nooofar

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

על איזה ספר של סטפן קינג אתם ממליצים לי לקנות?
וכמה בערך עולה הספר: בית קברות לחיות

dk171

New member
אני קראתי מיזרי../images/Emo91.gif

בשביל עבודה באנגלית - ספר מענין מאוד מומלץ!. ואומר לך את זה אחד שפשוט לא קורא ספרים לא אוהב ספרים ולא מתחבר אליהם
. לא קראתי ספרים אחרים שלו ואני לא יכול להשוות אבל אם את אוהבת לקרוא ספרים את תאהבי אותו ללא ספק.

Hila87

New member
אני יודעת שזה לא קשור..

אבל "מיזרי" זה לא סרט משנת 90'?
למטה לגבי הסרט הזה... כאילו מסופר שם על סופר אחד שכותב נדמה לי את סדרת הספרים "מיזרי" ומטורפת אחת חטפה אותו כי היא אהבה אותו.. והייתה אובסיסיבית לגביו.. ולגבי הספרים שלו.. ואח"כ הוא גילה שהיא רוצחת.. והיא רצחה תינוקות וישבה בכלא.. ושהיא מתכננת לרצוח גם אותו.. אז הוא ניסה לברוח והיא שברה לו את הקרסוליים בשביל שלא יצליח... (וממש מראים את זה.. וזה נראה דיי כואב...) פשוט מטורפת קיצר.. אה, וזה מותחן הסרט הזה..

אם עוד לא קראת אז כדאי לקנות את "זה

"העמדה", "שק של עצמות", "בית כברות לחיות שעשועים" כמובן, "אש זרה" ספר מעולה, "גרין מייל" גם מצויין, "עונות מתחלפות" זה מצויין וחצי... "קוג'ו" מעולה. באתר הבא תמצאי את "בית כברות לחיות שעשועים" במחיר די זול.

ImZ

New member
אני ממליצה על "זה", ועל "המשחקים

של ג'רלד" שהיה מעולה כשקראתי אותו לפני כמה שנים. את הספר "אש זרה" קראתי גם כן לפני כמה שנים, ומאיזשהי סיבה הפסקתי ממש כמה דפים לפני הסוף (עד היום אני לא יודעת את הסוף - יום אחד אני אברר). וגם אני קראתי בזמנו לצורך book report את "המשליטים" ועוד אחד שכבר שכחתי את שמו, אבל הוא היה התאום של המשליטים, על אנשים במדבר, אני רק זוכרת שמאוד נהניתי.

ע ד י ד ע

New member
כן..

גם אני מחפשת את הספר "זה". ספר שווה? (אני אוהבת לקרוא מאוד ספרי אמה..)

itamar argaman

New member
אם את בקטע של ספרים ענקיים

אני ממליץ לך על "העמדה" (1024 עמודים) אבל אם את רוצה יותר קטנים - "מיזרי", "הניצוץ", "גרין מייל"... אגב מיזרי, מי ראה אתמול בYES 2? אח.. איזה סרט מעולה..

Hila87

New member
כן.. זה מה

שכתבתי כמה תגובות למעלה.. זה מסופר על אותו הבסיס?

itamar argaman

New member
אם את בקטע של ספרים ענקיים

אני ממליץ לך על "העמדה" (1024 עמודים) אבל אם את רוצה יותר קטנים - "מיזרי", "הניצוץ", "גרין מייל"... אגב מיזרי, מי ראה אתמול בYES 2? אח.. איזה סרט מעולה..

Spiritfall

New member
קראתי 3.

הראשון - הילדה שאהבה את טום גורדון. חסר עניין מוחלט ואפילו דיי משעמם. השני - IT ארוך.. אני חושבת שהוא טוב השלישי - נדודי שינה, אבל אני לא זוכרת אותו אז זה לא משנה

אאאאממממ.....

אני ממליצה על "זה" ספר מעולה.... יש לי אותו..... אבל אמרו לי ש"הניצוץ" זה ספר מעולה.....סטפן קינג גאון!!!!

למעלה