מה יהיה הסוף

רֶשֶף

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif מה יהיה הסוף ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברים יקרים, אצלי בראש החלו להבשיל עיקרי גורלו של מואיז לכדי חלקו השני של הסיפור. תכננתי משהו לא שגרתי ומפתיע, אבל ככל שאני מתעמק בעניין צומחות עוד ועוד אלטרנטיבות ואני מתקשה לבחור בינהן. מכיוון שאני מתרשם ש"לרגל החגים" לא מעט חברים כאן נמצאים בשלב "מואיזי" כזה או אחר, עלה בדעתי לאפשר לכם להציע גורלות אלטרנטיביים לפארסת השדרוג הדרמטית. לו אתם בנעליו של מואיז, כיצד הייתם רוצים לראות את הדרמה מסתיימת?
האם יאלץ מואיז לרדת למחתרת ולהשאר לנצח עם "סילביה"?
האם יכנע ליצר השדרוג ויקנה אצל היבואן התל-אביבי ממנו הוא סולד?
האם יתכופף ויסוג לזוג שגובש כ"השני הכי טוב" במסגרת סקר השוק שעשה?
האם יחליט להתאמץ, לגרד סכום נוסף ולהשיג לעצמו את "זה שיותר טוב מ'הכי טוב'"?
האם יקפוץ לניכר ויארגן זוג אזוטרי ביבוא אישי?
האם יהפוך מואיז ליבואן וסוחר אופניים עצמאי?
האם ייסד מואיז את המפעל ציוני הראשון בארץ הקודש ליצור שלדות אופניים מסגסוגת סיבי זכוכית וקליפות של קלמנטינות?
האם אכפת למישהו בכלל?

טיראן מ

New member
למה סוף ??????

מי אמר שצריך להיות סוף ? בשלב ראשון ידידנו מואיז יגלה את פורום אופניים של תפוז ושם ישאל שאלה זהה לחלוטין לשאלתך !!! התשובות שיקבל מואיז (שתקבל, רשף) יהיו הבסיס לבילבול גדול אף יותר ממה שהיה קודם.

כשאתה צודק, אתה צודק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

איך יכולתי במהירות לענות וכל כך לטעות
. שהרי ברור שמואיז כאן כדי להישאר
. ולכן, יתוודע אל הפורום ויושביו
, יתערבב בדיוניו
, ירבה רכיבותיו
וגם יטעם מרכילויותיו
. או שלא...ידבוק בקלמנטינות, ויצור שייק מוטורי מנצח
.

../images/Emo45.gifשביל קליפות הקלמנטינות../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif

אכפת עד מאוד
. כבר לא נשארו ציפורניים בזרתות של הרגליים
.

talctalc

New member
שיהפוך ליבואן!!!!!

אני בטוח אלך לקנות ממנו (אלא אם כן הוא ייבא שלדות של חברה המתחרזת עם יאמי'ז)

ido mazor

New member
יהפוך ליבואן, כמובן

זה הכי אופנתי היום. מואיז ייבא אופניים שמיוצרות במוסך משפחתי קטן אי שם בהרי הרוקי הקנדיים, המילה האחרונה...

m noga

New member
אפשרות שביעית מנצחת! סגסוגת סיבי זכ

זכוכית וקליפות של קלמנטינות!

gilgilm

New member
../images/Emo23.gifהייתי עוצר לרגע ומפגיש את מואיז

עם אשה יפיפיה ומסתורית כך שיהיה במבוכה עוד יותר גדולה ויקרע בין אהבתו לסילביה ולאשת המסתורין עד שיגיע הרגע בו יצטרך להחליט את ההחלטה הגורלית...... (ראיתי בזמן האחרון הרבה טלנובלות) בהצלחה רשף הפורום מחכה לסיפור אהבה מרגש

עופר D

New member
מכירים את הסוף

אפילו היכרות אינטימית משהו... מתחננים להורים, משקרים לאישה, מתחמקים ממנהל הבנק, מלקקים לבוס. ככה מתגרדות כמה אלפיות לתקציב. איתן רצים לאיזה סוחר אופניים עלום, שיש לו מוסך אופניים משובח ברפת הישנה של המשק של אבא שלו, שחוץ ממנו וכמה יודעי סוד אף אחד לא יודע כמה הוא טוב, אמין, מקושר לברנזה, ולא מעודכן בחדשות על מואיז מיודעינו. איכשהו, הוא משיג לו את הקומבינה של החיים שלו: מסכים לתת לו על סילביה קצת יותר מאלפיה וחצי, מקמבן לו שווין רוקט דנדשות מודל 2004, מידה L במבצע, משודרגות עם XT אחורי, תמורת שמיניה צנועה נוספת. משכנע אותו לקנות משאבה קלילה תמורת עוד 150. הבקבוק והפנימית (ללא ג'יפה) עליו. ומואיז חוזר מבסוט הביתה, מחכה ליום המחרת לרכיבת הבכורה (אי אםפשר היה לנסות ברפת. משקעים, אתם יודעים...).

alonaski

New member
ומה על רעיון מפתיע של:

מואיז מפתיע את כולנו ועובר ניתוח לשינוי מין!!!!!!!!!????????!!!!!!!!

רֶשֶף

New member
אלונה! אני מתפלא עליך ../images/Emo12.gif

הלא את שינוי המין מואיז עבר כבר בשנה שעברה. מה חשבת שזה "פיני מויזוביץ'"? פנחס? במקור קראו לו פנינה. אבל מאז שהשתילו לו... פלטפורמה יציבה... חייו השתנו מן הקצה אל הקצה.

alonaski

New member
../images/Emo5.gif אופססס...

סליחה פיני-מואיז-פנחס-הקטן...
מודה - לא יצא לי כ"כ לעקוב אחריך ואחרי ההתפתחויות שלך...

למעלה