אהובה.א

New member
../images/Emo35.gif ../images/Emo42.gif

מה קורה אתכם בבקרים? האם הבעל עוזר עם הילדים? האם אתם שולחים את הילדים לבד? האם אתם מסתדרים בבוקר? האם עבודתכם גמישה ועוזרת לכם בבוקר? יום נעים לכולם

בוקר, בוקר ../images/Emo124.gif

אצלנו בבית בבוקר : אנחנו מתעוררים כולם יחד בערך בשעה 7:00 , עושים את כל הדברים הרגילים של הבוקר, יושבים סביב השולחן אוכלים ארוחת בוקר ...נו אמרתי לכם שאני קצת מיושנת
בקשר לעזרה מבעלי , בטח שיש מי אתם חושבים לוקח את הילדים לגן
, הוא !!! זהו, שיהיה לכולם יום נעים

מנופ

New member
בוקר ../images/Emo42.gif

קמים ב6:00 שותים את הקפה בכיף, אם הילדים לא התעוררו לבד, אני מעירה אותם ב 6:30, מתלבשים צ'יק צ'ק, וב 7:15 אנחנו בדרך לגנים ולעבודה. הבעל? יוצא לעבודה כשאני עוד מתהפכת במיטה בסביבות 5:00 לפנות בוקר. ובימים שהוא מתחיל לעבוד מאוחר יותר אז כל ההתארגנות נמתחת כמו מסטיק ועד שיוצאים מהבית אני צריכה לרדוף אחרי האוטובוס. לכן אני מעדיפה לעשות הכל לבד וככה אף אחד לא לחוץ ולאף אחד אין כאב ראש של לחץ.

n e t a m

New member
לחץ בבוקר../images/Emo42.gif

בעלי קם ב- 06:00 ואני חצי שעה אחריו בשבע מעירים בקושי רב את האוצר ששותה בהנאה רבה שוקו מול הטלויזיה עד 7:30 אני בדרכי לעבודה ובעלי לוקח את האוצר לגן לא אוכל, לא
, רק לצאת לדרך יום טוב לכולם

jole

New member
אצלינו...

קמים בשש וחצי הילדים עוד ישנים,בדרך למקלחת אחד מאיתנו לוחץ על הכפתור של המחשב והשני על הכפתור של הקומקום, מקלחת, והחוצה למרפסת לקפה וסיגריה- שזה טקס בוקר חובה, בדרך למרפסת שמים פיתות להפשרה לסנדוויצ'ים. אח"כ מעירים את הילדים, הגדול מתלבש בדרך כלל מול הטלויזיה, לפעמים מכין לעצמו קורנפלקס, לרב רק שותה (הוא כמונו לא אוהב לאכול בבוקר), הקטן מסתובב בבית ומשחק. בשבע וחצי אנחנו בדלת, פיזור לפעוטון, בית הספר ואני בעבודה בשמונה. זה הלוקסוס כאשר העבודה היא עשר דקות מהבית. לרב אין אטרף בבוקר. הכל די מתוקתק\ כמו מכונה משומנת. כמו בכל מכונה, גם לנו יש תקלות, הגדול לא רוצה לקום, הקטן קם על צד שמאל, אבל בדרך כלל הכל זורם.

הבוקר שלנו

בשעה 7:00 בערך מתחילים להתעורר לאט לאט, אני מארגנת את הילדים, הם שותים שוקו יחד עם הבעל ששותה קפה ואני עדיין עם עיניים סגורות, בעלולי לוקח אותם לגן בערך ב-7:45 ואני נועלת עליי את הדלת
מכינה קפה עם סיגרתה ויושבת בשקט ובשלווה, אחר כך מתחילה לארגן את הבית, כביסות, בישולים וכמובן בין לבין אינטרנט, איך לא? אבל אני חייבת להודות שזה חיי שיגרה מאוד מאוד משעממים ומתסכלים

אני מאוד אוהבת את השיגרה שלי

בבוקר...רק אני מתפקת(אני אדם של בוקר) , השעון המעורר שלי הוא נועה....אלה אם כן יש לי פגישה מוקדמת או טיסה..... שותים קפה,ארוחת בוקר, מסיעה את ההבעל לעבודה(שהיה לי אוטו כל היום) הולכת למישחקיה,חברים,גינה וכ..... בצהרים כשנועה ישנה אני עובדת עד שהיא מיתאוררת.

למעלה