lirazush80

New member
מחפשת נואשות ספר תנ"ך ביפנית...

מישהו יודע איפה ניתן להשיג ? תודה!

טוב אז ככה

מכיון שלא ממש מצאתי פורום יעודי לרוסית אני אשאל פה, כי בכל זאת יש סיכוי לא רע שמישהו פה ידע רוסית ויהיה חביב מספיק כדי לענות לי.. :) מה משמעות המשפט ברוסית בדי קלוקלת הזה: страсть любителей(возлюбленных) - для смерти תודה רבה רבה :) יעל

izzy g

New member
ספר לימוד לסינית CHINESE PRIMER

שלום. אני מחפש את הספר הנ'ל, אני יודע שהיה ניתן למצוא אותו בדיונון באוניברסיטת תל אביב אך כרגע אין להם אותו במלאי. בדקתי גם באקדמון וגם בדיאלוג. האם מישהו יודע היכן עוד ניתן למצוא את הספר? תודה רבה מראש

SupermanZW

Well-known member
תרגום

תשוקת החובבנים (מאהבים) - נועדה למות. או תשוקה מדומה - נועדה למות.

הכימאית

New member
קולְרבי (ולא קולורבי)

הוא שמו הגרמני (במקור - Kohlrabi) של כְּרוּב-הַקֶּלַח. כך לפחות לפי המילון. אבל איני מאמינה שתמצאי הרבה ספרי בישול בהם מדובר על "כרוב הקלח"...

izzy g

New member
תודה רבה, כבר חיפשתי שם בעצמי

לצערי לא הבהרתי את עצמי טוב בהודעה הראשונה, אני מחפש איפה ניתן לקנות את הספר בארץ, זה ספר לימוד שמלמדים ממנו באוניברסיטת ת"א. הזמנה מחו'ל היא בעדיפות שניה אצלי...

Piglett

New member
לפני קצת זמן

ראיתי בחנות שבמוזיאון ישראל בירושלים ספרי תנ"ך בשפות שונות, ואני חושב שגם ראיתי יפנית או סינית

Acct

New member
"לפני קצת זמן"?

... ככה מדברים בפורום העוסק בבלשנות?

motorist

New member
באינטרנט יש מלא אתרים

מסיונרים שמחלקים תנ"יכים בחינם. אני בטוח שיש שם גם תנ"ך יפני בחינם.

הכימאית

New member
שמואל א', א' כ'

"ותהר חנה ותלד בן ותקרא את-שמו שמואל, כי מה' שאִלתיו" לפי הרטום-קאסוטו, "אין הכוונה כי נגזר השם מלשון שאִלתיו - אִלו היה כן היה נקרא שאול - אלא שמן השמות המתהלכים בעם בחרה אמו בשם שמואל שצלצולו דומה לביטוי: שאול מאל. ויש סוברים כי שמואל = שמועאל, והכוונה: האל שמע ונתן לי את שאלתי."

yaely2

New member
מנהל
שלום לכל יודעי ה../images/Emo63.gif../images/Emo48.gifלשון חז"ל

שלום לכולם
היה או לא היה? מחפשת דרך (קישור או מילון) בו אמצא את משמעות המילים בתקופת חזל, איך מוצאים? תודה למי שיאיר את עיניי

hapax legomenon

New member
אולי

המילון של ברוך קרוא (קרופניק) יתאים לצרכייך: "מילון שימושי לתלמוד למדרש ולתרגום". אבל נדמה לי שגם באבן שושן מצויין ליד כל משמעות מאיזה תקופה היא.

למעלה