שאלון יום פעילות.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שאלון יום פעילות. ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

שם: סניף: שכבה: תפקיד בסניף: מה תפקידכם בסניף? מתי הגעתם לסניף? מתי חזרתם הבייתה? יוצאים לטיול סוכות? מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות: תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות:
למדריכים:
איזו שכבה אתם מדריכים? באיזו שעה התחילה הפעולה? כמה חניכים היו? כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? כמה יוצאים לטיול סוכות? איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה). איך היא עברה? נהנהתם? החניכים נהנהו? הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..) משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..:
הרעיון לשאלון לקוח מתוך פורום צופים.
(לא, אל תסקלו אותי)... תהנו

Rioter

New member
היי ../images/Emo98.gif...

שם: שיר
סניף: ראשל"צ מערב
שכבה: ט'
תפקיד בסניף: מדריכת ה' (נכון לעכשיו..)
מתי הגעתם לסניף? בתחילת ח', כשהיו גיוסים אצלנו בכיתה - החלטנו לבוא ולהתרשם
מתי חזרתם הבייתה? מה? אוקיי. יצאתי מפגרת כי כנראה שזו לא הייתה הכוונה. אתמול? הגעתי לסניף בארבע. חזרתי הביתה בשמונה וחצי.
יוצאים לטיול סוכות? לא
מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות: היה הזוי
תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות: "
" + "
"
למדריכים:
איזו שכבה אתם מדריכים? ה'
באיזו שעה התחילה הפעולה? הייתה אמורה להתחיל בחמש, התחילה בחמש וחצי
כמה חניכים היו? שקד ואני (שאנחנו מדריכות יחד) לא לקחנו חניכי ה', ועזרנו ללילך להשתלט על משהו כמו 20 + ג'ימלים..
כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? לא ידוע לי
כמה יוצאים לטיול סוכות? כנ"ל
איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה). פעולת מים
איך היא עברה? סביר, אני משערת
נהנהתם? פחות או יותר
החניכים נהנהו? אני מקווה
הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..) כן, אבל לא חילקנו
משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..: בחיים, אבל בחיים אני לא מגיעה יותר לימי מים בסניף. אע!!!!!

אני:)

שם:שירלי סניף:ראשל"צ מערב שכבה:שבעיסטית תפקיד בסניף:מדריכת ז' מה תפקידכם בסניף?מדריכת ז' מתי הגעתם לסניף?אמצע\סוף ח' מתי חזרתם הבייתה?אתמול...מ-4 וחצי עד 8 וחצי בערך יוצאים לטיול סוכות?יש מצב... מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות:אין לי מילים... תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות: =0 למדריכים: איזו שכבה אתם מדריכים?ז באיזו שעה התחילה הפעולה?5 כמה חניכים היו?4 כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף?1 כמה יוצאים לטיול סוכות?1 איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה).פעולת היכרות עם מים... איך היא עברה?היה בסט!הפעולה שלי הייתה מצויינת...אבל... נהנהתם?מאוד החניכים נהנהו?כה הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..)לא משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..:אממממ

Mgedera

New member
עונה גם(:)

שם: גל סניף: גדרה שכבה:שישיות תפקיד בסניף: מדריכה מה תפקידכם בסניף? מדריכת ה' מתי הגעתם לסניף? הפעולה התחילה ב10 וחצי אז הגעתי ברבע לעשר מתי חזרתם הבייתה? 2 יוצאים לטיול סוכות?ברור מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות:היה נורא לעומת יום הפעילות הראשון שהיה סבבה תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות:
למדריכים: איזו שכבה אתם מדריכים? ה באיזו שעה התחילה הפעולה?10:30 כמה חניכים היו? 9 כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? לא ביררתי עוד כמה יוצאים לטיול סוכות? לא בדקתי עוד איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה).הכרות עם דגש על ראש השנה.. איך היא עברה? נורא נהנהתם? בערך החניכים נהנהו?נראה לי שכן הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..)מין מוביילים כאלו מחרוזים שכתוב שנה טובה..דווקא יצא מאגניב משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..:אל תעשו פעולות עם דבש!

יאללה 9

New member
גמני!!!!

