שרשור שאלות

נתי31

New member
יש לי שאלה :

מה... לנתן יש 2 משפחות ?! איך זה קרה ? מה... זה היה כאשר הוא עזב את הבית לשנה וכבר הוא הספיק להוליד את אליאן ? או ש..מה ?! רק תסבירו לי איך זה שיש לו שתי משפחות !

y a h a v 21

New member
../images/Emo42.gifיש לי שאלה דחופה!!!!!!

איך אני משיגה את הפרק של אתמול(106) אני חייבת לראות אותו סיפרו לי שהיה מאוד יפה שהכוסון (יהודה)בכה, אני חייבת לראות את זה בבקשה אתם חייבים לעזור לי
יהודה לוי אהבת חיי
!!!!!!

k a b o o k

New member
אז ככה..

אכן, לנתן יש 2 משפחות
, לפי מה שהבנו עד עכשיו, לפני מסר שנים (18 בערך), הוא הקים משפחה בצרפת-פריז, והביא לעולם ביחד עם אשתו הראשונה, את אליאן
כנראה קרה משהו, ואז נתן ואימא של אליאן התגרשו
נתן הכיר את דניאלה, הם התחתנו, והביאו את אלונה ושירלי
(כל זה בלי שדניאלה, שירלי ואלונה יודעות מהמשפחה הקודמת) וזהו..
אני חייב להגיד עוד משהו.. אתה זוכר את הרעיון שלי לסיפור שאני אכתוב שהדמויות שלו יהיו חברי הפורום+הדמויות הוותיקות
אם כן, אז אתה בטח זוכר את התגובה הלא ממש טובה שלך, אמרת ככה: "זה רעיון בכלל לא טוב הוא בחיים לא יצא לפועל", אתה אמרת את זה, וכיום, עלה כבר הפרק ה-8 של הסידרה/סיפור שבעבר דיברתי עלי
הייתי חייב להגיד לך את זה

SimsY

New member
יש לי את הפרק בקובץ וידאו

אבל אני ממש לא יודע איך אני אוכל להעביר אותו זה 800 מגה

y a h a v 21

New member
יש לך אפשרות......

יש לך אפשרות של שליחה בicq... ויש לך אפשרות לפתיחת שרת על המחשב... ואנשים יורידו...

SimsY

New member
זהו אבל אני פוחד מ

פריצות יש לי המון עבודות שאני עושה למכללה שאני לומד בה על המחשב ויש אנשים שיודעים לתמרן פתח מורשה לפריצה רחבת היקף אז אני מעדיף לסגור הכל - חבל שאי אפשר לסמוך על אנשים כי אחרת הייתי עושה סרבר כבר ממזמן - אני מפרק את הפרקים לתמונות גם אז יש לי המון תמונות מכל פרק.

y a h a v 21

New member
../images/Emo42.gifבבקשה

אולי בכל זאת תשלח לי את זה ב ICQ? בבקשה אני חייבת לראות את הפרק!!!!!!
יהודה לוי אהבת חיי!!!!!

orhila

New member
סליחה שאני מתערבת, אבל אולי תעלה

לכאן את התמונות של יהודה בוכה, לפחות היא תוכל לצפות בתמונות אם לא לראות את הווידאו

איך זה יכול להיות...?

שלפני 18 שנים היה לו משפחה ורק אחרי זה נולדה לו אלונה? הרי אלונה בת יותר מ18...
אני חושבת שנתן ודניאלה התחתנו, נולדה להם אלונה ואז הם נפרדו [
] לתקופה כלשהי שבתקופה הזאת היה לו רומן עם אמא של אליאן וקרה מה שקרה ואז הוא חזר לדניאלה ונולדה שירלי... הגיוני?

orhila

New member
חיים כפולים, השמעתם את הביטוי?

זה מה שקורה כאן, נתן נשוי לדניאלה, אך ניהל רומן עם אשה אחרת במהלך נישואיו וגם נולדה לו ילדה מהרומן הזה, דרך אגב לפי מה שנאמר בסיפור זה קרה בנתניה לא בפריז, רק יותר מאוחר עברה לינט אמא של אליאן ובתה לפריז ונתן נסע לבקר אותם בתחילת העונה שעברה, לאחר שהסתבך כלכלית, חיים כפולים הוא דבר שכיח ואולי הבסיס לרוב הטלנובלות הוא פשוט לא כל כך מתאים לסגנון של אהבה מעבר לפינה שהתהדרה בפשטות עלילות ישראליות, אבל האמת שאני מכירה אישית מקרה כזה בחיים וזה קורה לפעמים גם במשפחות הכי טובות

רק שאשתו ידעה שיש לו אישה

אבל כנראה זה לא היה אכפת לה (כמו שלעודד לא היה בעייה להיות עם ליסה בסטוץ' בזמן שהייתה עם אמנון)

חחחחחחחח

האמת.........זה נכון! לנתן יש 2 משפחות אבל דבר 1 לא ברור לי למה הוא לא יכל לספר לדניאלה כשפגש אותה שיש לו בת? הרי זה קורה לא פעם שלזוג נשוי יש ילדה מהנישואים הקודמים!

Ch00kAr GirL

New member
אבל הבעיה היא שאליאן לא מהנישואים

הקודמים..
היא בין אלונה לשירלי..אז זה אומר שנתן בגד בדניאלה שהם היו נשואיםם

dht160

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gifשרשור שאלות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

נתי31

New member
כן... חחח !

רק שאלתי שאלה אחת קטנה וקיבלתי אולי 100 תשובות ... ואני רואה שגם השיחה התפתחה . בכל זאת תודה על כל התשובות ביי

למעלה