היי ממצב

maayansa

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifהיי ממצב ../images/Emo41.gif

מה קורה?!?! מי פהההה?? משעמם לייייי מווו
שלמתתת??, גלוש? אורטל? יוליה? חן? מישהייייי??

maayansa

New member
הכל טוףףף

מה קורה?!? חן נכון?... חח אני מקווה שזכרתי נכון.. וואי איזה שיעמום פהההההה אני מתחרפנת חחחח

maayansa

New member
חח לאן הלכת?? כולם כנסו דחוף../images/Emo5.gif

איזה רעה ככה הפקרת אותי?!? אם מישו פה שלחו הודעות (((דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףף)))

maayansa

New member
../images/Emo24.gifמזושיתתתתתת התגעגעתיייי

מה קורה נשמה? אצלי הכל טוףף.... אף אחד לא עונה לי פה.. כולם הלכו.. =( מה חדשש??

../images/Emo85.gifגמני געגעתי... אצלי הכל אחלה

מה אצלך?! בטח שיש פה ילדים! או שעוד מעט היו... אממ.. מה איתך? מה קורה?? חבל שמור ל איכולה להיכנס לפורום הזה.. היא הייתה מישתגעת! חחפפפ

maayansa

New member
חחחחחח כן אההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

היא הייתה משתוללת חחחחחחח *כבר שאלת מה קורה* עניתי שהכל טוף... ואמ.. לא אין פה ילדים הם היו כבר שולחים הודעה.. או שהם לא אוהבים אותנו מזוש.. חחחחחחחח =) יום ראשון להדר? חחחחח או שלא? מה בא לך? קראי לאסתר יהיה סבבה חחחחחחח

../images/Emo23.gifחחחחחחחחחחחחחח

בטח יהיה סבבה! אבל לא יודעת אם יום ראשון! מה אני יבוא אם מתנמהה והיא תיראה! אני חייבת יום קרוב ל-3... מתי זה יוצא בכלל?!?!? אתם לא אוהבים אותנו???? בוווווווווווווווווווו חחחחחחחחחח אבל אני מתה על הפורום הזה!!

maayansa

New member
חח מי לא מת על הפורום הזה??

בטח שהם אוהבים אותנו פשוט הם יותר אוהבים לישון או משו כזה חחחחחחחח ((אולי לחרוש מי יודע??)) חחחחחחפפפ
אז אמ.. אי אפשר קרוב לשלוש כי אנחנו מסיימות רק בשלוש וניהיה בבית רק בשלוש ורבע ככה שכחת???....

3 הכוונה ל-שלישייייי

אני כבר ידבר איתך... מתישהוא אבל על בטוח נלך! טוב הילושיית! וכל מי שפה... חחחפפ אני הלכתיייי בייוש מותק! מואאאאאאאאהההההההההה

למעלה