם תומאס יפוטר אנחנו יודעים שיש לנו תחליף הולם!
79. אם היו אומרים לך "עלומה, תשכבי עם אישה ועם כלבלב או שתתנזרי ממין לעד!", במה היית בוחרת?
80. אם היה נולד לך בן, איך היית קוראת לו? ולבת? 81. נכון שאישתך תהיה הגבר במערכת היחסים?
82. מתי תפסיק לדבר עם מיכל בטלפון ותבוא כבר לצ'אט? 84. עוגת גבינה או שוקולד? 85. פירסינג או קעקוע? 86. שיער ארוך או קצר? 87. פורום פאוור מת? 88. אתה חושב שבגלל שאתה הרודן האכזר של פאוור יהיו לך פריבילגיות בנייטוויש?! ככה? הא? 89. הימור- אני אגיע למאה שאלות או לא? 90. אי פעם חשבת לעבור ניתוח לשינוי מין? 91. אי פעם חשבת לעבור כל ניתוח שהוא? 92. נכון שאתה מודד בסתר בגדי נשים? נכון? ידעתי! 93. ובגדי גברים? 94. מה יותר מגעיל- אישה שמנה עם שומניים נוזליים מכל פינה שנראית כמו גוש מהלך, או, אישה רזה כ"כ, אנורקסית כזאת, שכל העצמות שלה בחוץ? 95. אני אכשל בבגרות במת'? 96. אי פעם עשית שעווה? 97. אי פעם גילחת איזשהו מקום בגוף שהוא לא הראש או הפנים? 98. אי פעם שמת לק? 99. אי פעם התגנבת לארון בגדים של אמא ומדדת את חזיות התחרה שלה? 100. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 השאלה המאה! אתה מאמין??? השאלון פעם היה לעידן אז לא היה לי כוח לשנות הכל לנקבה
והנה שאלה שלי.. שמת לב ששאלה 17 לא נמצאת כי היא מכפישה את סונטה? תהני

lacrimosa girl

New member
אין לי חיים. ;;

