אחת שתדבר הרבה
New member
../images/Emo35.gif../images/Emo26.gifשאלון../images/Emo36.gif../images/Emo35.gif
משעמם לי נורא, ואני מנסה להעביר ת'זמן עד שאני עפה מפה בלי לחשוב כ"כ על שבוע הבא. אז חיפשתי שאלון, מוזמנים לענות גם
עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים? המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת? השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית? הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: תמונה נוכחית במסנג'ר: חבר: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה עייף? את מי את הכי רוצה לחבק: ממה הכי נמאס לך? את מי היית רוצה להרוג? עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות? איפה את הולכת לגור? כמה ילדים את רוצה? באיזה סוג של מכונית תנהג? איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום? חושב הרבה על העתיד? מפחד ממנו? וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר אהוב: צבע אהוב: איבר שהכי מושך: אתה שמח כש: האם אתה חושב יותר מדי? אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה? ריח אהוב: מה מכעיס אותך: האדם שעושה לך הכי טוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: אוהב את בצפר? נרדם בשיעורים? מעשן? נפגע (רגשית) בקלות? נותן מעצמך? אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח? אוהב להתעטש? שונא שנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)? אכפת לך מאיכות הסביבה? חוסך כסף למשהו מיוחד? קשר לחפצים? אוהב חולצות גזורות? אוהב לטייל? אוהב כפכפים? שמש או גשם? קר לך או חם לך? האם אי פעם... שחית בערום? שיקרת? התאהבת? התנשקת? בגדת? הרגת בע"ח? הלכת מכות? העיפו אותך משיעור? הברזת לחבר קרוב? חלמת חלום והוא התגשם?
משעמם לי נורא, ואני מנסה להעביר ת'זמן עד שאני עפה מפה בלי לחשוב כ"כ על שבוע הבא. אז חיפשתי שאלון, מוזמנים לענות גם