שאלון

../images/Emo35.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo35.gif

משעמם לי נורא, ואני מנסה להעביר ת'זמן עד שאני עפה מפה בלי לחשוב כ"כ על שבוע הבא. אז חיפשתי שאלון, מוזמנים לענות גם
עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית? הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונה נוכחית במסנג'ר: חבר: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה עייף? את מי את הכי רוצה לחבק: ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה את הולכת לגור? כמה ילדים את רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר אהוב: צבע אהוב: איבר שהכי מושך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ריח אהוב: מה מכעיס אותך: האדם שעושה לך הכי טוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אכפת לך מאיכות הסביבה? חוסך כסף למשהו מיוחד? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? שמש או גשם? קר לך או חם לך? האם אי פעם... שחית בערום? שיקרת? התאהבת? התנשקת? בגדת? הרגת בע"ח? הלכת מכות? העיפו אותך משיעור? הברזת לחבר קרוב? חלמת חלום והוא התגשם?

../images/Emo69.gif

עבר: שם המורה בכיתה א':מיכל הזיכרון הראשון שלך: רצח רבין האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:חחח באופן חלקי האם נהגת לאכול דברים מוזרים?
המקצוע הראשון שנכשלת בו: אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא קרה הרבה זמן האם עברת דירה?כן, בתוך הקיבוץ, שהייתי פחות מבת שנה איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?אחלה השיר האחרון ששרת:"שובי אל ביתך" הדבר האחרון שצחקת בגללו:בגלל אח שלי הפעם האחרונה שבכית:אמ קודם האדם האחרון שראית: אח שלי הדבר האחרון שאמרת:לא יודעת הדבר האחרון שאכלת:סוכריה הדבר האחרון ששתית: מיץ אשכוליות הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא מזמן, לפני חצי שעה הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודעת הווה: שיער נוכחי: שחור ודיי ארוך בגדים נוכחיים: חולצה של מיקי מאוס בצבע אפור ומכנסיים כחולים תכשיטים נוכחיים: צמיד תמונה נוכחית במסנג'ר:שלי עם הכלבים שלי
חבר: מה איתו?
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: .. האם אתה עייף? לא כ"כ את מי את הכי רוצה לחבק: מישהו ממה הכי נמאס לך?מבית ספר את מי היית רוצה להרוג? את מי שהמציא את המקצוע שנקרא לשון עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? בצילום איפה את הולכת לגור? פה כמה ילדים את רוצה? כמה שיהיה באיזה סוג של מכונית תנהג? בחיפושית חדשה בצבע אדום איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? נשואה, עם מקצוע.. חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו? מאוד וקצת בכללי: להקה אהובה: הדורבנים ספר אהוב: "אם יש גדן עדן" סופר אהוב:אתגר קרת צבע אהוב: אפור איבר שהכי מושך: עיניים וכתפיים אתה שמח כש: ... האם אתה חושב יותר מדי? חחחח אולי אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? פה ריח אהוב: לא יודעת מה מכעיס אותך:... האדם שעושה לך הכי טוב:.... חדר אהוב בבית: של המחשב מקום אהוב בעולם: ישראל
מקצוע שנוא: לשון!!!!!!!!#@$#@$@#@#@#@ אוהב את בצפר?
נרדם בשיעורים? לא, בדר"כ מעשן? לא נפגע (רגשית) בקלות?
נותן מעצמך?
אוהב לפוצץ נייר בועות?אה?
לועס דברים? *מגלגלת עיניים* אוהב להתקלח?
נראלי אוהב להתעטש?
שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?כן אכפת לך מאיכות הסביבה? כן, אבל אני לא עושה עם זה יותר מידי חוסך כסף למשהו מיוחד?
אולי לחיפושית, מקודם
קשר לחפצים?
שריטה אוהב חולצות גזורות?בערך אוהב לטייל? תלוי אוהב כפכפים?
שמש או גשם?גשםםם קר לך או חם לך?תמיד קר לי האם אי פעם... שחית בערום?
שיקרת?
התאהבת?בערך התנשקת?
בגדת?
הרגת בע"ח?
הלכת מכות?
כשהייתי קטנה העיפו אותך משיעור?
פעם אחת הברזת לחבר קרוב?
*מסמיק* חלמת חלום והוא התגשם?
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Tzassa

