../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif../images/Emo32.gif

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

לכל מי שכתב לי מסר [ עדי וחן ] - אני אסתכל אח"כ אני חייבת לזוז ...

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifללי בנחה תכסי בבקשה../images/Emo110.gif

אני רוצה לבקש ממך בבקשה
לוותר על התמנון
כי הוא האייקון שלי וככה מזהים אותי בפורום! לכול אחד יש אייקון מאומץ ואני חושבת שזה יהיה גם כיף בשבילך אם יהיה לך אייקון מאומץ משלך שככה יזהו רק אותך... גם לקארין פעם השתמשו לה באייקונים ואחרי מאבק ארוך הילדה שהשתמשה בהם החליפה!
אני חושבת שיש עוד הרבה איקונים יפים בשבילך לבחור! כמו שאת יודעת אני עוד בהרבה פורומים שכשהצטרפצי לראשונה אליהם לחלק היו כבר ילדים שהשתמשו בצמנון אז אני וויתרתי עליו רק לפורומים המסוימים האלו.
אני לא מבקשת שתוותרי לכול הפורומים אלה רק לזה!
אני לא רוצה לריב איתך אני בסה''כ רוצה להיות חברה שלך ונוכל לממש את זה ע''י שיתוף פעול פורי! עוד משהו שהפריע לי הוא שחסמת אותי במסרים.
אני ממש לא מבינה למה מכיוון שפניתי אליך בצורה תרבותית ושלחתי לך רק הודעה אחת וסה''כ שלחתי לך אותה כדי למנוע את זה שאני כותבת את כול זב עכשיו בפורום, אז אני לא מבינה למה ...
בתודה ענבר.

Bagit

New member
שכל אחד ישרשר את האיקון ../images/Emo15.gif

המאומץ שלו.

Super Keshet

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo46.gif ההסבר של האיקונים שלי../images/Emo70.gif

- משקף את עצמי! אני בחיים לא אחליף אותו
איקון מתחלף, כל חג אני מאמצת אחד אחר ושאין חגים אני מאמצת איקון עזוב, שאפחד לא רוצה אותו

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo149.gif

זה לא ממש
אבל מילא... [ההודעה השניה כבר לא מוקפצת] התאומות השתתפו בתפקיד אורח בסדרה 'הרקיע השביעי'? אם כן, באיזו עונה? מה היה התפקיד שלהן?
מראש.

camila b

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo149.gifהסבר---->

אני אוהבת כלבים ואין לאף אחד פה..
..אז החלטתי לאמץ אותו.
הוא מתאים לכלב וכמעט כולם מאמצים אותו וכי יש מעט אייקונים לפורים רק 4
, אז אימצתי את הרעשן גם זמנית עד שייגמר פורים ויגיע פסח..!! בתודה שני.

../images/Emo108.gif../images/Emo41.gifהסבר../images/Emo110.gif

רעיון טוב להסביר
אז ככה:
- אותו אני בחיים לא אחליף כי הוא הצלופחי שלי!!!
- זה סתם מתאים בצבעים אני עוד עלולה להחליף אותו
-הוא ממש חמוד קוראים לו גרשון ואני בחיים לא אחליף אותו!

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

וואי כמה ילדים מצתרפים בזמן האחרון... סורי שלא כתבתי היי
... אז הנה: לכל החדשים...
ב-ר-ו-כ-ה-ה-ב-א-ה
אני חן בת 10 מרעות..

למעלה