שם:עדי סניף: מערב=] שכבה:חמשושה תפקיד בסניף: מדריכה מה תפקידכם בסניף? מתי הגעתם לסניף? תחילת כיתה ז' מתי חזרתם הבייתה?אתמול יצאתי מהבית בארבע וחזרתי הביתה בשמונה. יוצאים לטיול סוכות?לאאאאאאאאאא=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[(אבל הי! אני באיטליה=]) מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות:היה גועל נפשששששששששש א-י-ן י-ו-ת-ר פ-ע-ו-ל-ו-ת מ-י-ם ב-ס-נ-י-ף!!!!!!!! תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות:
למדריכים: איזו שכבה אתם מדריכים?ה'באיזו שעה התחילה הפעולה? חמש ורבע, כמעט וחצי כמה חניכים היו?13 כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? 0 כמה יוצאים לטיול סוכות? נראה בהמשך, למרות שאני לא אהיה שם בשביל לראות=[[[[ איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה). פעולת מים איך היא עברה?נורא, קר לי, החניכים לא שמו עליי ועל ענבר, ואני בכיינית. נהנהתם? די לא. החניכים נהנהו? אני מקווה הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..)לא משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..: פעולת מים עם 13 מופרעים מכיתה ה' זה לא רעיון כל כך טוב...

I Hold The Hope

New member
אוקי...

שם:אברי סניף:זכרון שכבה: שביעיסט תפקיד בסניף:מדריך ה' (ועוזר רכז בקטנה) מה תפקידכם בסניף? מדריך ה' מתי הגעתם לסניף? תחילת ג'...אני פטריוט! מתי חזרתם הבייתה?7 וחצי.. ארוחה משפחתית :D יוצאים לטיול סוכות? בטח .. יש חניכים! מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות: היה פשוט ח-ז-ק! תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות: יאאאא _/,,\(U.U)/,,\_ מאןן!!! איזו שכבה אתם מדריכים? ה' באיזו שעה התחילה הפעולה? 4 כמו שצריך! כמה חניכים היו? 11 כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? 9 כמה יוצאים לטיול סוכות? 11 איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה). פעולה היכרות נוסח סודי שלי. איך היא עברה? פצצות לגבות רסיסים לריסים.. נהנהתם? לגמריי החניכים נהנהו? בטירוף.. כל פעולה עד עכשיו! הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..) בטח... הכנו כזה סמל כאילו סופר-מן שבפנים כתוב ה' ומבחוץ לפני ה-ה' כתוב לו ואחריו ט ואז זה יוצא לוהט. משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..: אין מילים.. מת על החניכים שלי ועל המדריכה!

hadita22

New member
גמאני=]]

שם: רביד סניף: גדרהה [אוללה!] שכבה: חמישיות תפקיד בסניף:הדרכה מה תפקידכם בסניף? מדריכת ד' מתי הגעתם לסניף? 2 מתי חזרתם הבייתה? רבע ל6 יוצאים לטיול סוכות? כע מה אתם רוצים לספר על יום הפעילות: היה יום פעילות אחד המתישים! תוסיפו אייקון שמתאר את היום פעילות:
למדריכים: איזו שכבה אתם מדריכים? ד' באיזו שעה התחילה הפעולה? 3 כמה חניכים היו? 11 כמה מתוכם נרשמו כבר לסניף? 10 נראלי.. כמה יוצאים לטיול סוכות? 11 איזו פעולה העברתם? (מוזמנים להוסיף אותה פה). פעולת ציפיות וחששות.. איך היא עברה? בקושי.. 2 חניכים ניפצו פעולה שלמה!!..:( נהנהתם? בין היתר החניכים נהנהו? אחרי התגובות שלהם נראה יל שהם נהנהו לעשות בלאגן.. הבאתם מושמושים? (אם כן אז איזה..) כע.. כאלה מרגמישים חמודים עם עיניים חח [חאמוודייי].. משו על הפעולה שאתם רוצים לספר..: כל הרעיונות הטובים שלי שמתי על הפעולה הזאתי.. הויא נהרסה.. עכשיו אין יל רעיונות..:(

hadita22

New member
../images/Emo60.gifאוקעיי יצאתי ברלה!../images/Emo9.gif

לא שמתי לב לתאריך.. בעעעע...

למעלה