New member
../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': מיכל. הזיכרון הראשון שלך: אנאערף. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא. המקצוע הראשון שנכשלת בו: הממ, לא זוכרת האמת. המקצוע האחרון שנכשלת בו: מזמן זה לא קרה וטוב שכך, לא זוכרת. האם עברת דירה? לא. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? עשוקה. סתם, חלילה. מהממת. השיר האחרון ששרת: "ימים טובים". הדבר האחרון שצחקת בגללו: בטח מאמא. הפעם האחרונה שבכית: היום כשקמתי. האדם האחרון שראית: אמא. הדבר האחרון שאמרת: "טוב,צ'עו". הדבר האחרון שאכלת: גלידה. הדבר האחרון ששתית: מים. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול בבוקר. הדבר הכי מטורף שעשית? אנאערף. הווה: שיער נוכחי: שחור ארוך. בגדים נוכחיים: ג'ינס, 2 גופיות וכפכפים. תכשיטים נוכחיים: טבעות וצמידים. תמונה נוכחית במסנג'ר: אין לי כוח. חבר: יש.
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ^^ האם אתה עייף? מאוד. את מי את הכי רוצה לחבק: המון! ממה הכי נמאס לך? מהמחלה המחורבנת הזאת. את מי היית רוצה להרוג? לא יודעת. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אנאערף. P: איפה את הולכת לגור? ניו יורק או משהו.
כמה ילדים את רוצה? גג 3. באיזה סוג של מכונית תנהג? מה שבא בא. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? פאק. 30. :L לא יודעת. חושב הרבה על העתיד? הרבה פחות. מפחד ממנו? גם פחות. וקצת בכללי: להקה אהובה: יש כמה. ספר אהוב:
סופר אהוב:
צבע אהוב: כחול. איבר שהכי מושך: ידיים, תחת, בטן, גב, עיניים. נו.
אתה שמח כש: תמיד. P: האם אתה חושב יותר מדי? מה זה נקרא לחשוב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא יודעת. ריח אהוב: דלק. מה מכעיס אותך: אטימות וטמטום, צביעות, חוצפה, זלזול... ועוד. האדם שעושה לך הכי טוב: יש המון. חדר אהוב בבית: שלי. מקום אהוב בעולם: לא יודעת. מקצוע שנוא: מתמטיקה. אוהב את בצפר? בכללי כן. נרדם בשיעורים? לא. מעשן? לא. נפגע (רגשית) בקלות? כן. נותן מעצמך? כ. אוהב לפוצץ נייר בועות? כן. לועס דברים? לא. אוהב להתקלח? כן. אוהב להתעטש? בד"כ כן. שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? לא, חולה על זה.
אכפת לך מאיכות הסביבה? בזמן האחרון מאוד.
חוסך כסף למשהו מיוחד? לא. קשר לחפצים? המ, אולי. אוהב חולצות גזורות? לא מאוד. אוהב לטייל? כן. אוהב כפכפים? כן. שמש או גשם? גשם. קר לך או חם לך? נעים לי. האם אי פעם... שחית בערום? לא. שיקרת? כן. התאהבת? כן. התנשקת? כן. בגדת? לא. הרגת בע"ח? סביר להניח. >< נמלה, עכביש, זבוב וכאלה. הלכת מכות? לא. העיפו אותך משיעור? כן. הברזת לחבר קרוב? כן. חלמת חלום והוא התגשם? כן.

