../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo10.gif

יש משו שאני לא ממש מבינה. וחייבת לפרוק את זה כאן קצת. הפורום אמנם חדש (יחסית) , אבל כן מוצאים אותנו וכן נכנסים אלינו אורחים חדשים , לפחות אחד/ת פעם ביום יומיים. וזהו העניין - "אורחים". למה אני מרגישה שאנשים מגיעים , זורקים שאלה ונעלמים אפילו בלי תגובה לתגובות שמגיבים אליהם? ואי אפשר לאמר , לדעתי כמובן , שקבלת הפנים להם , איננה חמה , הולמת ועניינית. אמנם , אנחנו לא מרבים בלהג ובקיש קיש קיש ובלה בלה בסגנון הצ´אט , אבל זו גם בהחלט לא מטרת הפורום , שהייתה ליצור בית חם לדיאלוגים , שוטפים בנושא הקרוב לליבנו ולא אירוח בסגנון שאלות ותשובות ו- היו שלום , תודה על התשובה כאילו מעין "פורום מומחה" . כי אנחנו לא פורום מומחה. סתם תהיות מה גורם למצטרפים חדשים , לא באמת להצטרף . לא באמת להרגיש נינוחים מספיק - כדי להיות חלק שוטף מאיתנו. - כדי להגיב גם לפניות שלאחרים , ולא רק לקבל התייחסות למה ששאלו וגם זה לעיתים בלי תגובתם החוזרת. - כדי לקיים דיאלוגים ופינג פונג של שיחות רציניות יותר או פחות לפי העניין והמצב רוח. - כדי לשוב לכאן , גם לא בשביל איזו בעיה ספציפית מציקה ,אלא יותר לשתף מהווי חייהם והיומיום המיוחד שלנו? אני יודעת שהם (אתם , אתם , אולי אתם בכל זאת קןראים?) לא כאן , כדי להתייחס אלי בכלל אבל , בכל זאת זה צובט בלב. אני לא מאשימה אף אחד מאלו שנהגו כך בגישה שכזו (כמו שכתבתי למעלה ) , אבל הייתי רוצה שתכירו יותר את המקום הזה ותדעו שהאפשרות לחזור לכאן ולקחת חלק יותר שוטף , קיימת ואפילו מאוד רצויה. זהו , שפכתי. והפרחים והתודות לקומץ הנאמנים שלי שעוזרים לי ולעצמם לשמור כאן על הגחלת. כי אני עדיין חושבת שהפורום הזה חשוב ואסור לוותר עליו. אוהבת אתכם
תודה
יקירי.

אביגיל ../images/Emo24.gif

קוראת אותך ומנסה לחשוב ביחד איתך למה? האמת? נראה כי אין לי תשובה חד משמעית רק איזו תחושה שאנו החד- הוריות למדנו לעשות הכל לבד,בלי לחשוב פעמיים ,פשוט לבצע. לא קל לגדל ילדים לבד ולרב אנו מסתובבים סביבם ברב שעות היום ואז כאתנחתא מכל ה"כאב ראש" מחפשים עניין לפנאי. עוד עניין הוא שבנושא הילדים ,תמיד יש עם מי לקשקש לספר על החוכמות והקשיים. בכל מקרה זה פורום חשוב ולו לקומץ האנשים שנמצאים ולאלו שמזדמנים ואין כל סיבה לוותר.

../images/Emo13.gif הצחקת אותי ../images/Emo13.gif

´למדנו לעשות הכל לבד´ , כן זה היה תירוץ מצחיק
אני מבינה, אביגיל את הרגשתך, גם אני חושבת שזה מעצבן לאללה. השאלה היא אם אלו ששאלו קוראים את פנייתך בכלל.
זו שאלה שמעלה שאלה נוספת, מהו בעצם ´תפקידו´ של הפורום, להיות במה לשאלות ותשובות, או לבנות קבוצה של אנשים שתהיה איזו שהיא חברה. למרות שזה לא סותר אחד את השני בכלל. ואני חושבת שזה אפילו שני סוגים של אופי שיכולים לזרום במקביל, רק במקרה הזה, כשהפורום הוא חדש (יחסית) וקטן ללא יחסיות לכלום, המזדמנים והשואלים והולכים, הם הרבה יותר בולטים. אז מה דעתך שנעשה כאן מחסומי יציאה

