שאלון לסופ''ש

../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifשאלון לסופ''ש../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שם:
תאריך לידה {לא חייב שנה}:
אייסיקיו:
מסנג'ר:
איזור מגורים:
מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}:
זמר/זמרת אהוב/ה:
להקה אהובה:
בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת?
הפורום/הפורומים הכי אהוב{
}:
האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
האייקונ/ים הלא אהובים עליך/עלייך?
צבע אהוב:
מה הכי ישראלי לדעתך:
הספורט האהוב עליך/עלייך?
מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה?
מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך?
מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך?
מה השתייה האהובה עליך/עלייך?
העונה המועדפת עליך/עלייך?
מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה?
מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה? ENJOY ולסיום שיהיה לנו סופ''ש רגוע,שקט וטוב יותר

עונה לעצמי

שם:אורית
תאריך לידה {לא חייב שנה}:24/12/1988
אייסיקיו:282358045
מסנג'ר:
איזור מגורים:מגדל העמק
מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}:בעיקר ישראלי
זמר/זמרת אהוב/ה:הרבה..
להקה אהובה:כל מיני
בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? וואי זה המוןן פורומים
הפורום/הפורומים הכי אהוב{
}:דוליז,תחבורה ציבורית,גלגלצ,מתגייסים,מגדל העמק והסביבה ועוד כל מיני
צבע אהוב:צבעים חיים
מה הכי ישראלי לדעתך:
הספורט האהוב עליך/עלייך?לרכב על אופניים
מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה?מעצבת אופנה או משהו בתקשורת
מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך?מועדון לילה
מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך?בלינצ'ס של אימא
מה השתייה האהובה עליך/עלייך?מיץ מנגו,תפוחים וקולה וגם מים
העונה המועדפת עליך/עלייך? אביב וסתיו
מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה?שעות הבוקר המוקדמות
מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה?שעות הצהריים מקווה שיצא לי טוב עם הדגשים וזה

ערב יורד על גרעינים שחורים../images/Emo19.gif

שם: ישי תאריך לידה {לא חייב שנה}: 4.7 אייסיקיו: די חרא מסנג'ר: יותר טוב איזור מגורים: י-ם הבירה מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}: הכל, פחות ראפ. זמר/זמרת אהוב/ה: יעקב שוואקי\קוקו מאילת להקה אהובה: קווי!!!
בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? 3 הפורום/הפורומים הכי אהוב{}: זוב"י. קווין. האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
צבע אהוב:כתום מה הכי ישראלי לדעתך: לעצור לא משנה איפה ומתי, גם באמצע הכבישד כשיש זיקוקים! הספורט האהוב עליך/עלייך? ריצה במקום מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? לגדול? מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך?זוב"י. חברים. סקראבס. הגיע זמן לשון. מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך? בשר מה השתייה האהובה עליך/עלייך? קולה העונה המועדפת עליך/עלייך? קיץ מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה? הרבה.. מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה?5 בבוקר!!! שעה מיותרת!!! אינלי בעיה עם 4, פחות עם 6. אבל חמש!!!

limors2

Active member
../images/Emo1.gif../images/Emo54.gif

שם: ליאורה תאריך לידה {לא חייב שנה}: 2.11.86 אייסיקיו: 299346019 אבל אני לא שם מסנג'ר: אההא איזור מגורים: י-ם מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}: גלגלצי זמר/זמרת אהוב/ה: עברי לידר להקה אהובה: נייטוויש בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? קבוע? 3 הפורום/הפורומים הכי אהוב{}: זה וובי האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
האייקונ/ים הלא אהובים עליך/עלייך? הקיטשיים צבע אהוב: כתום זוהר
מה הכי ישראלי לדעתך: אתה! הספורט האהוב עליך/עלייך? אקסטרימי
מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? להיות מיליונרית מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך? זובי! מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך? בשר
מה השתייה האהובה עליך/עלייך? קולה רגילה ומים! העונה המועדפת עליך/עלייך? קיץ מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה? 20:00 מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה? אין משהו מיוחד

nrcf

New member
שם:מרב

תאריך לידה: 8.10 איזור מגורים:חיפה מוזיקה מועדפת: הכל חוץ ממזרחי ומוזיקה שחורה זמר\ת אהובה ולהקות: אין אני אוהבת הרבה בכמה פורומים אני נמצאת. 4 צבע אהוב: ירוק אח"כ כתום ושאר צבעים זועקים הכי ישראלי: הספורט האהוב עלי: כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות: מעצבנת פנים או אופנה התוכנית האהובה עלי: חברים!! המאכל האהוב עלי:צ'יפס פיצה והמבורגר(לא ביחד!!)וכל שאר הגאנקפוד השתייה האהובה עלי: מים מיץ ענבים פאנטה וספרייט (שונאת קולהה) העונה הועדפת עלי: סתיו ואביב לא קר מדי לא חם מדי והבגדים הכי יפים השעה האהובה עלי: 9 בבוקר ו8 בערב השעה השנואה עלי:שעות אחה"צ המאוחרות שעוד אין חושך אבל בבית צריך להדליק את האור כי ממש חשוך שיהיה לכם המשך יום נעים ושקט=]