A m 0 s

New member
תוך כדי הישרדות.. (-שיט מחר יש יום הורים!!-)

עבר: שם המורה בכיתה א': פנינה הזיכרון הראשון שלך: נראה לי ש"הר מירון" האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: אולי.. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? נראה לי.. המקצוע הראשון שנכשלת בו: חשבון/אנגלית המקצוע האחרון שנכשלת בו: חשבון - 37 חחחחחחחח... מחר יש מבחן חוזר ואני עדיין לא יודע כלום!! האם עברת דירה? לא.. איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? שלוותה!! השיר האחרון ששרת: שיר חדש (שלי) דווקא שיר מדליק לגמרי... הדבר האחרון שצחקת בגללו: השאלה הזאת - עכשיו פתאום התחלתי לצחוק.. הפעם האחרונה שבכית: לא ממש זוכר.. האדם האחרון שראית: אבא שלי.. אהה ואני גם רואה הישרדות תוך כדי אז גם אותם.. הדבר האחרון שאמרת: אמרתי לא זוכר כי אני לא זוכר.. הדבר האחרון שאכלת: דג או טחולים/ללבות - כן.. הדבר האחרון ששתית: מים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום.. הדבר הכי מטורף שעשית? מאיפה לי.. הווה: שיער נוכחי: שחור קצר.. בגדים נוכחיים: שרוואל מוכתם וקרוע שאני פשוט מת עליו ואני ממש מצטער שהוא עומד למות.. וגופיה לבנה דהויה ותחתונים עם פרצוף של נמר.. תכשיטים נוכחיים: כזה צמיד מוזר - איך אני אסביר..?? תמונה נוכחית במסנג'ר: איש עם זוודה משהו ממש מדליק!! חבר: מה? אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: דנה ברגר אהה או אולי מישהו אחד וממש מיוחד שאני אפילו לא יודע איך קוראים לו... האם אתה עייף? לא, ממש לא.. את מי את הכי רוצה לחבק: את אותו איש מיוחד או את דנה ברגר ממה הכי נמאס לך? מכמה ילדים בהמות בביצפר ומהביצפר!! את מי היית רוצה להרוג? כמה ילדים בהמות ולהשמיד את כל אירן, סוריה לבנון מצרים ירדן מי עוד.. בקיצור יש המון!! עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? מוזיקאי.. חח.. איזה שטויות - פסיכולוג/פסיכיאטר - פסיכי!! איפה את הולכת לגור? אין לי מושג.. כמה ילדים את רוצה? לא יודע.. באיזה סוג של מכונית תנהג? לא יודע.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? באולפן הקלטות עם דנה ברגר
חושב הרבה על העתיד? לפעמים.. מפחד ממנו? קצת... - מידי פעם.. וקצת בכללי: להקה אהובה: בלאגן ז"ל המכשפות ז"ל ספר אהוב: יש ממש המון!! סופר אהוב: גם פה!! צבע אהוב: מלא!! איבר שהכי מושך: (שששששש..... איזה גסויות!!) אתה שמח כש: אני בהופעה של דנה ברגר האם אתה חושב יותר מדי? נראה לי.. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? לא יודע.. ריח אהוב: מאיפה לי.. מה מכעיס אותך: אנשים!! טימטום בקיצור מלא דברים!! האדם שעושה לך הכי טוב: יש כמה כאלה.. חדר אהוב בבית: החדר שלי.. מקום אהוב בעולם: אהמממממ... מקצוע שנוא: חשבון (אופס, מתמטיקה) אנגלית ג"ג לשון היסטורה ספורט מדעים תנ"ך תושב"ע בקיצור כולם!! אוהב את בצפר? לא!! נרדם בשיעורים? לא!! מעשן? לא!! נפגע (רגשית) בקלות? הכי לא בעולם!! נותן מעצמך? כן! אוהב לפוצץ נייר בועות? מה? לועס דברים? כן.. אוהב להתקלח? מאוד!! אוהב להתעטש? לא!! עכשיו מגרד לי באף בא לי אפצ'י (למה אומרים דווקא "אפצ'י"?) שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן - וזה הכי מרגיז שזה קורה באמצא הלילה!! אכפת לך מאיכות הסביבה? מאוד!! חוסך כסף למשהו מיוחד? גיטרה אקוסטית (אני רוצה טיילור - אבל הן ממש יקרות) קשר לחפצים? מיי גיטר!! אוהב חולצות גזורות? תלוי.. אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? תלוי איזה.. שמש או גשם? לא יודע.. קר לך או חם לך? עכשיו נעים.. האם אי פעם... שחית בערום? לא נראה לי שיקרת? כן התאהבת? כן התנשקת? כן בגדת? לא הרגת בע"ח? חס ושלום!! - וג'וק זה לא בע"ח זה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הלכת מכות? כן!! העיפו אותך משיעור? משיעור? מאלפיים שיעורים!! הברזת לחבר קרוב? לא נראה לי.. חלמת חלום והוא התגשם? נראה לי שהיו כמה כאלה... מה זהו?! דווקא היה מעניין..