אי חושב ששנכן צודקות../images/Emo88.gif

קשה קשה לבד........ אין ספק בכך בכלל... תמיד הצדעתי לגרושתי על כך שהתמודדה ועדיין מתמודדת על גידול שני ילדיי שבחזקתה...... כיום שאני מגדל את בני לבד ממש ללא שום עזרה.... אני מבין שלהצדיע לה זה לא מספיק...... אבל, צריך גם לדעת להסתדר לבד... אני חושב שקודם כול לדעת להסתדר לבד... ואז אים יש עזרה כל שהיא מידי פעם רצוי מאוד לקבל אותה כפרביליגיה זמנית.... לא להתרגל אליהה... אני לוקח את הקושי והופך אותו להנאה.... וכך מסתדר.

34 ../images/Emo13.gif

מה דעתך לשתף אותנו קצת בחוויות של הקשר בין האחים הגדולים עם הקטנצ´יק? והפוך? יש כאלו?

את יש לך הברקות את ../images/Emo13.gif

מחסומי יציאה , אהבתי
(אבל זה בתנאי שלכולם יתבטלו קודמקול מחסומי הכניסה לכאן .) וגמני שחושבת שזה אמור להיות גם וגם.

לומוותרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo140.gif

כי גם עם הקצת שיש , לדעתי האווירה נהדרת. ולי זה מספיק.

בינתיים , בינתייםםםםםם

כמובן
אבל בתקווה שיגדל ויתפתח וישמש מקום גם של "פנאי" כמו שכתבת , ניצת וגם של תמיכה הדדית במידת האפשר. |ורק אביגיל חושבת בתשלומים?|

הסיבה

שוב אציין הפורום הראשון שביקרתי בו הוא זה עזר לי וניסיתי גם לעזור, פשוט ישנם רגעים שקצת רוצים לשכוח שהורים לפעמים רוצים להתנתק ולא רוצים לשמוע אפילו את הבעיות של האחרים כי נזכרים שיש לנו גם, אני חושבת שזאת הסיבה שאני קצת "אבדתי" לך. שוב מבקשת
ושולחת לך
מאהבה.

הגרסה הפמיניסטית-

נכון וכואב
לונורא היעקר שאנחנו נהנים כאן לוידע אם שמת לב או לא אבל היו פה כבר שלושה גברים אמיצים, לא נותר אף אחד (אני לא גבר, אני מלאך
) כן, הגברים האלה- לא מסוגלים להתחייב. אפילו לא לשבוע. (עכשיו אתן רוצות לשמור אותי קטנטן, הא?
) אני חושב שאם תבוא גולשת (זה פורום של נשים- תודו) שבאמת תרצה להיות איתנו (נשבע לך שאתמול התרחצתי!) היא תהיה. בתשובות לשאלותיה היא רואה את רוח הפורום. אולי הן לא מספיק אמיצות בשביל לחדור דרך המעטפת הקשוחה שאנחנו משדרים. זה מאוד מעצבן שכולן באות לפה רק בשביל למצוא לעצמן חברות- זה גם אומר משהו עליהן. בכל מקרה אנחנו פה וזה יותר נחמד להיות קטנטנים וחמים מאשר ע נ ק י ם (זה אומר שאנחנו קטנים וחמים- למי שלא הבין) -פורג´, עדין בהלם

../images/Emo98.gif../images/Emo150.gif../images/Emo153.gif../images/Emo46.gif../images/Emo132.gif../images/Emo67.gif../images/Emo61.gif

סתם ,
, זה רק היו דוגמאות של כמה מהיותר קשוחים שבינינו.

../images/Emo12.gif אנחנו בכלל לא קשוחות

אז מה אם אתמול כעסתי קצת (או שזה היה יום בבוקר?, אני כבר ממש לא זוכרת) להיפך, אנחנו רגישות וגם מאד ספונטאניות. (חבל שאין סמיילי של גזר)

לא לימדו אותך שאסור להתאפק?../images/Emo2.gif

השלפוחית תתפוצץ
כן, מה?
האחים וויזלי- הארי פוטר וכל אלה (תעשי לי טובה אל תכנסי לפורום הארי פוטר לשאול ימ הם כי הם לא כ"כ נחמדים בקטעים האלה
) פורג´ זה אחד מהאחים עכשיו את צריכה להגיד לי שאת רוצה שאני אסביר יותר ואני מבטיח לך הסבר מפורט -פורג´, וגרד

למעלה