גיבוש ח = מ = ו = ד

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifגיבוש ח = מ = ו = ד ../images/Emo9.gif

יש לי רעיון לגיבוש ממש ממש ממש ממש חמוד
. רק , בפורום יש כמה חדשים שכותבים פעם אחת / פעמיים וזהו , מסתלקים להם ... לכן , כל מי שמחשיב את עצמו בפורום , שישרשר לכאן ת'שם שלו
אבל תחשבו טוב אם אתם ב'מת משייכים את עצמכם לפורום
. מס' המקומות אינו מוגבל . תירשמו חופשי
. ברגע שירשמו הרבה , אני אתחיל בגיבושון ... הוא הולך ככה : כל אחד מקבל שם + כינוי של הילד שהוא צריך למלא עליו טבלה ( עד כמה שאתם יודעים ... ) שכוללת : שם : תחביבים : אוכל מועדף : חיה מועדפת : צבע אהוב : גיל : + להוסיף מה שבא לכם : ככה אנחנו נוכל לדעת את הדברים החשובים על כל אחד מאתנו . אם זה ייצא נחמד , מוטי יכול לטגלן , וכך כל פעם שנרצה נוכל לראות כמה פרטים על כל אחד
אז אברי באדי , תירשמו .

נטלי../images/Emo25.gif

שם:נטלי תחביבים:לרקוד,לשיר,לראות טלויזיה ולגלוש באינטרנט. אוכל מעודף:פיצה וסושי.
חיה מעודפת:כלב וחתול
צבע אהוב:ורוד וכחול. גיל:11 וחצי. להוסיף מה שבא לי:אני רוצה באמת להתייחד עם ילדי הפורום בגלל שכל ההודעות החדשות שאני מוסיפה את אפילו לא קוראים אלה רק צועקים עליי על זה שפתחתי הודעה חדשה!

../images/Emo108.gifכמה דברים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

אוקי אני מחשיבה אותי לפורום
דבר שני
מלכת היפי תקשיבי
- את לא אמורה למלות את הפרטים על עצמך
את אמורה למלות על משיהו אחר
אז אני נרשמת ...
ואני חיבת להודות עמר ממי
אחלה גיבושונצ'יק בובי

karin globes

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

עיבנרו'ש כתבתי על חברי הפורום אבל טובות זה בסדר? אני מקווה

karin globes

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

שם: קארין
תחביבים: לרקוד, לשחק במחשב, לראות 4 סדרות ברצף כל יום !!!
אוכל מועדף: אממ..תנו לי לחשוב..
..סתםם
, כמובן ש-
מיליון פעם וגם ספגטי טעים, לשתות
קפה, כי אני אוהבת נס קפה. וזהו...
חיה מועדפת:
(ארנב)
צבע אהוב: כחול + אדום
20.2.03~
להוסיף מה שבא לי: להודות על כך שיש לי אייקונים חדשים שמלווים אותי בכל הודעה-
, הם מתוקים !!! ואני מאוד מאוד אוהבת את שרון המתוקה12 כי היא מתוקה ואת כולם !! ומה שאני רוצה לומר דבר אחד: נסעתי לארה"ב רק כדי לראות את התאומות אבל לא הצלחתי
אבל יש עוד הרבה פעמים בחיים, ואני חושבת שכתבתי הרבה
אבל לא לשכוח עוד 4 יש לי יומולדת
!! ביי ביי

../images/Emo108.gifלא!לא!לא!אוף!../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo110.gif

תקשיבו לי לא שמעתם את ההוראות
קארין ומלכת היופי אתן
לא אמורות לכתוב
עליכן אתן אומרות אחרי שכולם יכתבו שהם משתתפים אז יתנו לכם מישהו שעליו אתן צריכות למלות את הטבלה אוף
זה כול כך
מעצבן
תקשיבו להוראות

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gifנטלי וקארין ( לא רינראן)

אתן לא יכולות להשתתף
ממש חבל שאתן לא קוראות את ההוראות ... אף אחד לא יכול לעשות עליכן ( כי אתן גיליתן את התשובות ) אז גם אתן לא יכולות לעשות לאחרים
. ממש ממש חבל

Mary Kate14

New member
עומרוש../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

רעיון ממש ממש טוב
אני גם נרשמת לגיבוצ'ניק

למעלה