../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif

טוף , ב - 10 דק' האחרונות ניסיתי לחשוב על איזשהי פעילות לפורום
. ולא עלה לי משהו יותר רציני מזה ... נכון יש את המשחק הזה שיש מילה ארוכה שצריכים להוציא ממנה מילים
אז עכשיו , יש לנו את " מרי קייט ואשלי אולסן " וצריך להוציא מזה מילים . אבל , [
]
שיהיה קשור רק לתאומות
. נא לא לנצל את השרשור ושיש לכם מילים , כתבו אותם אך ורק בתגובה להודעה זו
. כל מילה תזכה אתכם בנקודה אחת , בסוף המשחק אני ארשום את התוצאות של כל אחד , והמקום השלישי , שני וראשון יזכו בפרס
.
לכולם

../images/Emo35.gif../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo35.gif + ...

מותר להשתמש באותיות פעמיים ויותר , ומותר להפוך אותיות סופיות לרגילות

Alexis14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo148.gif../images/Emo113.gif

מרי קייט ואשלי אולסן
אולסן אקשן [גרסה מעוותת של כמה אנשים לסדרה מרי קייט ואשלי אין אקשן]
טייק [כשמצלמים סרט או סדרה משתמשים בטייקים כדי לחלק את הסצינות וכך עושות גם מרי קייט ואשלי בסדרות ובסרטים שלהן]
סלואו [בסדר פספורט לפאריז מרי קיט ואשלי רקדו סלואו עם החברים שלהן]
מטוס [מרי קייט ואשלי עובדות בהרבה מדינות וכדי לעבר ממדינה למדינה הן נוסעות במטוס]
סנילי [באחד מהפרקים של פול האוס משתתף איש סנילי]
שלוש [למרי קייט ואשלי היו 3 קומדיות בטלוויזיה עד עכשיו]
קיי כרגע אני לא יכולה לחשוב על עוד אבל אולי אני אוסיף בעתיד. ד"א אם הרבה ישתפו פעולה אפשר לאסוף את הכל+הסברים ולעשות מאמר עם כל הדברים האלה...

Bagit

New member
מנסה- ../images/Emo15.gif

סרטים(מרי קייט ואשלי אולסן) אין

../images/Emo14.gif../images/Emo80.gifגם אני ינסה...

מרי קייט ואשלי אולסן - אומייד אני יושבת פה שעווווווווווווווות ואין לי מה לכתוב.....

C H E N c h e n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif

ח"ג על הרעיון
-ח"ג=חיבוק גדול...
בינתים זה מה שיש לי-... סרט יוני-החודש בו נולדו התאומות (-ניראה לי...
) אש-בזה אני ממש לא בטוחה
-זה השם חיבה של אשלי?!?!?!

A d i d a

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

מרי קייט ואשלי אולסן -סוואל (swell)- מילה באנגלית כמו "נהדר" שאלו הביקורות שבדר"כ יש ב"אמאזון" על הסרטים של התאומות. -אולוויס (always)- מילה באנגלית שפרושה "תמיד". התאומות תמיד ביחד
-קאט- כשגומרים סצינה או שצריך לעשות אותה עוד פעפ בסרטים\ סדרות. -קטן- התאומות התפרסמו כשהן היו קטנות מאוד! -קול- הסרטים שלהן מאוד קוליים!

למעלה