הפורום הזה לא פעיל??

MommyHug

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifהפורום הזה לא פעיל??

אני מבינה שהפורום כבר לא פעיל... כבר שבועיים אני רואה שאנשים רק כותבים הודעות עם שאלות ואף אחד לא מתייחס. אף אחד אפילו לא כותב שאין אפשרות לענות על השאלות. זה ממש לא בסדר שמשאירים אנשים כך בלי תשובות, במיוחד כשהשאלות דחופות וקריטיות. אי אפשר אפילו להגיד מתי יינתנו תשובות??? יש פה מנהל/ת לפורום? יש פה מישהו שיכול לענות על שאלות או שעדיף לא לשאול? אני לא מבינה מה קורה פה...

haimra

New member
חיבוק אימא- כתבתי למנהלת הפורומים

בתפוז אימל עדיין לא קבלתי תגובה,בקשתי מעורכי-דין שיגיבו נקווה שתהיה תגובה לבקשתי,אגב המצב הזה נמשך כך כחודשיים לסירוגין.

MommyHug

New member
באמת?

זה ממש נורא. זה מרגיז כבר. כתבתי הודעה לפני שבועיים בערך, והאנשים שענו לי לא ברור מי הם ומה הם והם ענו לי מתוך רצון לעזור, אבל את יודעת איך זה- אני הולכת לעשות החלטות בהתבסס על המידע הזה, ואני צריכה שהוא יהיה מהימן. בהתחלה אמרתי שאולי לוקח זמן לא יודעת אבל אי אפשר לכתוב כאן איזו שהיא הודעה של ה'הנהלה'? התנצלות שהם לא יכולים לענות? משהו? עכשיו את אומרת שזה חודשיים כך לסרוגין... זה ממש מרגיז. אני אפנה גם כן לתפוז. תודה

haimra

New member
באם גולשים נוספים יפנו להנהלת תפוז

אולי משהוא ישתנה והמצב יתוקן,אני מפנה אותך לפורום דיני ביטוח ב-ynet יש שם עורכת דין בשם נירה גולן שרואה בעזרה לזולת שליחות והיא ממש 10 יש לה מענה טלפוני-1-700-700-056 . אגב אני זכר ולא נקבה כפי שענית לי. http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-883-18067,00.html

lt17

New member
פניתי להנהלת תפוז כבר לפני חודש...

אולי צריך לעשות משהו מאורגן יותר, לפנות ביחד ולא לחוד... :/

MommyHug

New member
תשובת הנהלת הפורומים

לגבי פורום דיני ביטוח לאומי- הוא יסגר בקרוב.

למעלה