יאללה..../images/Emo13.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': שושי
הזיכרון הראשון שלך: משהו בגיל 3 שאני מסתכלת בבית הישן על הואדי שהיה לנו מול הבית.. האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: ממ.. לא ממש. אבל אף פעם לא הייתי יותר מדיי בת. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? חח כמו? המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: אוהו. האם עברת דירה? כן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? תמימות
השיר האחרון ששרת: מקום לילה- מורן גמליאל הדבר האחרון שצחקת בגללו: גל כהן. הוא פשוט מצחיק.. הפעם האחרונה שבכית: שלשום. האדם האחרון שראית: אמא שלי הדבר האחרון שאמרת: לילה טוב אמא! חח :) הדבר האחרון שאכלת: עוגה של סבתא ^_^ הדבר האחרון ששתית: מים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואו.. סתם לא, האמת שהיום! הדבר הכי מטורף שעשית? ממ.. וואי לא יודעת
כל מיני דברים בספונטניות.. הווה: שיער נוכחי: אסוף! כי חפ לי. בגדים נוכחיים: בוקסר וחולצת צופים, כרגיל
תכשיטים נוכחיים: צמיד של עיר הנוער D: תמונה נוכחית במסנג'ר:
חבר: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אביב גפן!
האם אתה עייף? כן קצת. את מי את הכי רוצה לחבק: וואו.. יש המון אנשים! אבלכרגע הכי בא לי לחבק את נועם! ממה הכי נמאס לך? מפנאטים של אביב גפן. את מי היית רוצה להרוג? את הפנאטים של אביב גפן >< עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני הולכת להיות מעצבת אופנה
איפה את הולכת לגור? במרכז כמה ילדים את רוצה? מי שבא ברוך הבא
באיזה סוג של מכונית תנהג? בג'יפ חמוד כזה.. איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מאושרת כזה.. חושב הרבה על העתיד? ה-מ-ו-ן מפחד ממנו? לאחרונה קצת. וקצת בכללי: להקה אהובה: אביב גפן והתעויוט
ספר אהוב: ילדי יום ראשון. סתם, מישהו לרוץ איתו
סופר אהוב: דוד גרוסמן צבע אהוב: סגול איבר שהכי מושך: ידיים
אתה שמח כש: אני רואה אנשים שבאמת אוהבים אותי. האם אתה חושב יותר מדי? יותר מדיי
אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? בשום מקום אחר. רק ישראל! ריח אהוב: של הבושם של בופי
מה מכעיס אותך: יהירות! האדם שעושה לך הכי טוב: חברים שלי. בופי
חדר אהוב בבית: שלי..... מקום אהוב בעולם: חוף הים, תמיד.. מקצוע שנוא: מתמטיקה >< אוהב את בצפר? לא!!!! נרדם בשיעורים? כן, אם אני מגיעה.. מעשן? כן נפגע (רגשית) בקלות? מאוד.. נותן מעצמך? תלוי למה. אוהב לפוצץ נייר בועות? אהא
לועס דברים? הא? אוהב להתקלח? כן אוהב להתעטש? חחח מה?!?!@ שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? ברור, כל אחד שונא זה מעיק אכפת לך מאיכות הסביבה? כן חוסך כסף למשהו מיוחד? לא כרגע.. קשר לחפצים? >< אוהב חולצות גזורות? כן אוהב לטייל? כן אוהב כפכפים? כן נראה לי? שמש או גשם? שמש.. תמיד
קר לך או חם לך? חםם האם אי פעם... שחית בערום? לא שיקרת? כן התאהבת? כן התנשקת? כן בגדת? כן הרגת בע"ח? כן הלכת מכות? כן העיפו אותך משיעור? כן הברזת לחבר קרוב? כן חלמת חלום והוא התגשם? כן ביי!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

