שרשור שאלות

יש לי שאלה על 2 קליפים ישראליים../images/Emo92.gif

אני רואה כמעט כל לילה את התכנית " נדודי שירה " ב-ערוץ 33 ו-היו פעם אחד 2 קליפים מ-שנות השמונים של 2 זמרות ישראליות לא מוכרות כל כך היום ו-הייתי מבקש לדעת מה שם השיר שהם שרו בקליפ שלהם ו-מי הם הזמרות האלה : 1- זה קליפ של זמרת עם מלווה קלידן ו-מלווה מתופף שהמילים שלו הולכות ככה : " למי את כותבת רותי , למי את שרה רותי . לך אני שרה שירי אהבה יפים , לך אני שרה שירי אהבה יפים . 2- זה קליפ של זמרת שלובשת כובע צרפתי אדום ו-הולכת על מדרגות ו-המילים שלו הולכות בערך ככה : " היא לא ידעה מיהו , הוא לא ידע מה . - השיר הזה זה שיר שנישמע רומנטי ו-שקט . אני מבקש לדעת מי זאת הזמרת הישראלית הזאת ו-מה שם השיר הזה

tamarsita

New member
קליפ מ MTV

מישהו ראה את הקליפ בו בן ובת נכנסים לחוד לבית שיש בו מסיבה וכולם מסתובבים עם תחתונים וחזיה חוץ מהשתיים האלה. אני ממש אהבתי את השיר אבל אין לי מושג איך קוראים ללהקה או לשיר. אז אם תוכלו להגיד לי איך קוראים לשיר זה יעזור לי מאוד! תודה רבה taamrsita

Electrolite

New member
Jimmie eat world

או משהו כזה זה שם הלהקה......... לא זוכר את השיר..... משהו שמערב בו את המילה Middle אני חושב.....

קאלט זה פולחן בעברי. הכוונה לכל

מיני שירים/ארועים תרבותיים/סרטים שהפכו לארועי פולחן בדרך כל בגלל קיטשיות יתר (ע"ע קאמפ) או בגלל שהם ממש רעים. "מופע האימים של רוקי" למשל הוא סרט קאלט בעיקר בשל השירים שמופיעים בו, "האיש הרעיל והיפיפיה העיוררת" או "גולשים נאצים חייבים למות" הם סרטי קאלט משום שהם כל כך רעים עד שהם מצחיקים. מקווה שהבהרתי.

QueenNaughty

New member
אתה יודע מה? אתה מוזמן.

האמת היא שהיתי עושה מסיבה כזאת בכיף, אבל מה לעשות שאין אנשים נועזים עד כדי כך??

למעלה