1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? אמממ, הרבה דברים. בעיקר נפתחתי לאנשים. 2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? לא. ניסיתי להיות דתייה. לא הלך לי. פשוט ויתרתי [אם כי אני חושבת שהיתה לי סיבה טובה.] 3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") 2ר!ר!!!11 %נ* פק3ה ל**ק ד%%%%% 4. אי פעם פינטזת על נקבה? לא. 5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? לא הגעתי, אלא אם כן אתם מחשיבים קיבועים ללוח גב, הדגמת חבישות, קיבועים, תאונות וכו'. זה הכל נוגע להבחיל.
6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? נכשל, נו, 40. בטח בכל המקצועות, אני סופר-טיפשה. 7. והכי גבוה? 100? מזמןןןן.
הייתי חכמה פעם, לאן זה הלך? 8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? נחשו
9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? נחשו
10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? שנייט יבואו לארץ, ושאראה אותם. עוד לא ממש התגשם, אבל בסדר. חלומות אחרים- אני פאילו לא רוצה לפתוח את זה. 11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולכת\מה היית עושה? הייתי מסתובבת לי בסבבה. זה אחד הדברים שאני הכי רוצה, להיות בלתי נראית. 12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? תומאס. בגלל השירים. 13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? אני ~עדיין~ ישנה עם בובות במיטה
14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור את מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי.מלא פעמים...לא ללכת למפגשי פורום, להכשל במבחן למרות שיכלתי להצליח, לא להכנס לשיעורים, לא לדבר. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? הייתי מוחקת חצי שעה של שיחה בסוף שנה שעברה. ואז אולי מה שהיה קורה אח"כ היה יעיל יותר. 16. את ממש שונאת אותי עכשיו נכון? לא, אני אוהבת איילת ואלונה מאוד [:
[וזאת כולה שאלה 16.
] 18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? אני צמחונית :) 19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? המפגש יומולדת המקסיפ שעשיתם לי.
20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) לאנשים ~רזים~. 21. מה הדבר שלפי חוות דעתך את הכי טובה בו? חפירות? הוצאת דברים מהקשרם? עשיית כל דבר בצורה הגרועה ביותר האפשרית? 22. ו- " " " " " " " רעה " ? כמעט כל התחומים שקשורים לאמנות, למוזיקה, לשכל. 23. אם היו אומרים לך "עלומה, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ כי זה מליון דולר?
סתם. אמ, לא יודעת
24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? היתה תוכנית אחת, "מדינת הכלבים" או משהו. מתוקה
25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? אין לי מודל לחיקוי. יש לי אנשים שאני מושפעת מהם. וגם הם לא ברמה של תפקוד יומיומי. 26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! כן, כמו CSI וNCIS! אני לא מספיק חכמה בשביל זה.
27. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד אנשים שאני באמת אוהבת. ואת נלוש.
28. את יודעת לבשל? מה? כמעט הכל. אני די אוהבת לבשל. [: 29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! 4 ימים, בטיו"ש. ואני הייתי הכי הגיינית שם! לפחות ניסיתי להתנקות עם מגבונים וחומר כחול לא מזוהה שכזה
30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? לא נראה לי. 31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? אין ספציפית...שפשוט יהיה בנאדם טוב. יופי חיצוני או פנימי? גם וגם. ~שטחית~ 33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) אני מכירה אותך, אז כן
34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? לא ^__^ 35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? אני שונאתתת לאחר. אז, אממ, 10 דק'?
36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) לא היה לי. האמת שאני רוצה בזמן האחרון. 37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) יאפ. 38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? כן היתה תקופה.
39. אי פעם ברחת מהבית? בכיתה ב', ל5 דק' עד שאחותי הלשינה עלי ואבא שלי בא לקחת אותי מהשכנים. 40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? דלקת קרום המוח....אבל אם המחלה סופנית אז זה א. לא "היית", ב. הייתי מתה
41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? כן, מלא. אני ממש אוהבת מרצ'נדייז שכאלו
42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? כמעט. 43. אתת חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? כן [: 44. את אוהבת אותי? בטח!
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) נאמ לא היה לי. 46. והכי קצר? ^ 47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתת זוכרת...) הבית באוסטרליה. 48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? פתחתי את האוזן, את הראש, היו לי סדקים בעצמות השוקיים שנה שעברה [זה היה סיוט, כי זה לא הצריך גיבוס, הלכתי עם סוג של תחבושת לחץ או משו Oם] אבל לא נוראי. 49. מה הספר האהוב עלייך? יש מלא,כרגע אני קוראת בלופים את "הרדוף לבן". 50. מה הסרט האהוב עלייך? כנ"ל...אממ הסרט של "הרדוף לבן" מעולה
51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב?
52. ועל הטלויזיה? כמעט שלא. 53. יש לך רישיון? לא. [
] 54. את משחקת בסימס?בעבר, אבל הוא הפסיק לעבוד.
55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: סמים נרקוטיים. 56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? כן/כן/סמים קלים/כן
[לא]/כן. [אני לא מובנת, נכון?
] 57. אי פעם היית בהופעה? של מי? מלא
אין לי כוח וזמן לחפור. 58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? עליך? מה פתאום
59. כשאת עצובה את...(תשלימי) שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים שאני אוהבת. 60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים שאני אוהבת.

lacrimosa girl

New member
שום חיים. ;;

