שואלים שאלות

environment

New member
תגידו, יש ישראלים בקונגו?

קרובת משפחה, עם ביתה הקטנה עוברת בקרוב לקינשסה לי זה נמשע טרוף מושלם. מי מוכן לנדב מידע לגבי הנעשה שם? יש שם עוד ישראלים? יש שם מסגרות נורמליות לגדל ילדה קטנה? כשטיילתי לפני עשור ביבשת השחורה, עוד קראו לקונגו זאיר, והיו שם מלחמות נוראיות מה קורה שם היום?

haimbar1

New member
לגור בדרבן דרום אפריקה

שלום, האם ישנו מישהוא שגר היום או בעבר בדרבן ויכול לעזור לי בהתלבטות: הוצע לי לעבור לשנה שנתיים לדרבן בדרום אפריקה. מספר שאלות: איפה כדאי לגור (בטחון) שאלת הבטחון- הייתם הולכיםלשם עם משפחה? ילד בכתה ט - האם ישנם ישראלים נוספים בגיל זה? כמה אני צריך להרוויח ע"מ לגור במקום בטוח ולשלוח ילד לתיכון טוב, מכונית (לחסוך בצד...) או סתם עיצות ממי שנמצא שם, תודה חיים

ecufax

New member
מרכזי קהילות יהודים באפריקה

שלום לכולם, אני אמור לנסוע לטיול שכולל גם עבודה בדרום אפריקה, לזמן שהייה ארוך, מישהו יודע איך מגיעים לקהילה הישראלית ? אני יודע שיש המון ישראלים מחברות שונות השוהות באזורים אלה, איפה אפשר להיפגש או להתארח, תודה מראש לכל המשיבים.

לילית462

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifשואלים שאלות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

formagiu007

New member
היכן את נמצאת באפריקה?

לילית שלום היכן את נמצאת באפריקה? תמיר

BellA עלמה

New member
אני לא גרתי בדרדן

אבל גרתי בדרום אפריקא הרבה מאוד שנים. אישית קייפטון יותר מומלצת גם מבחינה בטיחותית

haimbar1

New member
תודה

אבל לי אין בחירה, הייתי בקייפטאון- בכלל יפה שם. הבחירה שלי היא בין להשאר בישראל לדרבן במסגרת העבודה שלי.

למעלה