GPRS

PingPong18

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifGPRS../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

מישהו מוכן להסביר לי מה זה ?
יי

General Packet Radio Service

זה בעצם שיטה חדשה של העברת נתונים בין הטלפון הסלולרי לרשת שאליה הוא מחובר. נקרא גם דור ה2.5 בדור זה יתאפשר גלישה מהירה יותר, ובעצם הרשת של הGPRS תאפשר שהמכשיר שלך יהיה מחובר תמידית. זה באופן כללי. תוכל לקבל הרבה מידע באתר נוקיה למשל או באתרים אחרים שמספקים מידע.

אלכס נ

New member
מה? איזה שטויות

אני משתמש בטכנולוגיה זו כבר חצי שנה ברשת מירס. אני מתכוון לשיחות איכותיות וגלישה במהירות של 96000 ביט לשניה. חברה תתעוררו, זה הגיעה לפני כ 8 חודשים לקהל הרחב.

geostant

New member
בתקציר...

GPRS = General Packet Radio Service השיטה שתחליף לאט לאט את ה-GSM, וזאת כי היא הרבה יותר מהיר (תומכת עד 114KB לשנייה), היא דור 3 כמובן, והיא הרבה יותר אמינה מכל הבחינות. כמובן שיש עוד הרבה מה לספר עליה אבל אין לי כוח ממש. Ge
Stant

ד../images/Emo56.gifר 3?

היא ממש לא ד
ר3! ד
ר השלישי הוא הUMTS שתומך בהעברת נתונים הרבה יותר מהירה 2 מגה בייט לשניה!

geostant

New member
SCT

An Imporoved service standard for GSM pahse 2 Plus The upgrade to this type of packet switching is necessary for GSM operators to have networks capable of supporting thrid-generation 3G services. כמו שרשמתי לקוח מ-SCT Ge
stant

ashomer

New member
אתה טועה!

הGPRS לא מחליפה את הGSM אלא מתבססת עליה. הGPRS היא "שיטה" להעברת נתונים מהירה כמו שכתבתם 114KB. והיא דור 2.5...

ashomer

New member
אתם מבלבלים אנשים

הGPRS הוא שדרוג לרשתות GSM קיימות. השיטה מתבססת על רשת הGSM הקיימת ומאפשרת להעביר בה מידע במהירות עד 115KPBS. בעזרת הGPRS המכשירים יכולים להיות מחוברים תמיד לאינטרנט..

אלכס נ

New member
עדכון, תחליף?

קודם כל זה דור ה 2.5 ולא ה3. דבר שני ה 114K זה תיאורטי. למעשה זה עובד היום על 96K ברשת מירס. ולמה שזה יחליף את ה GSM? זאת טכנולוגיה חדישה שפועלת בכמה מדינות בעולם, בנוסף לישראל, וזה לא אומר שהיא תחליף את הGSM. אי אפשר להגיד שרשת אורנג´ עומדת ליפול. סלקום גם עוברת לGSM בקרוב, אז הדבר הזה עומד להתקיים עוד מספר שנים טובות.

ashomer

New member
../images/Emo46.gifבבקשה!!!../images/Emo46.gif

אני מבקש אל תכתבו דברים שאתם לא בטוחים בהם! זה מטעה! מירס לא משתמשת בGPRS ולא יכולה להשתמש בו. הGPRS כן יעדכן את הGSM בארץ גם באורנג´ גם בסלקום.

אלכס נ

New member
הם כן משתמשים!!!

מירס כן משתמשת ב GPRS, זה ידוע ואין על מה להתווכח. במירס - כל המכשירים פועלים בטכנולוגיה זו. באורנג´, ועוד מעט בסלקום חלק מהמכשירים יפעלו בטכנולוגיה זו. המחיר שלהם בטח יהיה פיצוץ בהשואה למירס.

idan3k

New member
GPRS זה תקן של GSM

אז לא אמיגו ולא פלאפון יכולים להשתמש בו... ל-CDMA יש משהו אחר לדור 2.5 לא זוכר איך קוראים לזה וזה גם נכון לדור ה-3 - רק GSM יפעילו UMTS, לCDMA וIDEN יש דברים אחרים... מירס לא עובדת כרגע בדור 2.5, הם יעבדו בעתיד כמו כל החברות... אבל בGPRS - כל עוד הם לא יעברו לGSM אז לא...

למעלה