A t z a

New member
שיהיה...../images/Emo80.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': ממ .. מיטל הזיכרון הראשון שלך: שהילדים בגן בארה"ב לא אהבו אותי
? האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: הייתי כולי אבו-גבר האם נהגת לאכול דברים מוזרים? כן, למשל קיר
(הייתי מוציאה אבקה מהקיר ואוכלת) וכו'. המקצוע הראשון שנכשלת בו: מתמטיקה,איך לא המקצוע האחרון שנכשלת בו: ממ...לא זוכרת האם עברת דירה? כן איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? אמריקאית
? השיר האחרון ששרת: מממ יש לי בראש את "אני אש" אם זה עוזר הדבר האחרון שצחקת בגללו: אחותי חיקתה מישהו הפעם האחרונה שבכית: אתמול האדם האחרון שראית: אחותי הדבר האחרון שאמרת: "ממש!!" הדבר האחרון שאכלת: סינימיניז
הדבר האחרון ששתית: ממ..מים הפעם האחרונה שעזרת לאמא: היום הדבר הכי מטורף שעשית? וואי לאדעת כל מיני דברים מפגרים הווה: שיער נוכחי: שטני בגדים נוכחיים: גופיית סבא וג'ינס תכשיטים נוכחיים: שרשרת מסבתא ז"ל ושלושה עגילים שלא ירדו ממני מכיתה ה' בערך תמונה נוכחית במסנג'ר: עין חבר: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: ממ האם אתה עייף? ממש את מי את הכי רוצה לחבק: ממה הכי נמאס לך? לחץ של לימודים, לחשוב על מאיפה אני משיגה כסף..וכו' את מי היית רוצה להרוג? כל פעם מישהו אחר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? אני לא יודעת די כבר
איפה את הולכת לגור? ת"א כמה ילדים את רוצה? 2, מקסימום 3 באיזה סוג של מכונית תנהג? אוו שאלה מצויינת איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? עם חבר חתיך ועבודה כיפית
? חושב הרבה על העתיד? מדי פעם ,כן מפחד ממנו? חבל על הזמן וקצת בכללי: להקה אהובה: איפה הילד ספר אהוב: שעות מתות, מישהו לרוץ איתו סופר אהוב: צבע אהוב: תכלת איבר שהכי מושך: זיפים זה לא איבר, הא
? אז עיניים אתה שמח כש: יש אווירה חופשית האם אתה חושב יותר מדי? כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? הוואי או משהו ריח אהוב: טיפקס
? חחח לאדעת... מה מכעיס אותך: אנשים אגואיסטים...שקרים...שלא מאמינים לי!! וואי זה מרתיח...וכו' האדם שעושה לך הכי טוב: זה קשה..יש כמה חדר אהוב בבית: החדר שלי
מקום אהוב בעולם: הים
ומקומות של הופעות
חחח מקצוע שנוא: מתמטיקה אוהב את בצפר? בעקרון כיף לי עם כולם וזה, אבל חבל שיש מבחנים... נרדם בשיעורים? מדי פעם... מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? מאוד
נותן מעצמך? כן... אוהב לפוצץ נייר בועות? לאללה! לועס דברים? תמיד אוהב להתקלח? מאודדדדדדדדדדד אוהב להתעטש? לא! שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? וואי כן, ואיכשהו תמיד זה קורה כשצריך לעמוד ל"תקווה" בטקסים!!! תמיד!! "יואו פליז אלוהים שיש עוד קטע קריאה וזה לא התקווה עכשיו, נרדמה לי הר-" "הקהל מתבקש לעמוד לשירת התקווה" "פאק"
אכפת לך מאיכות הסביבה? אני לא אהיה צבועה ואגיד שאני מתעסקת בזה..כי אני לא...אבל אכפת לי חוסך כסף למשהו מיוחד? לא קשר לחפצים? כע אוהב חולצות גזורות? תלוי אוהב לטייל? תלוי אוהב כפכפים? כע שמש או גשם?גשם ושמש קר לך או חם לך? נעים לי כרגע, אבל תמיד חם לי האם אי פעם... שחית בערום? כןןןןןןןןןן
!!! ולא במקלחת!! בים!!! שיקרת? כן הרגת בע"ח? מקק הלכת מכות? כן העיפו אותך משיעור? כן הברזת לחבר קרוב? כן.. חלמת חלום והוא התגשם? כן
החלום הכי הזוי שהייתי בטוחה שישאר בגדר הפנטזיה לנצח...פסיכי