61. את עוסקת באומנות? :] נניח...אני עילגת ממש ובכל זאת מתעקשת לצייר.
62. נכון שהקשת הורודה של איתי ממש מצחיקה ולא יעזור לו כלום, אבל כלום, ואנחנו נמשיך לצחוק על זה לנצח נצחים? למה את טורחת לשאול?? ברור שכן!!
63. אי פעם היית מאוהבת? אם כן, מי הוא בר\ת() המזל? בר מזל? זה שאני מאוהבת בו? למה נראה לך? 64. באיזה חוגים היית במהלך חייך? פסנתר [בגיל מ-מ-ש צעיר. למה לא המשכתי. ;;], אומנות [כנ"ל.] התעמלות קרקע [אני? אני בקושי יכולה לשבת על הרצפה ברגליים פשוקות מינימלי....
] ואמ זהו. 65. מה הפירוש של הניק שלך? אביעד- זה בשבילך: לאקרימוסה זה שם של פרק מתוך יצירה שליוותה אותי כל החיים שלי [הרקויאם בדי מינור של מוצרט], אני אוהבת את המשמעות בלטינית והיא התאימה לי ממש בתקופה שבה התחלתי להסתובב עם הניק הזה [אימו בכיינית אה? ><], יש להקה מעולה בשם הזה ויש לאוונסנס שיר בשם הזה
אבל את שני האחרונים הכרתי אחרי שהתחלתי להשתמש בו אז זה לא ממש רלוונטי.
אה והמשמעות- מלא דמעות.tearfull. 66. כמה זמן את כבר בפורום? מאז שהוא נפתח, וקצת בקומונה. 67. הלהקה האהובה עלייך? (~אהמ~נייטוויש~אהמ~) נייט
68. החיה האהובה עלייך? אני אוהבת את כל בעלי החיים. בעיקר כלבים וחתולים. והיתה תקופה של פרות. 69. הדבר הכי מגעיל בעולם כולו? אכזריות. 70. אם היית יכולה, היית הורגת מישהו? לא. אני לא מרביצה לאנשים, אז להרוג אותם? 71. מה התחביבים שלך? נמנמ מוזיקה, נט, ציור [
], נגינה ושירה [עודיותר
] 72. מה היית רוצה שהפורום ידע עליך? שאני פר*ק*תתת ל**ק ד%%% אממ, שאני אוהבת אותו ממש ואני פה רק בזכותכם.
73. מה לא היית רוצה שהפורום ידע עליך? (עכשיו הוא ידע! חה!) ההפרעות היותר אישיות שלי. אם כי נראה לי שהן משפיעות על מי שאני יותר מדי. 74. מה היית רוצה להיות כשתהיי גדולה (יותר)? מישהי מוצלחת. לא אני. 75. אי פעם הייתה לך קשת ורודה? לא
76. האם אי פעם הטרדת מינית ילדות קטנות? לא.
77. וילדים? ברור!
78. ברכותיי! אם תומאס יפוטר אנחנו יודעים שיש לנו תחליף הולם! אם הוא יפוטר הוא מוזמן לבוא אלי, אני אנחם אותו [: 79. אם היו אומרים לך "עלומה, תשכבי עם אישה ועם כלבלב או שתתנזרי ממין לעד!", במה היית בוחרת? להתנזר ממין. הדגש|80. אם היה נולד לך בן, איך היית קוראת לו? ולבת? לבת לורה וכל ההטיות, לבן - אמ, תומאס? 81. נכון שאישתך תהיה הגבר במערכת היחסים? נכון!!! אלונה!!! רוצה לצאת איתי???
82. מתי תפסיק לדבר עם מיכל בטלפון ותבוא כבר לצ'אט? מצטערת, לשגע את מיכל זה כיף מדי
84. עוגת גבינה או שוקולד? לא זה ולא זה. סלט
85. פירסינג או קעקוע? פירס. 86. שיער ארוך או קצר? ארוך
87. פורום פאוור מת? יאפ [: 88. אתה חושב שבגלל שאתה הרודן האכזר של פאוור יהיו לך פריבילגיות בנייטוויש?! ככה? הא? מה נסגר?
89. הימור- אני אגיע למאה שאלות או לא? אני יודעת את התשובה
90. אי פעם חשבת לעבור ניתוח לשינוי מין? לא. 91. אי פעם חשבת לעבור כל ניתוח שהוא? לא. 92. נכון שאתה מודד בסתר בגדי נשים? נכון? ידעתי! מודה באשמה
93. ובגדי גברים? אני בד"כ לובשת בגדי גברים... 94. מה יותר מגעיל- אישה שמנה עם שומניים נוזליים מכל פינה שנראית כמו גוש מהלך, או, אישה רזה כ"כ, אנורקסית כזאת, שכל העצמות שלה בחוץ? יש לי פטיש לאנשים רזים, אז כן-שמנה. שומן זה דוחה.
אני מאוד אוהבת מראה אנורקטי.
95. אני אכשל בבגרות במת'? לא, את חכמה [: אני כן ><
96. אי פעם עשית שעווה? לא. 97. אי פעם גילחת איזשהו מקום בגוף שהוא לא הראש או הפנים? כן.
98. אי פעם שמת לק? שונאת לק. אני כוססת ציפורניים, אז זה מגעיל.
99. אי פעם התגנבת לארון בגדים של אמא ומדדת את חזיות התחרה שלה? לא O_O 100. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111 השאלה המאה! אתה מאמין??? עליך הייתי מאמינה גם עד 200
הודגש באמצעות מדגישומטיק

lacrimosa girl

New member
אממ...

כי א. אני בקושי בבית, משמע בקושי על המחשב [מד"א, 3 עבודות...><], ב. גם כשאני על המחשב זה 1. ל10 דק' בערך [זה לא מספיק אפילו ~להתחבר~ למסנ ><] 2. עם מלא דברם אחרים לעשות.

blacknwhite

New member
עלומה!../images/Emo11.gif

מה שלומך היום?
והאם יש מצב לדבר איתך בשבוע הקרוב, כי אחרי זה אני בפנימיה?
(וזאת כבר שאלה שבאמת מעניינת אותי!)

lacrimosa girl

New member
בטח! בהודעות אני תמיד זמינה.

וחכי חכי, אןי לי מושג כמה אני אטריד אותך שנה הבאה
ושלומי טוב, תודה. קצת מיובשת, מסתבר

למעלה