שאלות שטרם נענו

daye

New member
מחיר הנפט

ז'אק רגע לפני שמעלים שוב את מחירי הנפט והסולר , רציתי לדעת האם הצלחתם לבסוף לסגור מחיר מיוחד לישוב (הבנתי שיש בעיות סביב הנושא)? אם כן מה הוא? ואם לא, האם תוכל להמליץ על החברה הזולה ביותר נכון להיום? תודה

ninagil

New member
כלובים לבקבוקים 1.5 ליטר

יש סיבה שחברת אביב לא מכניס כלובים לבקבוקי 1.5 ליטר ליישוב? יש בעיה עם המיקום כמו לרופאים, פיצה דומינו וכו?

watcher3

New member
תשלום חוב אדמת בנין למועצה

ברצוני לשאול בנושא התושבים ששילמו לוועד התושבים את מיסי אדמת הבנין וכעת לאחר 4 שנים פתאום המועצה נזכרה שגם לה מגיעה. למיטב הבנתי מתארגנת קבוצה לגבי חוקיות ו/או פניות מול המועצה. האם מישהו יכול לפרט אם יש כזו קבוצה? איך יוצרים עמה קשר (טלפון...)? האם החוב הנ"ל חוקי? פעמיים אותו מס לשני גופים שונים?

לארי

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif שאלות שטרם נענו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בשרשור מטה

Jacques Beraru

New member
מחירי נפט

תודה על התזכורת (אכן יש סיכוי לא מבוטל שמחירי הנפט יעלו שוב בקרוב) לפי בדיקתי מול ארבעת הספקים "הראשיים" (בעלי תעודות מקור ופיקוח כיול) לדור אנרגיה (1-800-202-211) יש כרגע הצעה של 3.09 ש"ח.ליטר אם כי זמן ההספקה הוא של כ-3 ימים. לגבי פז - לדאבוני הם לא עמדו בסיכום ומחירם כעת עומד על 3.15 (דלק וסונול 3.20) למרות שעל פי "המנגנון" היינו צריכים לקבל 3.06. שלחתי מכתב למועצה לצרכנות בעניין, אבל עם זה לא מחממים את הבית...

טל אשרי

New member
מחיקר קבוצתי לנפט לכפר האורנים

אכן דור אנרגיה הם הזולים ביותר 3.09 ש"ח לליטר נפט. בררתי עם הגברת דנה נאור שמוכה לתת מחיר קבוצתי לכפר האורנים 3.00 ש"ח. אז אם הם הזולים ביותר וידועים כרציניים , למה לא סוגרים איתם, למה מחכים?

Jacques Beraru

New member
מחיר נפט - מחיר קבוצתי

טל היקרה - כל הכבוד, בבדיקה האחרונה (יום ד') - המחיר הקבוצתי עמד על 3.09 אני שמח שהצלחת לקבל שם מחיר נמוך יותר (אינני יודע מה פשר השינוי כי איננו מוכרים כביישנים)...כך שכנראה חיכינו לך!!! שימי לב - ברגע זה צורפת ל"צוות האנרגיה הוולונטרי" (יחד עם עופר למרוביץ ואנכי - וזה צ'ופר אמיתי כי מקבלים ג'ריקן, פעמון לחלוקה וביקור בבתי-זיקוק ע"ח הישוב). המונח "סוגרים איתם" לא כל כך רלוונטי, מכיוון שאנו לא מתחייבים לכמויות,המקרה הקודם עם פז הראה שיש קושי לחברות האנרגיה לעמוד במנגנון מחיר עונתי, והמיטב שאנו יכולים לעשות הוא לעשות בדיוק מה שעשית ולרשום המלצה. מחר נבקש מהם לשלוח פקס למזכירות הישוב, ונרשום עדכון.

