משאל עם

../images/Emo35.gif ../images/Emo41.gif משאל עם ../images/Emo41.gif ../images/Emo35.gif

חברה, אתם מוכנים להיות לרגע ה"עם" ולהשתתף במשאל הזה? אחרי שקינאתי בכולכם על העיצובים המקסימים שצצים כאן כל יום, החלטתי שלא אנוח ולא אשקוט עד שיהיה לי גם!! התקרצצתי על איה, שפעם לתומה מתוך נימוס הציעה עזרה (בטח חשבה רק לענות לי על שאלה או שתיים, ולא ידעה מה היא מביאה על עצמה..) וישבתי לה על עורק הצוואר עד שהוציאה מתחת ידה שתי סקיצות מהממות שאני לא יכולה להחליט ביניהן... לא מציעה לעוד אנשים לעשות לה את זה, כי גמרתי לה את כל האנרגיות לעשר השנים הבאות, והבטחתי לה שזאת לא תהיה מכת מדינה שכל אחד יבקש ממנה עכשיו לעצב לו...
אני מודה לכם מראש על הענות ערה, באמת שחשוב לי נורא לדעת מה אתם חושבים חמדה הנה הגירסה הראשונה

והנה הגירסה השניה..

גירסה שניה תודה!! הבאים בתור להתקרצצות מצידי - סליחה, אני הכי מבוגרת כאן ומגיע לי קצת "זכויות יתר"... הם רחלי (לא אנוח ולא אשקוט עד שיהיה לי ארכיון בצורת לוח שנה..) ואוהב או אמיר (ספר תגובות בעברית עם סמיילים!!) ראו הוזהרתם...
תודה, חמדה

כמובן שהתכוונתי אוהד, ולא אוהב

מעניין מה פרויד היה אומר על זה.. ולא יודעת למה הגירסה השניה לא עולה.. איה, אס.או.אס... תעלי בבקשה במקומי..:)

0רחלי

New member
האמת היא... ../images/Emo59.gif

שלא אהבתי אף אחד מהם. הרקע הצהוב ממש לא לעניין. לא הגיע הזמן להתחדש בסקאלת צבעים שונה?

ohad m

New member
אני הייתי הולך

על הגרסה השנייה בצבעים של הראשונה. הצבעים של המסגרות הם באותו הצבע של הרקע, וזה פחות יפה, אך הראשונה מרובעת מדי. קומבינה תהיה הבחירה המוצלחת. Emale: טוב לראות שאתה עדיין חי

emale

New member
וואו, אוהד ../images/Emo12.gif

לא ידעתי שאתה דואג לי כ"כ. הגבתי אצלך בבלוג, כולם מוזמנים לבקר
(יכולתי להגיב פה, אבל אתה דאגת להביא לי כמה כניסות מהבלוג שלך, אז למה שלא אעלה גם אני לך את הרייטינג. איך אני?) Emale סייברלייף

incognito_s

New member
בטח שהגירסה השניה

כיפאק לאיה, ועוד אפשר לעשות מזה מפת תמונה

אני מעדיף את הראשון...

הוא יותר מלא, בעל גבולות ובכלליות מסודר... מה שלא אהבתי זה באמת החזרה לצבע הרקע הצהוב ! חייבים שינוי! מזל"ט ותתחדשי. איה, עיצוב מקסים ! שי !

oren*

New member
כיוון שבלוג=תוכן, לא ברור לי כיצד

שני העיצובים הללו משתלבים. אנשים נכנסים לבלוג שלך בכדי לקרוא טקסט. נקודה. עיצוב מקצועי, נוחות גלישה, תמונות מעניינות - הכל דברים נלווים לתוכן, אסור שישתלטו עליו. המילה מיקרוקוסמוס היא בדיוק ההיפך מתמונות של מקומות בעולם - בטח כשאין שם נציגות ישראלית, שום דבר שקשור אלייך כאדם וכבעלת בלוג. מיקרוקוסמוס הוא העולם הקטן שלך, הפרטי, המקום בו את כותבת וחולקת עם הקוראים את המחשבות והדיעות. נסי לעצב משהו שישלב בתוכו טקסט כבר בעמוד הראשון, תני את כל הכבוד המגיע למילה "מיקרוקוסמוס" שאפילו אם תשב לבדה על רקע לבן תסמל כל כך הרבה דברים ואינסוף משמעויות החבויות בתוכה. אם לקחת את המילה מיקרוקוסמוס ותירגמת אותה לתמונות של כמה נציגויות מהגלובוס, איפה הקרדיט שלך לקוראים? לעצמך? איפה החופש לדמיין, לפרש, לחשוב, לתרגם את האתר שלך כל אחד בדרכו שלו?

איה@

New member
אורן - גם לספר יש כריכה ../images/Emo63.gif

ואפילו שספר הוא פרופר תוכן, ומיועד לקריאה, מי כמוך יודע - כמה משקיעים בעיצוב העטיפה והכריכה. אני לא מסכימה איתך - שעיצוב "לא חשוב" העיצוב - נותן את האוירה של האתר, ואת האופי שכותב הבלוג רוצה לשדר. חלק מהעיסוק בבלוג - מעבר לכתיבה - הוא העיצוב עצמו. כנראה שלא קראת, אבל חמדה יוצאת למסע מסביב לעולם
(איזה כיף לה!) והיא ביקשה תמונות שימחישו את המסע. וזה כנראה ה"מיקרוקוסמוס" שלה
איה.

וואהו.... איה......

...... את כל כך פוריה, והעיצובים משגעים! ודוקא אהבתי את הצהוב, חמדה. בשלב זה, השלישי - ההוא עם הגלובוס - הכי מוצא חן בעיני... ומה שמוצא חן בעיני יותר, זה המסע שחמדה יוצאת אליו. גם אני רוצה!!!

לוריין, את כבר נמצאת במסע...../images/Emo9.gif

אלפי קילומטרים מהבית... לא?? אבל אני מבינה למה את מתכוונת, המסע הזה הוא הגשמת חלום של הרבה מאד שנים..
בעניין העיצובים, את ראית את איה הזאת? מתפוצצת מכשרון הבחורה... אני משתגעת מהיכולת שלה, מהעין שיש לה לקומפוזיציות מיוחדות, ומההספק האדיר!! (אני קצת קמצנית במחמאות בשלב הזה, כדי לשמור את הכל לסוף, ולהרעיף עליה בבת אחת את כל המילים הטובות כשהעיצוב יהיה מוכן..
) ואגב, לוריין, תודה על הצהוב....

למעלה