ניר86

New member
היי :) הרבה זמן לא הגבתי . אז הגיע הזמן לא ?

עבר: שם המורה בכיתה א':אסתר הזיכרון הראשון שלך: יש מלא האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?:לא האם נהגת לאכול דברים מוזרים? לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לא זוכר המקצוע האחרון שנכשלת בו: גם לא זוכר ... האם עברת דירה?יאפ ,יותר מפעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?מושלמת השיר האחרון ששרת:"בשדות של המושב"- אורטל אופק ... לא יודע מזמזם אותו ... הדבר האחרון שצחקת בגללו:חבר התקשר .. צחקנו על משהו הפעם האחרונה שבכית:אני לא יודע , זה היה ממש מזמן האדם האחרון שראית: אמא...בבית ואם לא בבית אז קודם חבר וידידה הדבר האחרון שאמרת:שאלתי את אמא איפה אחותי ? חח הדבר האחרון שאכלת:עוגיה של אמא הדבר האחרון ששתית: ספרייט הפעם האחרונה שעזרת לאמא:תמיד :) הדבר הכי מטורף שעשית?לא יודע ... הווה: שיער נוכחי: קצר- שחור בגדים נוכחיים: מכנס קצר, חולצה קצרה תכשיטים נוכחיים: טבעת ביד ימין על הקמיצה , שעון ביד שמאל , עגיל באוזן שמאל תמונה נוכחית במסנג'ר: חבר: בדרך ... אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה:החבר שבדרך... האם אתה עייף? כן את מי את הכי רוצה לחבק:את החבר שבדרך ממה הכי נמאס לך?מהצבא את מי היית רוצה להרוג? את נסראללה חח עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? צילום, תקשורת,יח"צ משהו כזה איפה את הולכת לגור? ת"א או באזור כמה ילדים את רוצה? חשבתי שרציתי הרבה, אני יהיה המאושר באדם מ 2 באיזה סוג של מכונית תנהג? לא משנה לי איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? מצליח,מאוהב, ילדים חושב הרבה על העתיד?כן מפחד ממנו? קצת וקצת בכללי: להקה אהובה:סינרגיה ספר אהוב: ?לא קורא ממש סופר אהוב: ...?...?...? צבע אהוב: לבן,כחול, איבר שהכי מושך: עייניים .. ו _______ חחח אתה שמח כש: אני שומע שיר שאני אוהב ברדיו האם אתה חושב יותר מדי? יאפ ... אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? רק בישראל ! ריח אהוב: וניל מה מכעיס אותך:זלזול בבני אדם , חוסר צדק, האדם שעושה לך הכי טוב:חברים טובים , הורים , אחים ומשפחה ... חדר אהוב בבית: החדר של חני חח סתם שלי ! מקום אהוב בעולם: ישראל ! מקצוע שנוא: בסיס שלי חח אוהב את בצפר? ברור .. הייתי בכיף חוזר נרדם בשיעורים? הייתי נרדם כן חח מעשן? הפסקתי :) נפגע (רגשית) בקלות? מאוד חח נותן מעצמך?יותר מידי .. אוהב לפוצץ נייר בועות?ברוררר לועס דברים? כל הזמן .. פלסטיקים למינהם ושאר שטויות ...עטים , הכל חח אוהב להתקלח?חולההה על המקלחת ! אוהב להתעטש?לפעמים זה כיף שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? כן מעצבן ! אכפת לך מאיכות הסביבה? כן מאוד חוסך כסף למשהו מיוחד? כן, לטוס למקסיקו קשר לחפצים? כן יש חפצים שלא אפרד מהם חח אוהב חולצות גזורות?לא .. אוהב לטייל? מאודדדדד אוהב כפכפים?לאא שמש או גשם?גשםםם קר לך או חם לך?כרגע חם האם אי פעם... שחית בערום? יאפ , בכנרת שיקרת?כן .. מי לא ? התאהבת?ברור התנשקת?יאפ .. בגדת?בחיים לא ! הרגת בע"ח?ג'וקים למינהם הלכת מכות?יאפ .. כולנו היינו ילדים העיפו אותך משיעור? רק משיעור 1 ? חחח הברזת לחבר קרוב?בחיים לא ! חלמת חלום והוא התגשם?כן :)

