אז מה בעצם קורה אחרי שמתים

../images/Emo35.gif../images/Emo41.gifאז מה בעצם קורה אחרי שמתים../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

זה מה ששאל אותי בני בן ה-12. ככה פתאום, אתמול אחרה"צ, אחרי ששאל אותי אם לא קשה לי עם התינוקת שלנו...(נשמה הילד הזה
) "בטח כבר לא זוכרים יותר כלום, לא משפחה, ולא חברים, ולא ילדים..." "..מה בעצם קורה?" הוא הקשה מנסה לדמיין ולהמחיש לעצמו מה קורה אחרי המוות. אמרתי לו שאני מאמינה שהגוף מפסיק לפעול ומת אבל הנשמה ממשיכה לחיות והיא אפילו זוכרת דברים זוכרת חוויות. הנשמה ממשיכה לחיות. ...את זה משום מה היה לו קשה לדמיין....
טליה

angelitush1

New member
איזו התקלה...../images/Emo13.gif

פעם,ביתי שאלה אותי בדיוק כך.. היא הייתה בת 11 בערך..והקטן בן 7.. לפני שהספקתי לענות.. הוא ענה בטחון...מה זאת אומרת... מתים וחוזרים בחזרה..... אם הוא זוכר...לא מתווכחת איתו...

סוזי10

New member
לא זוכרת מי בילדותי ענה לי

אני זוכרת שזו אמא שלי אבל היא אומרת שהיא לא אמרה לי כזה דבר מעולם. משום מה היה נדמה לי כל השנים שהיא זאת שאמרה לי שלמעלה חיים אותו דבר כמעט כמו פה. עובדים ולומדים וכו'. כשקראתי את סיפורה של נשמה ספר שרץ באינרנט המון זמן זה בערך כך. כאילו מי שרצה להיות אדריכל מימש זאת שם. ומי שרצה להיות מהנדס עושה זאת שם. כאילו שם מגשימים את מה שבדרך כלל לא יכולנו לממש כאן. האמת שזה די מצא חן בעיני הקטע הזה, אם נכון או לא? נראה שאגיע לשם. ודבר מוזר כמעט באותו הקשר. ויקטור שלי לפני יום התאבדותו פתח אימל חדש בשם אחר , את זה ראיתי רק אחרי שמת כי שלח לי לאימל את המילה ניסיון.אולי הוא גם חשב שיהיה אפשר לשלוח משהו, שיהיה על כל מקרה. זה מוזר לא?

סוזי10

New member
ואולי בעצם היה לי זכרון קודם?

כי גם נאמר לי בילדותי שוב לא זוכרת מי אולי זה הדמיון שלי אבל ששאלתי על דפיקות הלב נאמר לי שיש שם כמו אנשים קנים שכל הזמן עובדים . וגם לגבי כוכבים נאמר לי שכל אדם שמת יש לו כוכב בשמים. וכוכב זוהר זה מעיד על מישהו שמת לא מזמן. מענין מי ענה לי תשובות כאלו. כי אני ממש זוכרת את התשובות. שוב יכול להיות שאני שאלתי את עצמי ובעצם אני גם נתתי את התשובות ? כי אמא שלי ממש עומדת על כך שהיא לא אמרה לי דברים כאלה מעולם. והיא בכלל מאמינה שמי שמת אז מת , כמו אחד שלא נולד. אחותי פוחדת מהמוות ותמיד פחדה , עד היום , אני משום מה אף פעם לא פחדתי גם בילדותי, מענין למה?

היי סוזי../images/Emo140.gif

לפעמים יש לנו זיכרונות ילדות רחקים ומעומעמים וקשה לזכור לאן לשייך אותם. ובכל זאת הם מורגשים כל כך מוחשיים כל כך ברורים ובהירים.
זה כייף להתרפק על זכרונות העבר

סוזי10

New member
לצערי אין לי הרבה כאלה להתרפק עליהם.

אני זוכרת שהייתי בטיפול פרטני אחרי הגמילה שלי מהסמים, ואמרתי פעם למטפלת שלי, שאני מוטרדת והולכת ישון אז מנסה לחשוב על משהו טוב כזה להרדם עליו, בל אני לא מוצאת אפילו אחד כזה.כי אם כבר יש אחד כזה אז משהו פתאום הפך אותו ללא נעים, אבל אני אופטימית רואה רק את הצד המלא של הכוס. את חצי הכוס הריקה אני ממלא בניסיון למלא גם אותה. עם כל הקושי הכרוך בכך.

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

הילדים שאיתך יעזרו לך ליצור מציאות טובה יותר וזיכרונות יפים

סוזי10

New member
כן את צודקת אבל גם כאן

נלחמת עכשו בבית משפט כדי שלא יעבירו אותם לקהילה הטיפולית לגמילה מסמים, ם האמאנמצאת בתהליך גמילה והיא רוצה שיצטרפו אליה שם. (מה לילדים ולמרכז גמילה מה ?)

CafeNoga

New member
אף אחד לא יודע

אף אחד לא יודע אבל לי יש את התובנות שלי בנושא לדעתי אנחנו כצורת חיים מהווים פה גוף פיזי עבור נשמה רוחנית מעין שילוב של כאוס מול כוחות הרמוניה ממקום גבוה יותר השילוב הזה עובד ורמת ה"כלי" שהוא שילוב ועידון של המודעות שלך קובעת באיזה צורה זה נגמר המוות הוא המבחן בו הנשמה מעין עוברת את הפסיכומטרי שלה לאן לחזור האם היא טייבה את עצמה האם היא עשתה עבודה של עליה ברמה הרוחנית או שהיא נכנעה לכלי ודירדרה את עצמה עוד כלפי מטה בסולם הכאוס הרעיון הזה אינו חדש והוא משולב בתפיסות של רוב דתות העולם שמאמינות כך או אחרת בגילגול נשמות והשארות הנשמה

למעלה