שאלה

../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif שאלה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

היי לכולם, החלטתי להתקדם בסולם הדרגות... ו"לאשפז" בתשלום את מיקרו קוסמוס על שרת נקי מפרסומות.. (אוהד, תודה על שהבאת לי את החשק, וגם תודה על ההצעה להתארח אצלך - החלטתי לנסות להיות עצמאית.. המון המון
) מישהו יכול להציע לי איזו הצעה בונה? איפה כדאי, ממי להתרחק, וכ"ו? התחלתי לבדוק את האופציה של up.co.il, יש למישהו מה להגיד בעד או נגד? ובכלל, אני מוכנה לשמוע כל רעיון, ומודה מראש! אני לא אגיד ש - money is no object, אבל אני מוכנה לשלם יותר בשביל לקבל יותר, כך שלא בהכרח אני מחפשת את ההצעה הזולה ביותר.. תודה למי שיתרום לי קצת ידע בעניין הזה, ושיהיה לכולם אחלה שבוע חדש, שקט ורגוע, ואם אפשר אז גם אפילו מבדח - לכבוד פורים.. ;-D חמדה מיקרו קוסמוס שעת סיפור

o_mer

New member
oh hello

אהלן חמדה האתר שלי יושב על שרת של חברה בשם Ohhello. זו החברה שעושה את gbook, scribble, i85 ועוד כמה דברים נחמדים. 100 מגהבייט וכמה Subdomains שאת רוצה בעשרה דולר לחודש. אני מודה שקורה שהשרת שלהם נופל, למיטב ידיעתי יש איזה האקר קטן שממש לא אוהב את המנהל של החברה. (מידע פנימי)(באמת!) אבל באמת, שירות מאוד נחמד. מה שכן, חשוב מאוד שתביני קצת במחשבים וכאלו, כי אמנם יש *המון* דברים שבאים חינם, אבל את צריכה לגרום להם לפעות בעצמך. עומר.

Jenkins

New member
HostRocket

נותנים לך הרבה דברים בעד מעט כסף. חלק מהאנשים מתלוננים על זה שהשרת לא עובד כל הזמן אבל חוויתי את זה בנדירות. אז אני ממליצה על הוסטרוקט !
לדעתי זה גם מה שאוהד משתמש בו... מעיין

איה@

New member
חמדה ../images/Emo26.gif

מהנסיון הקטן שיש לי, חפשי שרת שתומך ב-ESP ו-PHP כדי שתוכלי להוסיף את התוספות המתקדמות (תגובות, ספר אורחים ועוד) בהצלחה גדולה! שבוע טוב ושמח
איה.

../images/Emo51.gif ממש תודה..

לעומר, ג´נקינס, איה, ואוהד ששלח לי מידע במייל - תודה לכולכם... אני הולכת להקדיש את הבוקר ללימוד הנושא ובדיקת ההמלצות האלו.. אדווח על התוצאות! יום מקסים לכם, חמדה

רחלי, תודה ../images/Emo39.gif

הייתי קצת חסרת סבלנות ולא חיכיתי לשמוע תגובות נוספות.. אז בינתיים פתחתי חשבון ב - HostRockets.. לא נורא, מקווה שזה יהיה בסדר.. ותודה בכל מקרה!
ואגב, אהבתי את הכרונולוגיה שהכנסת בבלוג שלך... כמה שזה ממחיש את היחסיות של הגיל.. אפשר להוסיף שורה שאומרת שאת ב - 26 שנה צעירה מחמדה למשל...

0רחלי

New member
host rocket גם טובים

הם לא התאימו לי כי הם לא מאפשרים redirection של דומיינים על חשבון אחד, ואני כן צריכה את ה feature הזה. בכל אופן, בתום 3 החודשים תוכלי תמיד להתחרט ולעבור למקום אחר :)

Jenkins

New member
אה-הא

עצתה של מעיין עבדה גם הפעם.
אגב, חבל שלא אמרתי לך מראש (או וול), אבל היה לך שווה להשתמש ב-directnic בשביל הדומיין ו-hostrocket רק בשביל ההוסטינג (זה היה מפחית ממחיר הדומיין, וגם מקל עלייך אם היה ורצית לעבור להוסט אחר), אבל לא נורא, את יכולה תמיד להחליף משם!

למעלה