של מי השורה הזאת

Wrath Within

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשל מי השורה הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

השיר השבוע: In Love And Lonely
שורה אהובה בשיר?
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
ליריקס:http://www.azlyrics.com/lyrics/him/inloveandlonely.html

The Ocean Girl

New member
../images/Emo9.gif

שורה אהובה בשיר? בהימ אין שורה אהובה, או שכל השיר או שכלום
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? כלום
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? הימ
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לא האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? מתאים

../images/Emo13.gif

שורה אהובה בשיר? Don't know what to do my baby It's not alright This can't be the end The time to say good bye No I won't walk away that easy After all this time Oh you know how it feels You know what it's like To be In love and lonely In love and lonely מה אני אעשה,יש בזה המון משפטים אהובים
שורה פחות אהובה? אני אישית לא אוהבת שהוא קורא "baby" אני לא אוהבת את המילה הזאת. מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? הייתי רוצה שהקול של ווילה לא יהיה כל כך חלש,אם זה היה קצת יותר גבוה זה היה נשמע הרבה יותר טוב. איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? לא רוצה שמישהו אחר ישיר
|הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? איטית זה יהיה נחמד. האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? השם מתאים.

5ifi

New member
לא אוהבת את השיר הזה...

פלצני לדעתי. וכאילו, יש בדיסק הזה שיר כזה מושלם עם שם על אותו משקל (אין ג'וי אנד סוראוו, לייק דא?) ו...קשה לי אפילו לחשוב על השוואה בינהם...

למעלה