מקבץ שאלות- למי שפיספס

carmonle

New member
מסעדת קרניבור בכ"ס נסגרה, הייתי

לקוח קבוע שם במשך מספר שנים וכעת עלי למצוא מסעדת בשרים (סטיקים) תחליפית. אשמח לקבל המלצות למסעדה (רצוי בשרון) בה מוגשים סטיקים איכותיים. תודה ערן

פרנקלית

New member
אירוח בדואי בגליל

מישהו במקרה היה באיזה מקום שיכול להמליץ ? בשיטוטי באינטרנט ראיתי מקום שנראה נחמד בכפר סאלמה (לא רחוק כ"כ מכרמיאל). אשמח לשמוע עליו חוות דעת ובכלל על מקומות דומים באיזור. תודה

Amoureuse

New member
ארוחת בוקר ברמת הגולן או בדרך

אנחנו נוסעים לרמת הגולן ואני רוצה לעצור לארוחת בוקר טובה ביום ראשון. יש לכם המלצות למקום נחמד באיזור דרום-מרכז הרמה (לא צפונה מדי) או בדרך חזרה משם למרכז? (פיקניק זו לא אופציה כי צפוי גשם, אז צריך מקום שיאכיל אותנו...)

צריכה עזרה..

יש למישהו רעיון על איזה פאב טוב במרכז ? יותר נכון בתל אביב.. מקום חמוד שאפשר לשבת לנשנש וגם לרקוד ... אפשר להציע גם איזה מקום שקט... שמעתי גם על איזה בית קפה חמוד בטיילת תל אביב שהוא שקט חמוד ויש אפילו אח בוערת האם זה נכון ?? המקום הוא לא בדיוק על הטיילת אלא אני חושבת ממולו

liti

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מקבץ שאלות- למי שפיספס

נשמח להמלצות בנושאים שנשאלו!

מצטערת שזה באיחור ../images/Emo4.gif

יש מן פאב נורא קליל וחמוד שנקרא MIND THE GAP. כן, כמו ברכבת בלונדון. הייתי שם לפני זמן מה ונורא נהניתי. זה נמצא ברחוב הארבעה (לא יודעת איזה מספר אבל הוא די בולט). כמו כן, יש את ה"בריו דה קובה" הפגזי שיש בו גם אוכל טעים (קצת יקר לטעמי) אבל שווה את האווירה. הוא נמצא במונטיפיורי ממש מול ספגטים. אשמח לשמוע חוויות.

יקר שם ??

אני מחפשת מקום קליל עם מוזיקה טובה וגם מקום לרקוד... ודרך אגב המון תודה בתל אביב זה נכון ?

כתומתי

New member
גם לרקוד וגם פאב? נסו את ה"לילה"

בבן יהודה, את ה-MOVE בנמל או את ה-AYS בלילנבלום. כולם דאנס ברים.

למעלה