מה הדבר

../images/Emo35.gif ../images/Emo62.gif מה הדבר ../images/Emo62.gif ../images/Emo35.gif

שהכי "עושה לכם את זה" בכל העולם שקשור בדנה ברגר? אם זה לשמוע את אחד הדיסקים לבד בחדר, או האנרגיות שבהופעה, או לשבת לעשן סיגריה עם שיר שלה באוטו וכד'. זה יכול להיות כל דבר, תזרמו עם זה, שתפו אותנו שכולנו ניהנה.
יאללה, לכו על זה.

A m 0 s

New member
___../images/Emo8.gif

טוב, הדבר שהכי עושה לי את זה בדנה זה כמובן... ההופעות
זה פשוט פיצוצים ודיסטורשן עד השמיים, הריגוש בשירים העצובים.. ומה לא.. בקיצור אין כמו דנה! היא תמיד עושה לי את זה..!

......./images/Emo205.gif

מה שיפה במערכת יחסים שלי עם המוזיקה של דנה (כן ככה אני קוראת לזה) שהיא נמשכת כבר כמעט 4 שנים, ואני צופה לזה עוד עתיד מזהיר עם התפתחויות
. שירים מסוימים שקשורים בתקופות מסויומות, שירים שמתקשרים לסיטואציות שונות, שירים שכיף לשמוע, שלפעמים עוזרים להתמודד או לברוח. לראות את דנה על הבמה זה כיף, זה סיפוק שלא מגיע משום מקום אחר, וכמו שאני כתבתי פה פעם, זה כמו לעשן סיגריה אחרי תקופה ארוכה של גמילה.. (לא שאני מכירה את התחושה, אני לא מעשנת, אבל לפחות ממה שאנשים מתארים..) יש הרבה אומנים שאני אוהבת ומעריכה, אבל משום מה לדנה אני הכי מתחברת, ועצם ההתחברות הזאת הביאה אותי למסקנה שהרי עשיית מוזיקה זה סוג של אמירה חברתית, ואם הגברת הזאת גורמת לי להגיע לתחושות האלה בגלל מה שהיא כתבה!! בגלל מה שהיא חושבת, ליצירה יש כח חזק מאוד, ולכן גם אני עוסקת בזה ומקווה שבעתיד המוזיקה שלי תצליח להשפיע על אנשים כמו שהמוזיקה של דנה משפיעה עליי..

mcfsv

New member
תחילת שנה

ערב לפני שכל הבלאגן מתחיל, החגיגות, הרעש ההמולה הרוב כבר נקנה, והוכן - המון מתנות, בגדים, כמויות של אוכל. חושבת על הפינישים האחרונים, מה נשאר לעשות ואיך אפשר לדחוס הכל בחצי יממה שנשארה עד תחילת החג. חג? שוב? נזכרת, עוד שנה. מחפשת את תוך כדי תנועה חושבת "כמה זמן לא שמעתי את דנה, אני צריכה לשמוע יותר" שיר 3. מתחיל להתנגן "ראש השנה בחוץ בפנים הכול שבור לי איך אני רגילה לברוח מאמת פשוטה יש אהבה בחוץ בפנים חלום נגמר תקוות ופחדים אתמול ומחר..
ריפיט כמה פעמים. עד שזה מכה בי. שוקעת קצת. יוצאת מזה בהשמעה ה7-9. עוד שנה.

למעלה