שרשור שאלות

ש י ר כץ

New member
לממהה בערום?

מה שירה תעשה לנועה????!! ולמה אין קטע אחד מהפרק הבא??!! זה לא מעודכן....! חח...

שאלהה!!

למה לא רושמים כלום בעמוד של השחקנים על מקס ועל נוגה שחר ועל עוד כמה(בעמודה של ה"על השחקן") כיאלו אין מה לרשום אליהם?!!...חחח על הפחות מוכרים רושמים ועליהם לא!?! ולמה אין הרבה תמונות בגלריה?!

Rontzi

New member
בקשר ל"על השחקן"

את מוזמנת להכנס ל http://10.israel-forum.co.il/ , לעבור לעמוד תוכניות ולקרוא במיני אתר של פיק על מקס ונגה ...!

flymy

New member
אמא שלך זו מיכל קופר-קרן?

אם אני לא טועה, היא רווקה ...

ortalo0o0sh

New member
ואויי באמת בגלל זה?! איזה באסה!!

רציתי ללכת לאולפנים לראות אותו שמהההה ):

לא לא אני צוחק

אני לא יודע אם באמת הוא מפוטר אבל במזן האחרון לא רואים אותו שם הרבה אפשר לומר בכלל אז....

אין לי הוט ואני חורשת על הויאודי של

שכנים לשי רק כדי לראות את מקס..זה מצחיק שהוא לא יודע להגישש זה הקטע בפינות שלא חחח אבל אני חושבת שהוא כבר לא באקזיט..כי באיזה תוכנית מיכאל מושונוב דיבר עם גו'ני קוניאק בטלפון על פיק אפ...ואז הוא אמר לו..אז מה לקחת לנו את מקס עכשיו כבר לא יהו לנו פינות מעניינות חחח

vodogirl

New member
../images/Emo24.gifוואלה????

אמא שך שך כתבה את הסיידדרהה ??? אתה הילד הדוס מפרק 10...

er 4ever

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשרשור שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יש לי שאלה

תגידו האם אתם מצליחים לראות קטעים מהפרקים של פיק אפ באתר של התפוז ? כי אני ממש לא מצליחה ואין לי מושג למה!!!!!!!!!!!!!!

אליעד699

New member
אני חדש פה....

בהתחלה לא רציתי לראות את "פיק אפ"... לא חשבתי שזאת תהייה סידרה שראויה לצפיה.. אבל אחרי שראיתי פרק אחד.. (את פרק 4) נדלקתי על הסידרה..!!! אחלה סידרה... מועמדת ראויה מול "טלנובלה בע"מ ". בר רפאלי הזאת שווה בטירוף....!!! ויש לי שאלה שלא ממש הבנתי... מקס אולארצ'יק הומו בסידרה?? כי יש בינו לבין אח של זאת השחקנית מין מתח מיני כזה מוזר.... הוא הומו?

flymy

New member
מקס הוא בין לבין ...

עכשיו אני רואה את השידורים החוזרים וזה באמת סדרה סבבה ...

למעלה