שאלות קטנות ונצל"שים

ווינגז

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifשאלות קטנות ונצל"שים

בבקשה לשרשר לפה את כל השאלות שיש להן תשובה אחת קצרה (לא דיונים
) ואת כל הנצל"שים למיניהם.

ש נ י ס

New member
יש לי כמה שאלות..

איפה רואים כמה נקודות יש לך?.. כמה אתה מדורג? הממ..אם התחרתי 90 בליגת בצפר עם סוסה מסויימת, אני יכולה לעשות מטר עם סוסה אחרת? ואם נגיד התחרתי ב90 ואין לי נקודות, אז זה כאילו שלא התחרתי, ואני יכולה להתחרות במקצה מטר, או שאני חייבת להמשיך ב90 עד שיהיו לי את כל הנקודות?? ו90 זה רק ליגת בצפר, או מחוצ לתחרות..נכון?! אם הסוסה מדורגת מעל למקצה שאני יעשה איתה, זה בסדר? הממ..זהו ניראה לי..אני פשוט בכלל לא מבינה את ההתאחדות הזאת! תודה מראש

מנסה להבין מה שכתבת....

אני לא ממש מבינה בכל הקטע של ליגת בית ספר.. אבל אני יודעת שנגיד בדרוג רגיל אם עשית 90 ס"מ אז את יכולה תחרות אחרי זה לעלות למטר... ממה שאני יודעת מתחילים לצבור דרוג במטר בכדי לעלות ל-1.10.. עד המטר את לא צריכה דירוג... אבל נגיד והתחרת במטר עם איזה סוס ואחר כך את רוצה לרדת עם הסוס הזה ל90 אז את לא יכולה כי בעקרון כבר שנייכם מדורגים מטר... אבל עם סוס אחר שלא מדורג מטר את תוכלי להכנס ל-90... והסתכלתי על הדירוגים של הליגת בית ספר ולא היית רשומה שם בשמות אז אם תחרות הבאה את רוצה להתחרות 90 את יכולה כי כל עוד לא התחרת במטר בתחרות של ההתאחדות את לא מדורגת בגובה הזה... גם אם נגיד תקחי סוס שמדורג 1.20 אבל לך עוד אין דירוג ואת רוצה לעשות מטר אז את יכולה להיות בתוך התחרות..הבנת?? ומקצה 90 יש בליגת בית ספר ובדירוג רגיל נראה לי... ובדירוגים לאליפות נגיד של עד גיל 14 שזה נגיד מטר אז את יכולה להתחרות בתוך התחרות פשוט על פרס יומי... אבל אני לא יודעת אם מותר לך להתחרות גם בליגת בית ספר וגם בתחרויות כמו של דירוגים לאליפות... אז את זה תבררי.. הכי טוב זה שתשלחי אימייל להתאחדות והם יענו לך.. ככה תדעי בוודאות..

מנסה להבין מה שכתבת....

אני לא ממש מבינה בכל הקטע של ליגת בית ספר.. אבל אני יודעת שנגיד בדרוג רגיל אם עשית 90 ס"מ אז את יכולה תחרות אחרי זה לעלות למטר... ממה שאני יודעת מתחילים לצבור דרוג במטר בכדי לעלות ל-1.10.. עד המטר את לא צריכה דירוג... אבל נגיד והתחרת במטר עם איזה סוס ואחר כך את רוצה לרדת עם הסוס הזה ל90 אז את לא יכולה כי בעקרון כבר שנייכם מדורגים מטר... אבל עם סוס אחר שלא מדורג מטר את תוכלי להכנס ל-90... והסתכלתי על הדירוגים של הליגת בית ספר ולא היית רשומה שם בשמות אז אם תחרות הבאה את רוצה להתחרות 90 את יכולה כי כל עוד לא התחרת במטר בתחרות של ההתאחדות את לא מדורגת בגובה הזה... גם אם נגיד תקחי סוס שמדורג 1.20 אבל לך עוד אין דירוג ואת רוצה לעשות מטר אז את יכולה להיות בתוך התחרות..הבנת?? ומקצה 90 יש בליגת בית ספר ובדירוג רגיל נראה לי... ובדירוגים לאליפות נגיד של עד גיל 14 שזה נגיד מטר אז את יכולה להתחרות בתוך התחרות פשוט על פרס יומי... אבל אני לא יודעת אם מותר לך להתחרות גם בליגת בית ספר וגם בתחרויות כמו של דירוגים לאליפות... אז את זה תבררי.. הכי טוב זה שתשלחי אימייל להתאחדות והם יענו לך.. ככה תדעי בוודאות..

2eye

New member
יש לי כמה תשובות.

איפה רואים כמה נקודות יש לך? באתר של ההתאחדות בתוך "קפיצות ראווה" -> "דירוגים" (למעלה כמה אתה מדורג? אותו דבר כמו כמה נקודות הממ..אם התחרתי 90 בליגת בצפר עם סוסה מסויימת, אני יכולה לעשות מטר עם סוסה אחרת? אני כמעט בטוח שכן, בשביל לעלות למטר אני לא חושב שצריך ניקוד גובה ב90 ואם נגיד התחרתי ב90 ואין לי נקודות, אז זה כאילו שלא התחרתי, ואני יכולה להתחרות במקצה מטר, או שאני חייבת להמשיך ב90 עד שיהיו לי את כל הנקודות?? אני עשיתי מקצה אחד של 90 שפסלו אותי בו, ועל סוס אחר נכנסתי למטר בתחרות שאחרי...אני מניח שזאת לא בעיה גם בשבילך. ו90 זה רק ליגת בצפר, או מחוצ לתחרות..נכון?! 90 זה ליגת בצפר, או מקצים פנימיים, אם אני לא טועה אם הסוסה מדורגת מעל למקצה שאני יעשה איתה, זה בסדר? צמד (סוס+רוכב) מתחרה לפי הדירוג הנמוך. אם הרכוב מדורג 120 והסוס 110, הם יעשו 110...ולהפך....אם הסוס מדורג 120 והרוכב 110, הם גם כן יעשו 110. עזרתי?

Vintage Queen

New member
שני יש על זה פירוט

ממש מדוייק באתר של ההתאיחדות תחת "ענף קפיצותר אווה" בספר חוקים מספר 57 מסביר בידיוק מה יקרה בכל מקצה וכמה דירוג צריך ומסביר בידיוק מה יתבצע בכל מקרה (אם הסוס מדורג ואת לא, ולהפך, איך צוברים נקודות, כמה , מינוסים וכו...)

../images/Emo207.gif../images/Emo9.gifגאווה קטנה לפורום!../images/Emo107.gif

הפורום שלנו מופיע במומלצים.
(לא רציתי לשרשר לשם בשביל לא להרוס את השרשור. וגם כי בטח אף אחד לא ישים לב לזה). אבל בכל זאת, במילון חסרים עדיין הרבה מונחים, וזה לא חוכמה שרק חברי פורום בודדים תרמו לו. אנא מכם, כל מי שיכול לתרום מזמנו ולפרש מושג כלשהו, שיעשה זאת.

כל הכבוד לנו../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

ובמקום לקרוא את זה, עופו והגדירו מושג

למעלה