1mayush

New member
עונה, ולא כי משעמם ../images/Emo6.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': טלי שרעבי. אני אפילו זוכרת איך היא נראית [: הזיכרון הראשון שלך: אני חושבת הבית מפלסטיק שהייתי בונה עם הבני דוד במרפסת של סבתא חחח
האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: לאאאא. האם נהגת לאכול דברים מוזרים? אני בטוחה שכן חח. המקצוע הראשון שנכשלת בו: היסטוריה\תנ"ך. שונאת את אלו. המקצוע האחרון שנכשלת בו: היסטוריה \= האם עברת דירה? כן. ועוד חודש שוב [: איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? יפה
השיר האחרון ששרת: "שוב" , גילת הלל
הדבר האחרון שצחקת בגללו: המורה שלי לאינטרנט
חחח הפעם האחרונה שבכית: לפני שבוע +- האדם האחרון שראית: הנהג של האוטובוס נחשב ? הדבר האחרון שאמרת:" אמא אני הולכת לישון וסוגרת את הפלא' ככה שאי אפשר להעיר אותי" הדבר האחרון שאכלת: שניצל
הדבר האחרון ששתית: נסטי אפרסק. הפעם האחרונה שעזרת לאמא: שישי חח הדבר הכי מטורף שעשית? בגלל שהוא מטורף, אני לא אכתוב אותו פה :) הווה: שיער נוכחי: חום כהה וחלק [: בגדים נוכחיים: טרנינג חום [: תכשיטים נוכחיים: טבעת יפה מכסף אמיתי ושעון של דיזל [: תמונה נוכחית במסנג'ר: נמל ת"א בשבת האחרונה [נדיר שתמונה שאמא מצלמת יוצאת טוב, אבל חל שיפור ניכר] והאיכות צילום ירדה קצת בגלל הצייר\= ויש לציין שהשיער שלי לא כזה קצר, חלק ממנו בצד
חבר: היה. לא ממהרת לחדש. מתי שיבוא יבוא [: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: מישו [: האם אתה עייף? כן, הולכת לישון אחרי השאלון הזה !! את מי את הכי רוצה לחבק: אותו. ממה הכי נמאס לך? משיעורי VB בבי'ס \= את מי היית רוצה להרוג? את המורה לVB. יש בינינו שנאה הדדית ^^ עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? היי-טק
איפה את הולכת לגור? הרצליה \ ת"א . כמה ילדים את רוצה? 2 \ 3 . באיזה סוג של מכונית תנהג? מרצדס מתאים לי