Jacques Beraru

New member
מחיר הנפט - דור אנרגיה ** עדכון **

טל שלום, בהמשך לנתון שהבאת, דיברה רונית (מזכירות) עימם, ומסתבר שההצעה ל-3 ש"ח (במקום 3.09 כרגע) תקפה רק למקרה של אספקה יומית מרוכזת של לפחות עשרת אלפים ליטר (כ-25 משפחות)... ודרישה שזה ייעשה מול גורם קשר אחד. מכיוון שפעילות כזו כרוכה ב"תפעול" - תיאום זמנים מול מועד אספקה קשיח, התחיבויות כמותיות ואישיות מול חסכון של כ-36 ש"ח למשפחה - אינני מכיר מישהו שמוכן לרכז פעילות כזו. אני מוכן לנסות לאכוף עליהם את המחיר הנמוך בתנאי שיש 25 משפחות שיודיעו על כך שהם מתחייבות להזמין/הזמינו השבוע נפט (אספקה ביום חמישי זה) וישלחו לי הודעה אישית על כך לא יאוחר מיום ג'. אני מצידי אוציא הודעה ביום ג' בערב אם הצלחנו "להרים" את ה-POOL הזה. ושוב - הדבר לא יפתור את האנשים מלהזמין טלפונית בעצמם. כמו כן פנינו לועד לפיד, ואני גם מזמין את תושבי לפיד להצטרף לעניין. הגודל קובע!

Jacques Beraru

New member
מחירי נפט - דור - עדכון 21.12

למרות הנסיון לגבש "קבוצה" ליום ה' הקרוב, פנו בעניין רק 5 משפחות. המשפחות מתבקשות להזמין בטל' 1-800-202-211 (דנה). האספקה תבוצע ביום ה' הקרוב. המחיר יהיה 3.09 ש"ח/ליטר. במידה ונגיע ל-25 משפחות/10 אלף ליטר המחיר ירד ל-3 ש"ח. כל המזמינים מתבקשים לשלוח לי הודעה (לצורך בקרה). כמו כן, סיכמנו ש"שיטת ה-POOL" (עם שמירה על יחס מחירים דומה לכל העונה) תפעל פעם בשבוע - לכל יום חמישי.

donaldak

New member
יש סיבה,אך שונה

את התשובה מדוע חברת אביב לא מציבה מיכלים בישובינו ניתן למצוא בפורום בדיון שהועלה ב- 6.8. (ע"י כניסה לארכיון ). בכל אופן אין להם בעיה עם מיקום הישוב.

donaldak

New member
העתקתי עבורך את תשובתי

אפשר בהחלט למחזר בקבוקים מאת: donaldakו 06/08/04 | 00:22 עם קצת מאמץ ורצון טוב ניתן להציב בסמוך לביתך הפרטי מיכל נוסף לאיסוף בקבוקי שתיה של ליטר וחצי ולפנותם באופן עצמאי למיכלי הענק הממוקמים ליד הדואר בלפיד או בסמוך לסופר סנטר במודיעין. כך אנו בביתנו צוברים מדי שבוע בקבוקים ומפנים לאחד היעדים הנ"ל. ולשאלתך מדוע בכפר אורנים אין מיכלי ענק: חברת אביב, משיקולים כלכליים(ופוליטים כמובן) הפסיקה לפזר מיכלים ברשויות השונות. לפני כחודשיים פניתי אליהם בבקשה להציב בישובינו מיכל ענק,שכן המשאית כבר מגיעה עד לפיד, ומטרים ספורים היא בכפר האורנים,אך כרגע הוספת נקודות איסוף חדשות בהקפאה בגלל חוק הפיקדון ,ולכן גם לאנשים טובים ואיכפתיים כמונו לא יקצו נק' איסוף חדשה בשלב זה. *את יכולה להכנס לארכיון(ראי למטה ארכיון) עמ' 96 ולמצוא את כל הקישורים בנושא זה. גם אני לא מומחית במחשבים,אך עם קצת "משחקים" וניסיונות אפשר לגלות עולם ומלואו.

למעלה