אני גם רוצה

שם: נועם תאריך לידה {לא חייב שנה}: 1/10/90 אייסיקיו: מסנג'ר: [email protected] איזור מגורים: רמת גן מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}: היפהופ זמר/זמרת אהוב/ה: אין לי להקה אהובה: בלק אייד פיז בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? 4 הפורום/הפורומים הכי אהוב{}: האטריק האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
צבע אהוב: כחול מה הכי ישראלי לדעתך: לאכול פלאפל הספורט האהוב עליך/עלייך? כדורסל מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? לא יודע... מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך? כן מותק,חברים,24 מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך? שניצל וצ'יפס מה השתייה האהובה עליך/עלייך? קולה העונה המועדפת עליך/עלייך? קיץ מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה? 12-1 בלילה מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה? 1-2 בצהריים

CoolBarkLand

New member
מגרד לי בגב ../images/Emo10.gif

שם: יואב תאריך לידה {לא חייב שנה}: 9.9.90 אייסיקיו: יש
מסנג'ר: גם יש
איזור מגורים: תל אביב מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}: רוק,פופ,ישראלי זמר/זמרת אהוב/ה: הרבה להקה אהובה: הרבה! בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? none. זיהוי שירים מדי פעם אבל זה לא נחשב כמובן
הפורום/הפורומים הכי אהוב{}:
צבע אהוב: ירוקכחולכתוםאדום.. מה הכי ישראלי לדעתך:הרבה דברים...מה שעולה לי עכשיו זה תעודת הזהות הכחולה בארנקי! הספורט האהוב עליך/עלייך? פיכ ספורט
מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? דוגמן תחתונים מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך? חברים,תהרוג אותי וזהו,וויל וגרייס,משחקמכור...ועוד! מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך? סטייק
או עוגה ממש ממש טעימה מה השתייה האהובה עליך/עלייך? אייסים וברדים למיניהם
העונה המועדפת עליך/עלייך? סתיו חורף. מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה? 21:00 מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה? 2-6 בבוקר...שעות מוזרות משעמם

who knew

New member
יש להכניס נושא להודעה

שם:יעל תאריך לידה {לא חייב שנה}:26/7 אייסיקיו:304312273 מסנג'ר:מסר איזור מגורים:ת"א מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}:ישראלי בעיקר זמר/זמרת אהוב/ה:אין כ"כ משו מסוים להקה אהובה:^^ בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת?לא כותבת, בעיקר סמויה.. הפורום/הפורומים הכי אהוב{}: האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
,
,
,
,
צבע אהוב:סגול חציל מה הכי ישראלי לדעתך: הספורט האהוב עליך/עלייך?שחייה מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? מתכנתת מחשבים מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך? מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך?בלינצ'ס מה השתייה האהובה עליך/עלייך?מיץ תפוזים העונה המועדפת עליך/עלייך?חורף..
מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה?11 בבוקר.. מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה?5 אחה"צ חדשה וזה.. יום טוב!!

limors2

Active member
נכון שלשכוח נושא זה מסתכל?../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

ואז קשה למצוא אחד....
ברוכה הבאה!

yhaa hi

New member
עכשיו תורי!

שם: חיהלה תאריך לידה {לא חייב שנה}: 19.4 אייסיקיו: לא נכנסת כל כך מסנג'ר: נכנסת לעיתים רחוקות איזור מגורים: חיפה מוזיקה מועדפת{רוק,פופ,היפ הופ,ישראלי וכו'}: הכל. חוץ ממזרחי זמר/זמרת אהוב/ה: עברי לידר, אביב גפן להקה אהובה: שייגעצ, גרין דיי, לינקין פארק, ניקלבק, נירוונה, ועוד הרבה... בעוד כמה פורומים את/ה נמצא/ת? 4 הפורום/הפורומים הכי אהוב{}: גלגלצ האייקון/ים האהובים עליך/עלייך?
צבע אהוב: כחול מה הכי ישראלי לדעתך: יום העצמאות הספורט האהוב עליך/עלייך? שחיה מה רוצה לעשות כשתהיה/כשתהיי גדול/ה? משו בתקשורת מהי התוכנית/התוכניות המועדפות עליך/עלייך? חברים וסקאברס. מה המאכל הכי אהוב עליך/עלייך? מלפפון. מה השתייה האהובה עליך/עלייך? מים העונה המועדפת עליך/עלייך? סתיו. אבל הכי הכי חורף
מהי השעה הכי אהובה עליך/עלייך ביום/בלילה? שמתחיל הערב וגם חצות. מהיה השעה הלא אהובה עליך/עלייך ביום/לילה? הצהריים ואחרי הצהריים.

למעלה