זה רק אני או ש..

Klayhamn

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifזה רק אני או ש..../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש בין ליהי ובן חוסר כימיה
מוחלט??

noaxxx

New member
זה לא רק אתה, לגמרי... חוסר ../images/Emo115.gif

כשבן אמר שליהי היא זו שהכי מעניינת/מסקרנת אותו בבית, לא הבנתי מאיפה זה מגיע. לא נראה לי קשור בכלל ולא היו סימנים לזה. זה ברור לגמרי שעדי הכי עניינה אותו בבית. חוץ מזה, ליהי לא מרגישה אליו שום משיכה (זה מה שהיא אמרה לקרן), אז כנראה שהיא פשוט מוחמאת מזה שמישהו מתעניין בה, לאור זה שאיתן לא מתעניין בה בכלל.

Klayhamn

New member
אני מדבר אפילו על עכשיו...

במשחק שש-בש... משהו בשיחה שלהם מקרטע הוא התחיל לחקור אותה על האיפור ושאל אותה איזה 4 או 5 פעמים למה היא שמה מייק-אפ... היה ממש מוזר

noaxxx

New member
גבר לא שואל אשה למה היא שמה מייקאפ

מה היא תענה לו על זה? שיש לה חצ'קונים?

Klayhamn

New member
עזבי --

מילא לשאול פעם אחת, אבל הוא שאל אותה שוב ושוב.. והתחיל לחקור אם היא גם שמה בבית.. טוב שלא חקר אותה איזה סוג של תחבושות היא שמה

easternstar

New member
אם זאת נקראית אצל בן משיכה..אבוי...

ליהי אמרה שהיא לא בטוחה וכנראה הסיבה היחידה שהיא נמצאת איתו היא כי אין בסביבה גבר אחר שמעוניין בה.. זה לא רק אתה שמרגיש..

noaxxx

New member
בן לגמרי הכרטיס שלה להמשיך להיות שם,עד סופ"ש?

והיא יודעת את זה.

easternstar

New member
היא יודעת שהוא יציל אותה אם הקהל ידיח אותה

הקשר שלהם נראה מאולץ מצידה וגמלוני ומקרטע מצידו..

boie

New member
שאלה,בן מתעניין בבחורות?

זה רק אני שנדמה לי...................

dindan84

New member
21:41למי שמקליט(עידמון?):מישהי פלטה בשיחה

הרגע שצריך לחשוב גם על משהו לתנו לחיות לחיות יש מצב שהם יודעים לגמרי על המתחולל בחוץ לאור סיפורי ההתעללות כנראה נתנו להם לחשוב ולהחליט על מעשה נאות או משהו כדי לתקן זה היה אפרופו שהחברה האיכותייים יותר יושבים בחוץ ומדסקסים את ענין מאהל המחאה. היה ברור שנותנים להם מבזקים מבחוץ כדי לעורר שיחות נוספות מלבד ריכולים משעממים אתי הגיבה על החדשות: יוני..ג'רלול בטריקו שחורה.. החברה הטובים (עד כמה שניתן) כן מפתחים הנושא

KEEK

Member
זה לא רק אתה

אין שום כימיה שום משיכה ולכן אני מאוכזב שליהי איתו, כי זה אומר שזה רק לצורך המשחק וזה מאוד זול מצידה חבל..

חני156

New member
אני לא מאשימה אותה..

היום בהפצרת אתי וקרן היא צריכה להיצמד אליו וקרן לאיתן ואתי ליוני.. כדבריה של אתי ככה הם גיעו לגמר.. והיא כחיילת ממושמעת ומפוחדת עושה כנדרש

easternstar

New member
מצידי הם יכולים לעשות את הגמר המשעמם שלהם

עם השלישיה הלא סימפטית הזאת. אני חושב לפרוש מהצפיה בהם אחרי שבמקום ריאליטי אסקפיזם טוב הם מתחילים בגימיקים של אוהלים וחדשות. כאילו שאנחנו לא שומעים חדשות ברדיו כמעט כל שעה ורואים חדשות בטלוויזיה.

Klayhamn

New member
../images/Emo240.gif ועכשיו...

קרן ואתי מנסות לשדל את ליהי ללכת בכח לשבת עם בן... פשוט חולני

noaxxx

New member
זו היתה התכ' שלהן מאתמול,למנוע מדניאל להגיע ל

לחדר הבנים

למעלה