של מי השורה הזאת

Wrath Within

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif של מי השורה הזאת ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo11.gif

שיר השבוע:
Join Me In Death
שורה אהובה בשיר?
שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
ליריקס: ----------------------------------- ומשהו לא קשור, ז"א, קשור בעקיפין - עניין הפינות. אני מתנדבת לפתוח 3 פינות: 1.דובב את התמונה - שבה אני אעלה 2 תמונות וצריך לדובב אותן (ביום ראשון) 2.של מי השורה הזאת? שזה שאלון כל פעם על שיר אחר שנבחר (ביום שלישי) 3.משפט משיר (כל יום חמישי) אם זה בסדר מבחינתכם...או שתרצו לפתוח איזשהי פינה אני מוכנה לסדר את הפינות ע"פ ימים(שלחו לי מסר בעניין)

The Ocean Girl

New member
Join me!!!!!!!!../images/Emo99.gif

שורה אהובה בשיר? הכל הכל D: שורה פחות אהובה?
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? להאריך? איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? רק HIM הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לא האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? מתאים

5ifi

New member
../images/Emo186.gif- וילה בקליפ...

שיר השבוע:Join Me In Death
שורה אהובה בשיר?
We're so anxious to be together וגם- So before life tears us apart Let death bless me with you
שורה פחות אהובה?
אומייגאד, אין!
מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר?
כלום, הוא מושלם...
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?
ליבי!
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר?
יאק, גירסא מהירה יותר...חחח...תחשבו על זה ~תופים~ וונט יו דאיי טונייט פור לאב! יא יא ג'וין מי אין דאט'!!! חחח זה יכול להיות מצחיק...
האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו?
מושי המושלם...
__________________________ בקשר למשו הקשור בעקיפין- בעיקרון החידה הכאילו שבועית אמורה להיות בימי חמישי... רק שמשתתפות הפורום היקרות נוטות לשכוח אותה...*אהמקאריןאהמ!* אבל ... טוב...זה לא מאוד משנה...

Wrath Within

New member
נווווו קצת יותר השתתפות אנשים...../images/Emo11.gif

מקפיצה
|חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית|
|חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית||חיפושית| יאללה להגיב בלאט

5ifi

New member
את לא עונה לפינה של עצמך,

איך את מצפה מאחרות לעשות את זה? (אמרה הבחורה שכן שת"פ וכשכשה בזנבה...) אל תקחי את זה קשה, אבל נראה לי שמאז ומתמיד ההיענות לפינות בפורום- ובעיקר לפינה הזאת- הייתה מועטה... אבל בכל מקרה סחתיין על ההתמדה!

Wrath Within

New member
אני פתחתי את הפינה הזאת!../images/Emo11.gif

ככה שלי מותר לענות אחרונה!
~משלבת ידיים בכעס~

5ifi

New member
לאלאלא.

אם אתה פותח פינה אז אתה עונה שני או שלישי, כדי לא להיות כאפות שאיך שפתחו פינה הוא ישר עונה, אבל גם מפגין נוכחות ועונה בזמן! גאט יה?

Love Metal 666

New member
Join Me in Death../images/Emo99.gif

שורה אהובה בשיר? This world is a cruel place and we're here only to lose... שורה פחות אהובה? אין. מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? כלום, הוא מושלם! איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד, רק וילה.
הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? לא! האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? מתאים ביותר.

Tender Thunder

New member
עונה ומציעה

להבא להוסיף קישורים לקליפ/הופעה, ולליריקס. אני בטוחה (מקווה...) שאני לא העצלנית היחידה כאן. http://www.youtube.com/watch?v=7k1z5M3BDZo מישהו יכול להסביר לי למה הוא נראה יותר טוב ממני כשהוא מאופר? האם התשובה לכך טמונה בעובדה שהוא נראה יותר טוב ממני גם כשהוא לא מאופר? -_-" הוא נראה טוב אפילו בחזייה ורודה (למרות שהיא לא הכי התאימה להיקף שלו אם אני זוכרת נכון
) שורה אהובה בשיר? עכשיו, כשבאמת טרחתי לקרוא את המילים מעבר לפזמון (מה, זה מהשירים שאני לא טורחת להקשיב לבתים :p), אני אוהבת כמעט את כולו, המילים טובות.. We are so young. Our lives have just begun, But already we are considering, Escape from this world. Together in Death. Won't you Die tonight for Love? Baby, join me in Death. Won't you Die? This world is a Cruel place, And we're here only to lose. So before life tears us apart let, Death bless me with you. This life it ain't worth living. So will you die? [כן. זה כל השיר, מלבד קטעי הקוצ'י-מוצ'י. :D] שורה פחות אהובה? להלן קטעי הקוצ'י-מוצ'י: And we've waited for so long, For this moment to come. Were so anxious to be together, מה הייתם משנים\מוסיפים לשיר? ..לא יודעת. בעצם, סתכלו בתשובה האחרונה
איזה אומן הייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? ג'וש גרובן. הייתם רוצים לשמוע גרסא איטית יותר\קצבית יותר לשיר? גרסה מהירה יותר תשמע כאילו הוציאה אותה משנות ה70/80 (כמו הגירסה של tears for fears ל-mad world לעומת הקאבר של rem או גרי משהו.. מישהו יודע על מה אני מדברת?), ואיטית יותר תהיה קצת אמ.. דבילית/עיבוד אופרה. האם שם השיר מתאים? אם לא היה נקרא כך, איזה שם הייתם בוחרים לו? Jordy Join Me In Death. אתם חייבים להודות שיש בזה באזז. ---------- כשתפתחי שרשור עם רשימת הפינות והשרשורים הקבועים אני כבר אגיב, בינתיים אני רק אביע נכונות לסייע חח. ---------- *אגב! לא שכחתי את המסרים, היה לי הרבה בידיים בימים האחרונים אז.. זה עוד יגיע :p.

Tender Thunder

New member
אולי נעשה דיון תואם לשרשור הזה

הפינה של דיונים על שירים שהייתה פה פעם נדמה לי.. אז אפשר כבר לעשות על השיר שיופיע בפינה הזו בכל פעם (אני כבר פיתחתי על הנוכחי תאוריות חח). ואם אנחנו עצלניות מידי זה יכול להיות דו-שבועי או אחת לחודש או משהו.. מישהי בעד/נגד?

5ifi

New member
אני בעד שתעלי את זה לדיון

במקום שאנשים אשכרה מסתכלים בו, ולא בחור הנידח הזה בתחתית העמוד... פתחי 'אוף' או משו! בעצם זה לא 'אוף'...

למעלה