אין לי חיים. ;;
1. אי פעם עשית משהו שממש לא תואם את האישיות שלך? אם כן, מה? אמממ, הרבה דברים. בעיקר נפתחתי לאנשים.
2. אי פעם ניסית להתאים את עצמך ולהשתנות למשהו שאתה לא? אם כן, לֶמה ולָמה? לא. ניסיתי להיות דתייה. לא הלך לי. פשוט ויתרתי [אם כי אני חושבת שהיתה לי סיבה טובה.]
3. את משייכת את עצמך לסטיגמה או קבוצה כלשהי בחברה? (וברצינות, אל תעשה לי "אני פריק אעאע בלעעע ראררר!!~") 2ר!ר!!!11 %נ* פק3ה ל**ק ד%%%%%
4. אי פעם פינטזת על נקבה? לא.
5. מה הכי רחוק שאי פעם הגעת (עם בחורה\בחור\ילד קטן\חיית מחמד\אנאערף)? לא הגעתי, אלא אם כן אתם מחשיבים קיבועים ללוח גב, הדגמת חבישות, קיבועים, תאונות וכו'. זה הכל
נוגע להבחיל.
6. מה הציון הכי נמוך שאי פעם היה לך? במה? נכשל, נו, 40. בטח בכל המקצועות, אני סופר-טיפשה.
7. והכי גבוה? 100? מזמןןןן.
הייתי חכמה פעם, לאן זה הלך?
8. אי פעם היית מכורה\אובסיסיבית למשהו? נחשו
9. אתה עכשיו מכורה\אובסיסיבית למשהו? נחשו
10. אי פעם היה לך חלום\שאיפה ממש גדול והגשמת אותו? אם כן, איזה? אם לא, למה לא? שנייט יבואו לארץ, ושאראה אותם. עוד לא ממש התגשם, אבל בסדר. חלומות אחרים- אני פאילו לא רוצה לפתוח את זה.
11. אם היית יכול לקבל כוחות על טבעיים ולהפוך לבלתי נראה, לאן היית הולכת\מה היית עושה? הייתי מסתובבת לי בסבבה. זה אחד הדברים שאני הכי רוצה, להיות בלתי נראית.
12. " " " " " " " ולהיות מסוגלת לקרוא מחשבות, אבל רק של בנאדם ספיציפי אחד(!), של מי היית בוחרת ולמה? תומאס. בגלל השירים.
13. עד איזה גיל ישנת עם בובה כלשהי במיטה? אני ~עדיין~ ישנה עם בובות במיטה
14. אי פעם הייתה לך הזדמנות לעשות משהו ולא עשית אותו ועכשיו במבט לאחור את מתחרטת על זה? אם כן, תפרטי.מלא פעמים...לא ללכת למפגשי פורום, להכשל במבחן למרות שיכלתי להצליח, לא להכנס לשיעורים, לא
לדבר. 15. אם הייתה לך הזדמנות להחזיר את הגלגל אחורה, ולשנות משהו אחד(!) בלבד, מה היית משנה ולמה? הייתי מוחקת חצי שעה של שיחה בסוף שנה שעברה. ואז אולי מה שהיה קורה אח"כ היה יעיל יותר.
16. את ממש שונאת אותי עכשיו נכון? לא, אני אוהבת איילת ואלונה מאוד [:
[וזאת כולה שאלה 16.
]
18. האם אי פעם רצית להיות צמחונית? אני צמחונית
19. מה החוויה הכי קסומה ובלתי נשכחת שאי פעם הייתה לך? המפגש יומולדת המקסיפ שעשיתם לי.
20. מה הפאטיש הכי חולני ומוזר שלך? (אם יש לך פאטיש לכפות רגליים אני מחרימה אותך. איכ.) לאנשים ~רזים~.
21. מה הדבר שלפי חוות דעתך את הכי טובה בו? חפירות? הוצאת דברים מהקשרם? עשיית כל דבר בצורה הגרועה ביותר האפשרית?
22. ו- " " " " " " " רעה " ? כמעט כל התחומים שקשורים לאמנות, למוזיקה, לשכל.
23. אם היו אומרים לך "עלומה, קחי את הג'וק הענק המגעיל והמקומצ'ץ' הזה, עם הרגליים האלה והמחושים הפיכסים, תאכל אותו ביחד עם איזה חשופית רירית ושמנמנה אחת, ותקבלי מיליון דולר" היית אוכלת אותם? אם כן, למההההה חולת נפש שכמותךךךך????!!#@~!#@~ כי זה מליון דולר?