אני אסתפק בטויוטה או משהו להתחלה [: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? אשת היי-טק מצליחה, ואם לנהל חברת היי-טק, יותר טוב [: חושב הרבה על העתיד? הרבה מאוד [: מפחד ממנו? לא ממש. הוא יותר מסקרן מאשר מפחיד [: וקצת בכללי: להקה אהובה: אין להקה ספציפית. בעיקרון טיפקס אם זה משהו ישראלי. ספר אהוב: עזית הכלבה הצנחנית. סופר אהוב: דויד גרוסמן. צבע אהוב: גווני כחול [: איבר שהכי מושך: עיניים .. נראלי [: אתה שמח כש: מחבקים אותי אנשים שאני אוהבת ולהיפך [: , שומעת את המוזיקה שאני אוהבת [: , נמצאת עם האנשים שאני אוהבת [: האם אתה חושב יותר מדי? לפעמים כן. אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? איטלייייה
ריח אהוב: AXE על בנים חח . כעיקרון הבושם שלו חח מה מכעיס אותך: שאנשים חשים ת'עצמם יותר מידי \= האדם שעושה לך הכי טוב: החברות שלי אחרי זה הכלבה
חדר אהוב בבית: החדר שלי [: מקום אהוב בעולם: רומא
מקצוע שנוא: היסטוריה, תנ"ך , VB. אוהב את בצפר? לא. אוהבת להיות בו רק בשביל לראות את כל החברים ולא יותר ! נרדם בשיעורים? פעם אחת קרה. חח מעשן? N E V E R ! נפגע (רגשית) בקלות? תלוי . לא ממש נותן מעצמך? כן :) אוהב לפוצץ נייר בועות? מאוווווד [: לועס דברים? חחח כן [: אוהב להתקלח? לא ממש אבל צריך כל יום [: אוהב להתעטש? חחח מה ?! לא [: שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? מאווווד
אכפת לך מאיכות הסביבה? נחמד שיהיה נקי. אני לא מהאובססיבים. אבל הזיהום דוחה אותי \= חוסך כסף למשהו מיוחד? זה קשה אבל כן [= יש מלא דברים [= קשר לחפצים? כן [= אוהב חולצות גזורות? לא חבל ?! אבל כן [: אוהב לטייל? תלוי איפה
אוהב כפכפים? כן [: שמש או גשם? שמש. אבל לא יותר מידי. קר לך או חם לך? חם
האם אי פעם... שחית בערום? לא. שיקרת? כן. התאהבת? כן. התנשקת? כן. בגדת? לא. הרגת בע"ח? לא. הלכת מכות? כן
העיפו אותך משיעור? לא זכור לי חח הברזת לחבר קרוב? לא. חלמת חלום והוא התגשם? כןןן [: אבל יש עוד מלאא !! ה ס ו ף

1mayush

New member
תודה :) וגם התמונה שלך במסנג'ר יפה..../images/Emo3.gif

את רק צריכה לעלות אותה לפה

1mayush

New member
ברליוז ולרה מאוד יפים, אבל..

גם את! למה הסתרת ת'פנים?! חחח

למעלה