אתם שואלים

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אתם שואלים../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שלום לכם יקירי! הנה, חלף עבר עוד שבוע- שבמשך מחצית ממנו ישב לי הפו"ג של יונע על הראש וגרם לי להיות חולה- ובמחצית השנייה ישנתי. בכולאופן! היום תראיינו את.... יש לא מטאטא אבלח הוא לא שרת, הוא מנקה את המשרדים אבל הוא ממש לא פיליפיני, ולמרות שיש לו בתיק תרופות מבהילות למדי הוא לא מדען מטורף(או שיש משהו שאני לא יודעת?OO).... אז קבלו בתנופות מטאטא ובצרחות "זהירות בבקשה!" את.... האנאטרו! בגילומה של sasuNaru שאלות מביכות והזויות יתקבלו בברכה^^ שבוע הבא תגלם יקירתינו ריי הלא היא RaVeN את גין^___^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif האנאצ'אאאאאן ^O^

אתה יודע שאתה קאוואי? ;; מי היית מעדיף שיהיה סמא עליך: איצ'יגו, רנג'י או... אומאדה מארצ'יו, סגן פלוגה 2? D: מה יש לך לומר בנוגע לשמועות שמספרות כי נתפסת רוקד את המקרנה בחוטיני עם קון? אתה יודע שאומרים יש _לו_ מטאטא ולא יש _לא_ מטאטא?

SasuNaru

New member
א-אה...^^;;

לא הרבה אומרים לי את זה בסול סוסייטי ^^;; ס-סאמא? @@; ק-קון? @@; האי! ^^

RaVeN IYI

New member
האנאצ'אן D:

רייבן דס P: נכון שאתה וג'אנגו מנהלים רומן בסתר? >> אבל אתה בעצם מעדיף את רנג'י כי הוא יותר בישי? -.- מה אתה אומר, איצ'יצ'אדו או רוקיה מוות? D: אולי שניהם? X3 >.> איך לכל הרוחות מתת? למה אתה נראה כל כך חולני?
האם התרופה המפגרת של פלוגה ארבע לגנקיות באמת עובדת? >.> איך זה שאתה כזה חננה ויש לך שיער כל כך מכוער? @@ יורוסוי סגין, נכון? ^^~ וגינאמורי? *_* תעשה לי ילד? :}~ שלך, רייבן 3:

SasuNaru

New member
ש-שלום ,רייבן-סאן ^^

ל-לא! O.O; רנג'י-סאן באמת יפה ^^; צ'אדו זה הבחור הגדול הזה? ^^;;;;;; תאונת עבודה....משהו שקשור לג'ימי-סאן ^^ אני נראה חולני? *מסתכל במראה* האי! היא גורמת לי להיות יותר אנרגטי ^^ א-אה....>>; הא? מה? אה אני לא השיניגמי הנכון לבקש ממנו ^.^;;

NuShiCieNta

New member
האנההההה-צ'ע ../images/Emo142.gif

1. אתה יודע שאתה הדמות שאני הכי אוהבת בבליץ'? 2. אתה יודע שאתה הבייבי שלי? 3. אתה יודע שזה אומר שאני אמא שלך? 4. אתה יודע שזה אומר שאינויאשה הוא אבא שלך? O: 5. אתה יודע שאם זה לא אינויאשה אז זה האטורי? O: 6. אתה יודע שאם זה האטורי אז אתה אח של ריטסקה? O: 7. אתה אוהב תותים? 8. אתה אוהב את איצ'יגו? 9. אתה אוהב תפוזים? 10. אתה אוהב את רנג'י? טוב ביי D:

SasuNaru

New member
שלום ^^

1. ב-באמת? תודה ^//^ 2.אני קצת זקן בשביל זה, לא? ^^;; 3. את גם זקנה? 4. אינויאשה? @@; 5.האטורי? @@; 6.קיטסקה? @@;;;;;;;; 7. האי D: 8. הוא נחמד אלי ^^ 9.לא מזדמן לי לאכול הרבה תפוזים, אז אני משאר שכן ^^ 10. הוא כל כך חזק! ;; ביי ביי ^^

לבנדר א

New member
האנאטי! ^O^

אתה יודע שאתה חמוד? אתה אוהב את רוקיה? אתה אוהב את גאנג'ו? אתה אוהב סלט פירות? בן כמה אתה? אתה סוגד לאל ביקי בקבוקי? אתה סוגד ליורוסוי? אתה צועד בשביל המרצפות המצוחצחות? אתה יודע מה זה בכלל? אתה מוכן לספר לי מה זה בכלל? חשבת שאני יודעת? אתה מתוק. ^^

SasuNaru

New member
יו~ ^^

ל-לא...^^; רוקיה-סאן! D: הוא היה נחמד אלי ^_^ כן, זה נחמד ^^ א-אני לא זוכר ^^; אני סוגד רק לקפטנים,סגני קפטנים, וכל אחד אחר...אז אני משאר שכן ^^; מזה? ^^;;;;;;; אני צועד כדי לנקות אותן שוב ^^ זה מרצפות שנשטפו בידי במשך שעות ואז איזה שיניגמי יבוא וילכלך לי את כל העבודה ;3; סיפרתי ^_^ ה-האי...^^; א-אריגטו ^//^

SaijinKun

New member
האנאצ'אן *______________* שלומ 3:

שלומ 3: למה אתה נמצא בפלוגה הכי עלובה שיש? ;; אתה סוגד לקון? לדעתך אתה בישי? בישיט?? אתה רוצה לגור אצלי? מה לא? טוב,אז שלא יהיה לך בכיף P: גם אתה סוגד לשניצלחת? *______________* מה לא? טוב,אז עכשיו כן O:< *מעשאלימ* עכשיו אתה סוגד לשניצלחת? *_________* יאי D: טוב שכן D: ולסיכום: אני מעצבנ?

SasuNaru

New member
שלום ^^

כי...כמו ששיניגמים אחרים אומרים..אני עלוב בעצמי ^^; ק-קון? הבובה? ^^; ל-לא... א-אה...^^; איפה אתה גר? ^^ אמרתי לא? @@; הא? @@; אה....^_^;;;;;;;;;;;;;;;; אוקי נאבדתי ^.^;;; א-אה....לא ^_^

NuShiCieNta

New member
לא ../images/Emo11.gif הוא יעשה לי ../images/Emo11.gif ../images/Emo142.gif

קחי את כל האיצ'יגו הרנג'י ומי שאת לא רוצה אבל הוא שלי.

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif תגיד, האנאצ'אן~

כמו שרבים לפניי ניסו לשאול אותך - גמאתה סוגד לסקס לסבי סוער בין מפקדות המיליציה המבצעת, יורואיצ'י-סאמה וסוי פונג-טאיצ'ו? ^____^

Envious

New member
XD האנאטרו מזכיר לי את האוגר

הכתום הזה ! טוב אז לשאלה.. נכון ששרון זונת משאיות ?

SasuNaru

New member
אין לי פוקס קידס ^^

ל-לא יודע P: [אוי נו לכי את זונת הליקופטרים XP]

coral chan

New member
זה המטארו!!!!!!!!111 >: ../images/Emo210.gif

ויש לי פוסטר שלו גדולגדול על הארון *________* חבורת האמהאמ כזאת סגידה 33>

למעלה