סתם. אמ, לא יודעת
24. מה תוכנית הילדות הכי נוסטאלגית שלך? היתה תוכנית אחת, "מדינת הכלבים" או משהו. מתוקה
25. מי הוא המודל לחיקוי שלך ולמה? אין לי מודל לחיקוי. יש לי אנשים שאני מושפעת מהם. וגם הם לא ברמה של תפקוד יומיומי.
26. אי פעם רצית להיות בלשית? אם כן, גם אני, ואם לא, אין לך שאיפות מגניבות בחיים! כן, כמו CSI וNCIS! אני לא מספיק חכמה בשביל זה.
27. מה הפחד הכי גדול שלך? לאבד אנשים שאני באמת אוהבת. ואת נלוש.
28. את יודעת לבשל? מה? כמעט הכל. אני די אוהבת לבשל. [:
29. מה הכי הרבה ימים ברציפות שלא התקלחת? ולמה, מה עם היגיינה האישית בנאדם?! 4 ימים, בטיו"ש. ואני הייתי הכי הגיינית שם! לפחות ניסיתי להתנקות עם מגבונים וחומר כחול לא מזוהה שכזה
30. האם אי פעם בכית מאושר? מתי? לא נראה לי.
31. מה התכונה שהכי חשובה לך בבנאדם? אין ספציפית...שפשוט יהיה בנאדם
טוב. יופי חיצוני או פנימי? גם וגם. ~שטחית~
33. את מאמינה שאני יכולה להיות יותר חטטנית ממה שאני עכשיו? (התשובה היא כן) אני מכירה אותך, אז כן
34. היה לך פעם גשר (לשיניים, נו)? לא ^__^
35. מה האיחור הכי גדול שאי פעם היה לך? אני שונאתתת לאחר. אז, אממ, 10 דק'?
36. מה היה הדייט הכי קסום שלך? ולמה? (אם היה בכלל, לי למשל, לא היה מעולם דייט קסום ומנצנץ ושות' ~שוקעת ברחמים עצמיים~) לא היה לי. האמת שאני רוצה בזמן האחרון.
37. אי פעם נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? (ולא מתפוז) יאפ.
38. אי פעם הלכת עם ניטים ושות' ()? כן היתה תקופה.
39. אי פעם ברחת מהבית? בכיתה ב', ל5 דק' עד שאחותי הלשינה עלי ואבא שלי בא לקחת אותי מהשכנים.
40. אי פעם היית חולה במחלה סופנית? דלקת קרום המוח....אבל אם המחלה סופנית אז זה א. לא "היית", ב. הייתי מתה
41. יש לך חפציאדה של נייטוויש\להקות אחרות? אם כן, מה? כן, מלא. אני ממש אוהבת מרצ'נדייז שכאלו
42. אי פעם דיברת כל הלילה בטלפון? כמעט.
43. אתת חוסכת כרגע כסף למשהו מסויים? כן [:
44. את אוהבת אותי? בטח!
45. מה הקשר הכי ארוך שאי פעם היה לך? (יענו מע' יחסים, בן זוג...- קארין לא הבינה את השאלה כששאלתי אותה) נאמ לא היה לי.
46. והכי קצר? ^
47. מה הזיכרון הראשון שלך? (יענו הראשון שאתת זוכרת...) הבית באוסטרליה.
48. אי פעם נפצעת פציעה ממש חמורה? איזו ואיך? פתחתי את האוזן, את הראש, היו לי סדקים בעצמות השוקיים שנה שעברה [זה היה סיוט, כי זה לא הצריך גיבוס, הלכתי עם סוג של תחבושת לחץ או משו Oם] אבל לא נוראי.
49. מה הספר האהוב עלייך? יש מלא,כרגע אני קוראת בלופים את "הרדוף לבן".
50. מה הסרט האהוב עלייך? כנ"ל...אממ הסרט של "הרדוף לבן" מעולה
51. כמה שעות ביום בממוצע את על המחשב?
52. ועל הטלויזיה? כמעט שלא.
53. יש לך רישיון? לא. [
]
54. את משחקת בסימס?בעבר, אבל הוא הפסיק לעבוד.
55. משהו שאת יכולה להעיד על עצמך שבחיים לא תעשי: סמים נרקוטיים.
56. אי פעם עישנת סגריות\נרגילה\עשית סמים\זנות\אלכוהול? כן/כן/סמים קלים/כן
[לא]/כן. [אני לא מובנת, נכון?
]
57. אי פעם היית בהופעה? של מי? מלא
אין לי כוח וזמן לחפור.
58. רואים עליי שנגמרו לי הרעיונות לשאלות? עליך? מה פתאום
59. כשאת עצובה את...(תשלימי) שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים שאני אוהבת.
60. כשאת שמחה את...(כנ"ל) שומעת מוזיקה ומדברת עם אנשים שאני אוהבת.